Jump to content
GIGN Forum

Ieteikums

Kz.
 Share

Recommended Posts

Tatad lieta tada..

Nevaru ciest ka te spam sadalja taisa debils topikus lai tik pakratu postus !! :@

Un ari posto debili un bez tema.

Es saprotu citreiz gribas iespamot (pats ari citreiz iespamoju tur kur nevajag)

Tatad es domaju ka vajadzetu tadu prikolu ka SPAM sadalja postus neskaita Klat !!

Paskataties http://www.ctts.lv/f/

Tur ari spam sadalja postus neskaita klat.

Man liekas ka tas ir ljoti normali :)

Domajat pashi, bet es noteikti neesmu vienigais kuram besi ara tas ka nejedzigus topikus taisa un spamo tur kur nevajag !!!

Es par Sharingan variantu :thumbsup: Būtu vismaz pareizajā sadaļā trāpījis, taisnības meklētāj. Un nē, nevajag atcelt poustu skaitīšanu, bet ieviest stingrāku idiotu kontroli (šķiet esmu 1 jau pamanījis).

EDIT: Dzii, same here.

Edited by cash^

tieši tāpēc jau viņam arī gribās tādu vietu kur posti nekrājas.

Un nē, paldies, tāds sūds gignā nebūs. Patlaban mierīgi var banot par īpaši debīliem un spamiskiem postiem a tad būtu vispār milzīgs černis un nenormāli daudz debīlu topiku un postu. Papildus debilitāte šajā forumā nav nepiciešama.

Tie lielaakie spameri-joberi tiek pamaniiti un atdauziiti ar bitaam ! A tie, kas spamo jau gadiem kaa sharigan un vincisters parejo cilveku aciis vnk nokritaas un neviens vinjos neklausaas, ta ka probleema atrisinaas pati no sevim.

p.s. Spama sadalai dzivoot ! Hip hip uraaa !

O vecit! Tu nu gan esi liekulis! Brinos, ka tev Macho neiespieda banu par sitadu liekulosanu! BTW - ta ideja par postu nekrasanu spam sadala tika apspriesta paris topiku ieprieks, tapec es varu drosi apgalvot, ka tavs post (jaa, sis te), ir viens totaals MEGA spams! :)

Beefs

OMG FUCKING LOL! :D Kurs sitas maitas gabals paspeja savakt 1000 postus. Atceros, ka vel pirms mazaks ka pusgada man bija mazliet vairak postu ka Bencikam, bet dzeks kaut kur savacis 1k postu prosta tAAA! Klau MACHO, cik jamaksa par 1k postiem?

Beefs

:D

kuram te postu dahuja un vel bikucīt?

Eu sy4ku ko juus man nabaga izsmekim piesejushies tagad, baigi krutie manu vienu aizstigt. Es postus esmu "iekrajis" citigi analizejot citu rakstiito un papildinot sho forumu ar intelegenti nosvertiem skatijumiem no malas, a juusu paali spamotie teksti vispaar es nesaprotu, kur rodaas :superlol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...