archux Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 * Tev ir brīvs brīdis? Tad ieej un piereģistrējies arī tu! Tu taču vēlie nopelnīt kaut kādu naudiņu internetā! Tas nav grūti tu piereģistrējies un vnk pildi testu (Tu uzraksti angliski 1 - 3 teikumus par kādu no mājas lapu un kā nu kuro reizi, pārsvarā dabū 4 dolāri [4$] ) Tā tad nekā grūta! * Īsumā paskaidrošu kāpēc tev tiek maksāts par kaut kādu aprakstu! Tās lapas kuras tu apskaties krāj referāļus par kuriem maksā tevis apskatīto lapu īpašnieki! Tu vnk saņem procentu par to ka tu apsakti lapu un izsaki viedokli! * Lai sāktu iekrāt savus virtuālos dolārus kurus varēsi vēlāk izmaksāt sev uz bankas kontu tev ir jāpiereģistrējas! * Izmaksas minimālā summa ir 75$ Es apmēram pa 3 ar pus stundām esmu jau salasījis 20$! * Tā tad ejam un piereģistrējamies! http://www.alhost.lv/money2.php Veiksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 vel nevienu nezinu kas ir dabujis realu naudu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 suudiigi ka taa es jau esmu shomenes 100$ pacelis un tagad gribu pacelt veel 50$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 es varu rakstīt tajās mājalapās vienu vārdu - hujna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buucHa Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 nav kārtējā najobka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Kad tu man parādīsi reālu naudu, kuru būsi nopelnījis ar šito sūdu, tad arī tev ticēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 1. labi next reiz screen shotus paraadiishu kad tikshu pie next 50$ 2. vismaz mani pagaidmaa veel nav najebalji 3. peec visa taja lapas aprakstaa var rakstiit ko grib galvenais lai tak izmaksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) 2. vismaz mani pagaidmaa veel nav najebalji 3. peec visa taja lapas aprakstaa var rakstiit ko grib galvenais lai tak izmaksa Es negribu redzēt nekādu sūda skrīnu, bet reālu* naudu. *Reāla - čaukstoši, zaļi papīrīši Edited January 22, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 cash^ es ta4 tev savu naudu neparskatishu ! kas tu traks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 vinsh rib, lai tu paradi, ka to naudu esi dabujis savā kontā nevis virtuālā veidā, kur iespējams labākā gadījuma (ja tev samaksās) būs par 10000 virtuāliem dolāriem viens cents reāliem dolāriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Tev kaut reizi jau ir pārskaitījuši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 eu, ir kaut kaads bums saacies? jau laikam 3 topiks shonedeelj ar shaada tipa hunju... zhetons tev par nopelniitiem 100$ cereesim ka tu vinjus nedabuusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ! kas tu traks ? Fui, neticīgais! Tev vienkārši skauž ka nespēj pelnīt tādu piķi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 *Reāla - čaukstoši, zaļi papīrīši Zali papirisi vairs nav mode... Es labak izvelos zilos kuģishus vai sarkanos baronus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 ja ir samaksajushi un no konta ari screen shotu gribeju paraadiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 cmoon 3 ar pus stundas ??? es pa 10 min savācu 27 kr4 pilnīgs černis Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 kad saņemsi velreiz, tad uztaisi bildi ar savu feice bļ*, un tajā iekļauj arī naudu + bildē gribu redzēt tavu mammu, avīzi, ah kas gan ir bilde bez toletes papīra, un uz parasta papīra a2 formāta lapas uzraksti: *jancis38* un gigns rullē. P.S. buļa sūdi (bullshit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 jebal,forši ka no tava iedotā linka nepāradresē uz http://www.awsurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=archux Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Payouts sākas no $75. Iečekošu, ja nemaksās norakšu viņus. P.S. Cerams tas skaitās ka katrā lodziņā mans viedoklis ir "asd9ihkifashdlfuashdo" Edited January 23, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts