sulik Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 no tas pashas beernibas njemts staffs. biju fanatisks legomaans. nu cik nu finanses ljaava, bet briinumus ceelu vel kaadus. te jums i viens iemuuzhinaats. tie starpcitu ir baigie vaarti uz mega super baaazi. ps. macho, taka vajadzeetu iemuuzhinaat tavu work of art kas tagad jaunjelgavaa staav, ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 super man arii beerniibaa patika lego klucci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 juu lego pwnz man tikai parasti buuveejaas visaadi kosmoskugji Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 a cik tewm gadinju bija kad shitaadu siku uztaisiiji??? vienam taadu buutu pagruuti uztaisiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Esmu Lego veterāns. Parasti taisīju arhitektūras brīnumus vai dažādas konstrukcijas no Lego Technic. Vispār Lego tiešām valda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 no tas pashas beernibas njemts staffs. biju fanatisks legomaans. nu cik nu finanses ljaava, bet briinumus ceelu vel kaadus. te jums i viens iemuuzhinaats. tie starpcitu ir baigie vaarti uz mega super baaazi. ps. macho, taka vajadzeetu iemuuzhinaat tavu work of art kas tagad jaunjelgavaa staav, ko? Iemuuzhinaats jau ir, jaaieliek tikai shiten Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 kad es veel biju siiks es no lego kluchiishiem meginaaju taisiit "Beast War" ierochus taadi braakji lielaako dalj bija btw taa baaze pwnz ^)*(^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Ja ir ok, nezinu nevienu, kurs nav spelejies ar lego! Es pat esmu piedalijies legomanija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Ja ir ok, nezinu nevienu, kurs nav spelejies ar lego! Es pat esmu piedalijies legomanija! mezhonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 Laimīgie, manā bērnībā tādu lietu nebija Bija rūpnīcas Straume plastmasas ražojumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 Gordon, a man senciishiem nepietika naudas prieksh manaam velmeem, taka man ar nav bijushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 nu kaa, es jau arii neesmu iipashi vecs, bet savaa laikaa arii nevareejaam LEGO ne dabuut ne atljauties (1991. gadaa, piemeeram). un bija dzelzs konstruktors ar nosaukumu (neticeesiet) "KOHCTPYKTOP" (!!!). nu tas ar uzgriezhnjiem, skruuveem utt. bet vismaz bija kautcik nedaudz shika manta prieksh tiem laikiem, jo atceros, ka citi siichi naaca ciemos speeleeties ahh, the old days... *notrauc sentimenta asaru* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 Man nebija, bet es ļoti vēlējos bērnu rotaļkomplektu "Junnij himik" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 nu kaa, es jau arii neesmu iipashi vecs, bet savaa laikaa arii nevareejaam LEGO ne dabuut ne atljauties (1991. gadaa, piemeeram). un bija dzelzs konstruktors ar nosaukumu (neticeesiet) "KOHCTPYKTOP" (!!!). nu tas ar uzgriezhnjiem, skruuveem utt. bet vismaz bija kautcik nedaudz shika manta prieksh tiem laikiem, jo atceros, ka citi siichi naaca ciemos speeleeties ahh, the old days... *notrauc sentimenta asaru* oj tas konstruktors rulleeja. Taas plaatnes lieliski lociijaas un liida zem gultas. Skruuveem visi uzgriezhnji tika pakaasti paaris dienaas taa ka neko pieskruuveet iisti nevareeja un mans lielaakais meistarojums toreiz bija ja nemaldos kaukaads sakjibinaats suuds ar ko sist paareejaas rotaljlietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 citi gruuti suura pelna naudinju, lai mazajam macho buutu kaada mantinja, bet shis tik vinjas dauza un lauzj... fui Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 lol taadi metaala dzelzhi bija saakumskolaa man liekas un tos muuzhiigi salocijaam un bakstijaam viens otram muguraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 tev ar muguras smadzeneem viss ir kaartiibaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 ja jau pusdienu pie cs noseedeet un paskraidiit varu tad jau laikam ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 nu tad man prieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 Jā, konstruktors man bija pats pirmais, kad vēl biju galīgs bēbis, ķibināju kaut ko kopā no tām detaļām. Tad jau nāca lego. Kaut kādā 4ajā klasē mans draugs Mārtiņš man uzdāvināja Ķīmijas Komplektu un sākās lielā jautrība diemžēl no sālskābes (vai tā bija sērskābe, hvz) drīz nāca šķirties sadedzinātā paklāja dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 uuu konstruktors man bija tik sen... tas bij veel tad kad es dziivoju ventspilii... kad man bija kaadi 3 gadi... bet lego... lielaakais ko mutere man uzdaavinaaja bija lielais piraatu kugjis... p.s trademaak tu mezhikaa kur dziivo??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 man lego nekad nav iipashi paticis, jo man nekad vinju daudz nav bijis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 (edited) yuu,lego 4 ever... atceros pirmo,man mamma no Pariizes atveda un tas k-kads dzipis ar (piekari) ! Otrs jau naca daudz labaaks,ar hidrooliku !! k-kads iekraavejs,ar motoorinju,sledziem un visu parejoo..maybe kadu dienu fotku ielikshuu Edited September 2, 2004 by kill_me Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 man tas pats kas champ'am - lego nekad nau bijis.. bet man bija kontruktors, kursh man joprojaam maajaaas meetaajas k-kur, logjiski, ka ar pazaudeetiem uzgriezhnjiem un salociitaam plaaxniteem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 3, 2004 Report Share Posted September 3, 2004 daudz un dikti naacies saskarties ar Lego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts