Jump to content
GIGN Forum

čau čau

duplets
 Share

Recommended Posts

Sveiki visiem, es te tā gribēju ar citiem foruma lietotājiem parunāt par mājdzīvniekiem, bet šoreiz tieši par "čau čau" sugas suņiem, tākā man pašām mājās ir vel tikkai gadiņu veca sugas "Chau Chau" kucīte, gribētu uzināt kko vairāk par viņu, būtu labi, ja jūs pastāstītu, jūsu domas par šo sugu, kādas ir viņu visiezīmīgākās rakstura pazīmes utt.

Nolēmu arī ielikt dažas bildītes apskatei, ja nu kāds vel nav redzējis, man pašam liekas, baigi mīlīgais vismaz pēc izskata, jo raksturiņš manējai ir diezgan tāds izsteikts, ar savu es...

1sabrin.jpg

2sabrin.jpg

4sabriin.jpg

3sabriin.jpg

Airedium, a ko, nezināji, ka šitiem ir zilas mēles.

Par raksturu vari atrast internetā. Cik zinu, tad šīs sugas suņiem, kā jau rakstīji, ir īpaši izteikts raksturs. Patīk būt galvenajiem. Nepatīk bērni samērā bieži. Viņiem, šķiet, arī patika, ja viņiem tiek pievērsta uzmanība utt.

nu par to ķemēšanu, nevarētu palūgt kkādu veidu kā izķemēt, manējais baigi neļaujas pat kož, ļoti iespējams, tas no dzimšanas jāpieradina, ja tā tad jau par vēlu laikam, jo mans baigi protestē...

Paldies hugo būs jāpainteresējas!

Par to arideum zilo mēli, nu nevajag jau uzreiz viņu šitā, varbūt cilvēks nav redzējis šādu te dzivnieciņu, un tagad brīnās, tākā man daudzi ir atnākuši ciemos un brīnijušies, es varu atļauties nenosidīt!

Vienā quiz šovā uzzināju, ka chau chau tulkojumā nozīmē - garšīgs garšīgs. Tas tā par samuraya postu. Pēc izskata jau suns izskatās diezgan skaists, bet man pagaidām pilnībā pieteik ar vācu dogu, kas pa mājām skraida.

Bijušajai bija čau čau, nepatīk tiem suņiem sveši cilvēki ;) Par ķemmēšanu, nu viņa izmantoja tādu speciālu rīku, izskatījās pēc cimda, pie kura pielīp arī spalvas... Ja nemaldos tos cimdus var iegādāties lielākajā daļā specializēto veikalu ;)

:)

tai kemmeshanai es varu ieteikt tadu kemmejamo cimdu, kuru zooveikalos var nopirkt. loti atvieglo visu procesu

Piebalsoju par cimdu.

Draugam bija čau-čau. Reāli kruts suns. Man kā ciemiņam nepiepisās līdz ar to ar nekādu īpašo glaudīšanu nenodarbojos, jo redzot viņa ilkņus biš bail sametās :) Bet nu biš jau paglaudīju. Klausīja viņš tikai drauga sencim - mājas saimniekam - par manu draugu viņam bija pilnīgi poh, neskaitot brīžus, kad gribējās paspēlēties.

Man personīgi tā suņa izskats ļoti patīk - atgādina mazu lācīti un feiss arī tāds "I don't take shit from anyone".

bet es jau par suņiem neko nezinu :)

p.s.

duplet - visforšākais informācijas avots protams ir internets - pameklē tur viņus.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...