Jump to content
GIGN Forum

Cyclopa Nonešana


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

Jāsāk tak kaut kas bīdīt uz priekšu.

1) Kam no centrā esošajiem ir pietiekami daudz scouti, lai viņu noscoutotu (100-150+upgreidi)?

2) Kam, nepieciešamības gadījumā, ir offensive uniti vairāk par 1000?

3) Cik daudz catas jums katram ir centra pleķī?

Dienā, kad uzbruksim viņam būs jārīko uzbrukumi vienu pēc otra, lai pēc iespējas lielākus postījumus izdarītu, līdz viņam ieradīsies reinforcment.

Sākšu es.

1) Pietiekami daudz scoutu ar upgreidiem ir tikai main ciemā, kas atrodas tālu no 13|29

2) Ja nu nevienam nebūs centrā liela offensive armija, tad es ziedošu savējo no main ciema - 1300 axemani 17lvl upgreids

3) Centrā man ir 40 catas un rally point drīz būs level 20.

Link to comment
Share on other sites

heeh man pašlaik ir 4 rams un 6 catas, lai gan tās sagatavot nav liela problēma :)

btw es kko samudījos ar vienu cietu postu, ko vēlējos likt šeit iepriekš.

koments izskatījās šādi:

ņu man viņš ir samērā tuvu, bet off armija praktiski nekāda (100tt un 110sw), so es varu sūtīt catas pēc attīrošā viļņa.
Link to comment
Share on other sites

Vinam pops 2 dienas aug pa 2 - 3 , pedejo reizi scoutoju pirms 2 nedelam vinam bija armija kas sastaveja no 1k spearmeniem un 400 paladiniem un vel pirms tas nedelas vinam bija 500 spearmeni un 100 paladini , vin iet tikai uz defens unitiem , jo vins zin ka mes gribam vinu nonest.

Link to comment
Share on other sites

Taaa blin, shito keksu vajag nonest, nezinu kada man armija un cik daudz catas, jo esmu super atraa Africa netaaa, bet kad braucu projaam bijaa kaadi 200 thunderi un 100 haedun. Kaaa jau Skam teica, vajag vismaz 2k offensive troopus(iznemot, ja mees vinja armiju aizvilinam projaam) Baconslice bija kaadi 600 praeti, catam mums centraa pietiek davaj offensive armiju un paarnema to ciemu, es varu buveet jau cfieftain ko arii domaju riit dariishu, jo resursi to attlauj. Uztaisam vilni, kas nones armiju un tad iznicina warehouse un main building un es ar chieftain nemu to ciemu nost. Peec paris deinaam bushu LV saorganizesimies. Kas jadara jadara !

Link to comment
Share on other sites

Ta kaa dazhs labs beidz spelet uz shi servera kapeec gan savus offensive unitus nenoziedot un nenonest ciklopu ? # cilvekiem jau ir senatori, ta ka es domaju r&r kaa ar teddy varetu offensive troppus sutiit virsuu. Vajag tikai saskanoti satikties pedejo reizi mircaa kaa aliansei un visu izdariit, ko sakat ?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...