-=MaZaHaKa=- Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Labi ielikšu caur šo profilu gignā foruma man ir kādi 10 profili XD Nu ko ja kas es tik vēl mācos Moviemeiking. Nu ko rekur mana kolekcija P.S visi darbi tika taisīti 2008 gadā , savus 07 darbus nelikšu tongue.gif 1. Pēc manām domām mans labākais MOVIE http://baltgames.lv/v2/video/watch/65731/ 2. Nu tāds sviestains sanāca http://baltgames.lv/v2/video/watch/64898/ 3. pro vs pro smile.gif http://baltgames.lv/v2/video/watch/65003/ 4. Apologize biggrin.gif http://dryz.filer.lv/Fotoalbums/file-fnatic.wmv.htm 5. Real Power: http://baltgames.lv/v2/video/watch/65049/ Lūgums noskatītos visus un pateikt man savus viedokļus, kritikas kā arī vidējo atzīmi [saskaitīt visu kopā un izdalīt ar movie skaitu tongue.gif ] P.S es māācos wink.gif tikai vēl Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Glock Kingā nebij radars noņemts. Ingame skaņa nav un tie uzraksti kautkādi prasti liekas. Iesaku arī noņemt tās debīlās asinis. hltv uzraksti arī besī. 4. mūvijā intro teksts forši no pamācības burtiski pārkopēts. Krāsas arī tajā mūvijā kkādas patizlas likās. 5. mūvijā inferno granāta bija foršs moments, krāsas arī patika. Ā, un kādā sakarā tu WCG theme song ieliki? Kopumā, ja neskaite ingame skaņu, tīri normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 (edited) Ingame skaņa nav un tie uzraksti kautkādi prasti liekas. Iesaku arī noņemt tās debīlās asinis. hltv uzraksti arī besī. 4. mūvijā intro teksts forši no pamācības burtiski pārkopēts. Krāsas arī tajā mūvijā kkādas patizlas likās. Pie tam var teikt "no pakaļas" Drausmīgi, it ipaši pirmais muvijs. wLs ultimate shara, vnk effekti Sucks. Krāsas izjūtas nav vispār. Eji mācies. Edited February 22, 2008 by theNTH Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted February 22, 2008 Author Report Share Posted February 22, 2008 ingame soundi nav jo man proga neiet uz portativa apsolo nakoso muvijos buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Nekā diža. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 Kā var paspēlēt uz tām pretīgajām asinīm, pie tam nekvalitatīvas Vienīgais patika inferno, jo tur bija daudz maz normāli fragi, bet mīnuss tas, ka krāsas vienkārši izcili tizlas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 (edited) Tie inferno fragi ir totali fake.... Labi ielikšu caur šo profilu gignā foruma man ir kādi 10 profili XD.gif +Par sho tev banu vajadzētu Edited February 23, 2008 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 (edited) Domā, ka nevar redzēt, ka tas ir fake ? Bļed šitādi debīli feikeri man riebjas vēl vairāk par čiteriem, ja nemāki spēlēt - nespēlē vai vismaz netaisi feikus kā jobana padla Edited February 23, 2008 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted February 23, 2008 Author Report Share Posted February 23, 2008 emm quikstar tu redzeji manu niku tur? taja klipa man vienalga kas tur ir chiti/feik or spawn ^^ man galvenais uztaisit movie lai patrenetos un izbaudiit to prieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 23, 2008 Report Share Posted February 23, 2008 4. - mūzika huiņa , skats no 3. pers sūkāja, likās, ka tu esi nariks un tev lomkas (pele raustījās). Pretinieki - 0 . Intro nekam neder. efekti huiņa 5. - intro nekam neder. Krāsu izjūta - 0 (nahuj tur sarkanais layers jāliek?). mūzika akal sucks. efekti huiņa 3. - (lasīt 4.), tiaki pretinieki nav 0, bet tur pat nevienu fragu nevar saprast ! 2. - efekti sūds, fragi so so, intro mēsls, mūzika mēsls, niks malā mēsls. un kāda sūda pēc tas jāsauc par glock pro, ja tur tikai 1 moments ar gloku? pretinieki atkal - 0. 1. - Pirmo reizi mūzika +/- norm, tikai varēji salikt atbilstošāk. Pretinieki 100% zboti ! efekti gavno, jo neko nevar redzēt. niks malā mēsls. Rezumē - Lūdzu paskaties kādu ārzemju mūviju pirms taisi savus ! LŪDZU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 paldies par kritiku moby bet viena tu gan kludies tie visi bija cw fragi nekur nebija ne pub un ne zboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Ā, tad sorry, no sākuma sapratu, ka tie ir tavi fragi Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 njekas es taadus feikus netaisu bet movie taisu pat par chiteru vnk attistu savu sv prasmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 XD par šito joku vien tevi vajadzētu nafig izbanot. mūviji kā jau lielākajam "muvimeikeru" skaitam - gavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now