Jump to content
GIGN Forum

Slay , Slap , Freeslot

Outsider
 Share

Recommended Posts

gribeetu paluugt freeslot , slay , slap

Slay - tapeec ka visaadi maitas meedz krisiit un nav kas noslayo , vini bojaa visu speeli ar savu fragoshanu un seedeeshanu! (piekriitu ka shis nav orginaals , bet tas tomeer ir vajadziigs cool2.gif )

Slap - tas pats kas slay, tikai biki vieglaakam noluukam

Domaju ka shitam katam jau var iedot ko ludz... normals kekz, tapat ka Glacs es ar vinju dzive zinu! smiliez.de_2428.gif [ naughty.gif ] Bet ja nopietni tad domajams ka maces ar tiesibam apieties un mosk ar laiku ari slotu nopelnis, bet tas jau ir cits stasts.... smile.gif

P.S

Gaidam Lirelu :lmfao.gif: 104.gif

btw vinjam ir 13...

cik tad pasham ir gadi ?

un kas par to ka vinjam ir 13 pagaidaam ? blink.gif

tas nenoziimee ka vinjsh ir smiliez.de_2428.gif ....

p.s. peec paris meeneshiem Outsideram buus 14 thumbsup.gif

Edited by by:

es arii paziistu klkaavu dziivee cool2.gif

neskaitot to ka vinjam pakalj skrienot sunji jo vinjam ir smuks zils kreklinjsh ar dzeltenaam pukjiiteem kursh izcelj vinja skaistaas acis un kaa teica deus vinja zirga luupas vinjsh laikam tomer ir normals kex =))

tikai vinjsh ir negodiigs. dzeeraam alu.vinjsh teica kas izdzers pirmais vares izdzert otra pudeli. es izdzeru un vinjsh man neiedeva sav sad.gif fui taada riiciiba

tapeec man vajag slotu rolleyes.gif , bet pie taa man tuvaakajaa laikaa netikt , par to buus jaapaciinaas aa un pubos taa pamaz speeleeju , bet ja vareetu saakt admineet...

kur tad tu spele? blink.gif

starp citu , resnais alvis ir tikai gadu vecaaks , bet tas jau nekas....

nu nea , vienkaarshi nav ko dariit kameer dead + no taa ir jeega , es taksh zinu kaados gadiijumos ir jaaizmanto slap/slay...nedariishu kaa dazhs labs taisa mass slap.... rolleyes.gif

erm....isteniibaa tas bija reaals uzbrauciens jo pa nakti tieshaam ir riktiigs funs paslapot paaris keksus...un to piekopj dazi admini...protams ja kaads ir ir baigie pretinieki shai idejai tad taada fii4a nenotiek...

Neko sliktu nedomaju un negribu teikt! Kadu laiku nebiju skatijies foruma un tagad nacas diezgan daudzus postus parskatit, ieraudziju, ka visi raxta pieteikumu uz slap, slay, utt., tiesibam! Man vajag slap, lai varetu paslapot to kas sezh!

Man vajag slay, lai neviens netuse baze!

Itka pareizi jau ir, bet kapec nevar izdomat kaut kadu orginalu textu, par ko tu varetu sanemt tiesibas! Es domaju, ka so te sadalu vajadzetu slet un GIGN' iesi doma pasi, kam un kad dot tiesibas!

Sorry smiliez.de_2523.gif

nu nea , vienkaarshi nav ko dariit kameer dead + no taa ir jeega , es taksh zinu kaados gadiijumos ir jaaizmanto slap/slay...nedariishu kaa dazhs labs taisa mass slap....

erm....isteniibaa tas bija reaals uzbrauciens jo pa nakti tieshaam ir riktiigs funs paslapot paaris keksus...un to piekopj dazi admini...protams ja kaads ir ir baigie pretinieki shai idejai tad taada fii4a nenotiek...

lol. par to mass slap - nu nevienu citu bez manis tiešām nezinu, kas to būtu piekopis. pie tam pa dienu o_0 ??? un es jau to arī darīju tikai awp_map2'ā. nu nezinu, vai vajag dot slap tādiem, kas spēlē tikai pa dienu (kad nu jau - septembrī - vislaik ir kāds štingrs admins serverī) un pie tam nežēlīgi reti.. bet nezinu arī, kuri tieši kad spēlē.. jhatka.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...