Jump to content
GIGN Forum

Spoolsv.exe


Traffic
 Share

Recommended Posts

Aizvakar saskāros ar problēmu, ka pie procesiem parādījies tāds process kā spoolsv.exe kas noslogo visu procesoru. Vakar atstāju kompi pa dienu noskenēties, skenēju ar AVG, neko neatrada, bet vakar man tas process nemaz neparādījās. Šorīt atkal ir un kā es to procesu nobeidzu, tad pēc kāda laiciņa atkal parādās. Ja ilgstoši viņu paslēdzu ārā, tad pazūd. Internetā palasīju, ka tas varot būt vīruss, ar kura palīdzību kāds ļaundaris man var nozagt pat banku kontu paroles.

Ir kāds veids, kā es varu pārliecināties, vai tas ir vīruss, vai kkas ar printeri nav kā vajag, vai vispār kaut kas cits? Ak, jā, par printeri aizmirsu pateikt, ka printeris vispār stāv izslēgts.

P.S. Pa šo laiciņu kamēr rakstīju atkal jau parādījās tas parazīts.

Link to comment
Share on other sites

maren, tev neapnīk DIRST vislaik?

Note: spoolsv.exe could also be a Microsoft Windows system executable which handles the printing process. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.

Ja parādījies tikai nesen, tad visticamāk, ka tas ir trojānis. Safe modē izdzēs no windows mapes vai noskenē.

Piebildīšu, ka arī man tas jau no windowza uzinstalēšanas stāv.

Link to comment
Share on other sites

Iztīrīju reģistru, bet tas process vēljoprojām ir. Cik esmu novērojis, tad tas process parādās uzreiz kā ieslēdzu kompi, tad es to nahrenizēju, bet pēc kāda laiciņa atkal parādās. Kad atkal nahrenizēju, tad gan man šķiet vairs nerādās, bet būtu forši, ja viņš arī no paša pc starta nebremzētu manu pc par visiem 100%. Varbūt ir kāds labs skeneris vai kas, ar ko es varētu noskenēt kompi? Skenēju ar AVG skeneri jau, bet neko neatrada. Tikai skeneri, ne antivīrusu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...