duplets Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Sveiki visiem, es te tā gribēju ar citiem foruma lietotājiem parunāt par mājdzīvniekiem, bet šoreiz tieši par "čau čau" sugas suņiem, tākā man pašām mājās ir vel tikkai gadiņu veca sugas "Chau Chau" kucīte, gribētu uzināt kko vairāk par viņu, būtu labi, ja jūs pastāstītu, jūsu domas par šo sugu, kādas ir viņu visiezīmīgākās rakstura pazīmes utt. Nolēmu arī ielikt dažas bildītes apskatei, ja nu kāds vel nav redzējis, man pašam liekas, baigi mīlīgais vismaz pēc izskata, jo raksturiņš manējai ir diezgan tāds izsteikts, ar savu es... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Zila mēle, psc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Airedium, a ko, nezināji, ka šitiem ir zilas mēles. Par raksturu vari atrast internetā. Cik zinu, tad šīs sugas suņiem, kā jau rakstīji, ir īpaši izteikts raksturs. Patīk būt galvenajiem. Nepatīk bērni samērā bieži. Viņiem, šķiet, arī patika, ja viņiem tiek pievērsta uzmanība utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Totals IDIOTS. Baigais minus tas ka vinjus baigi biezi jakjemee ( katru vakaru ) bet ta tie sunji samera miliigi un spelejas ar masicai tads ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 nu par to ķemēšanu, nevarētu palūgt kkādu veidu kā izķemēt, manējais baigi neļaujas pat kož, ļoti iespējams, tas no dzimšanas jāpieradina, ja tā tad jau par vēlu laikam, jo mans baigi protestē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Varu tikai piebalsot par to, ka ne ļoti patīk bērni un ir baigi labie sargi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Nu pa to kjemeshanu isti nezinu ka ir... varbut kad izkjeme iedod kadu gardumu vai pirms baroshana kjeme nu ta lai sunim butu tada sava veida motivacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 tu tiesam ar katru bridi liecies stulbaks un stulbaks tai kemmeshanai es varu ieteikt tadu kemmejamo cimdu, kuru zooveikalos var nopirkt. loti atvieglo visu procesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 Paldies hugo būs jāpainteresējas! Par to arideum zilo mēli, nu nevajag jau uzreiz viņu šitā, varbūt cilvēks nav redzējis šādu te dzivnieciņu, un tagad brīnās, tākā man daudzi ir atnākuši ciemos un brīnijušies, es varu atļauties nenosidīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 tai kemmeshanai es varu ieteikt tadu kemmejamo cimdu, kuru zooveikalos var nopirkt. loti atvieglo visu procesu A, tu tāds vienmēr esi, te ir sadaļa "SPAMS" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 runā, ka esot garšīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Vienā quiz šovā uzzināju, ka chau chau tulkojumā nozīmē - garšīgs garšīgs. Tas tā par samuraya postu. Pēc izskata jau suns izskatās diezgan skaists, bet man pagaidām pilnībā pieteik ar vācu dogu, kas pa mājām skraida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 bladj, tu vari dirst spamu sava topika, kaut vai rakstot, ka tev bija sekss ar spawnu. nafig tev japiedirsh normals topiks ar normalu jautajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Bijušajai bija čau čau, nepatīk tiem suņiem sveši cilvēki Par ķemmēšanu, nu viņa izmantoja tādu speciālu rīku, izskatījās pēc cimda, pie kura pielīp arī spalvas... Ja nemaldos tos cimdus var iegādāties lielākajā daļā specializēto veikalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 tai kemmeshanai es varu ieteikt tadu kemmejamo cimdu, kuru zooveikalos var nopirkt. loti atvieglo visu procesu Piebalsoju par cimdu. Draugam bija čau-čau. Reāli kruts suns. Man kā ciemiņam nepiepisās līdz ar to ar nekādu īpašo glaudīšanu nenodarbojos, jo redzot viņa ilkņus biš bail sametās Bet nu biš jau paglaudīju. Klausīja viņš tikai drauga sencim - mājas saimniekam - par manu draugu viņam bija pilnīgi poh, neskaitot brīžus, kad gribējās paspēlēties. Man personīgi tā suņa izskats ļoti patīk - atgādina mazu lācīti un feiss arī tāds "I don't take shit from anyone". bet es jau par suņiem neko nezinu p.s. duplet - visforšākais informācijas avots protams ir internets - pameklē tur viņus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Atradu mazu infu par čau čau ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now