metrinjsh Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 (edited) Tātad, Sveiki man problēma ir šāda- installējot Adobe(ieguvu www.outlaw.lv to, kura ir 20GB lielā paka) man uzmet, ka jāievieto 2 disks, tā ari daru- ej caur daemon tools palaižu 2o disku, taču rāda vēljoprojām,ka jāievieto 2.disks pievienoju bildes Jums, lai redzētu, kā tas izskatās. vienā no bildēm ir tas, kad rāda šo, ka jāievieto 2.disks; otrajā- tas, kādas ikonas man ir,tur kur atrodas šie visi diski.. gribēju piebilst, iepriekš pateicos. Edited February 26, 2008 by metrinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOMISSAR Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 man problēma ir šāda- installējot Adobe(ieguvu www.outlaw.lv to, kura ir 20GB lielā paka) man uzmet, ka jāievieto 2 disks, tā ari daru- ej caur daemon tools palaižu 2o disku, taču rāda vēljoprojām,ka jāievieto 2.disks pievienoju bildes Jums, lai redzētu, kā tas izskatās. vienā no bildēm ir tas, kad rāda šo, ka jāievieto 2.disks; otrajā- tas, kādas ikonas man ir,tur kur atrodas šie visi diski.. gribēju piebilst, iepriekš pateicos. Oiiiii man ari tieshi ta pat ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Nopērc un nebūs problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrinjsh Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 nu bet, ja nevēlos vilkt? :? nav iespējams kkādā veidā dabūt Adobe pie dzīvības? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 (edited) Kas ir iekš tām mapēm dvd ? Paņēģini varbūt no citurienes nokačāt , vai vēl labak nopirkt . Edited February 26, 2008 by JuiCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrinjsh Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 tajās mapītēs ir .zip faili no kuriem atzipojot rodas šie diski , un tad caur daemon tools laižot neaiziet. vilku no šejienes un uzskatu, ka vajadzētu iet, jo nu, visiem ir aizgājis, taču man kkur kkas nogļučī? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Velc Adobe PhotoShop CS2 tas labāks ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Kādā formātā ir tie diski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now