Jump to content
GIGN Forum

KOMISSAR

Mirstīgais
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KOMISSAR

  1. Ko tu gribi ar to teikt ? Paskaidro luudzu :|
  2. Uķi muķi puķi paldies Visus padomus ņmšu vērā nakošaja mape
  3. 1. Tava pirmā karte. Nu neposto to, 99% gadījumu tās ir briesmīgas. Vispār neposto savas pirmās kartes, ja vien tiešām neesi tās taisījis ilgi un rūpīgi. Atvajnojiet par šito bet es Rūpīgi taisiju un Cnetos Paris dienas uztaisīju manu pirmo mapi (bkz_g_mini) SCREENI Textūras (screen) : ------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ MAPE šeit ... (pameigini uzspelet ) Mape uz 16 PLAYERIEM Novertejiet: Ta ka jauniņam man nebus lidz 10 balem Lai būtu uz 6 ballem Textūras : 6/6 Ideja : 6/6 Atmosfēra (mapes skaistums ) : 6/6 Kopuma : 6/6 Plz Esiet bargi Un vertejiet ka jus domajiet ..
  4. Sveiki visi Kr4 čaw Meiģini uzstadit Php-fusion Uz prophp.com HOSTa Ka saku ieinsttalet DB (datu bāzses) Spiežu next Un man rāda Unable to establish connection to MySQL 2002 : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) Kurā vieta kas man ir jauzraksta ... (piem Config.cfg ) Kada faila man ir jaizlabo ... Par CHMOD neko nezinu (un readme nav Par chmod)
  5. Ieliku PHP fusion uz hosta bet nesanak ieinstalet datu bāzes Rāda šito Unable to establish connection to MySQL 2002 : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) kas par problēmu ?
  6. un kur man taa tava trakaa ideja buutu jaapievieno ? @ speech.ini ?
  7. taatad koodam vaidzeetu izskatiities apmeeram shaadi ? : #include <amxmodx> public plugin_precache() precache_sound("modules/")
  8. man tak te itkaa ir probleema ar modeljiem nevis ar skanjaam ?
  9. a ko ta man dariit ? vispaar chaw KIWIX tas es sPanky ar drauga loginu sheit esmu
  10. mees ar draugu sataisijaam serveri viss itkaa ir zaibis tikai viena probleeminja... kad iet serverii raaada erroru nu tipa ka nepienjem modeli p_elite.mdl vai p_glock.mdl ... vai juus vareetu luudzu pateikt kas man ir jaaizdara nemainot amxx un nemainot modeljus taa lai neraadiitu to erroru
  11. KOMISSAR

    Dziesmas

    man nesanaaca atrast ... varbuut ja kaads zin tieshaak kur var atrast tad luudzu izpaliidziet .. man vajag to instrumental versiju shai dziesmai .... jay_sean-ride_it
  12. KOMISSAR

    Dziesmas

    kur var atrast to versiju?
  13. KOMISSAR

    Dziesmas

    ir kaads veids kaa var iznjemt dziesmai vaardus aaraa??
  14. KOMISSAR

    Spele Kwonho

    Sveiki, cik atceros agraak bija taada speele KWONHO... staasta ka tagad arii vinja ir tikai nekur nevaru atrast jo IJJI vinju vairaak netur... taadeelj ja kaadas vinju speelee vai zin kur dabuut lai ietu bez IJJI tad luudzu pasakiet
  15. nesanaak nekaadiigi varbuut vari iedot savu skype niku un pastaastiit siikaak ?
  16. ir ftp:// ... ta4u kas tieshi jamaina... es tak saku pirmo reizi hosteeju uz hosta fusionu
  17. ta4u zinu tulkojumu ... vnk nezinu kaa paarbaudiit, jo uz hostiem lieku pirmo reizi ar datu baazeem...
  18. zinu ka stulbs jautajums, ta4u ka uzlikt fusion webu uz kada hosta ka, piemeram, ueuo.com ... kad instaleeju man izmet shaadu erroru : Unable to write to config Please check write permissions and restart setup. kas man jaadara ?
  19. Kurš ziu kur var slepties tāda reklāma ? Piem amxmodm/cofig ... vai kka citāti , Kurš ziu Lūdzu atraksti lūdzu
×
×
  • Create New...