Jump to content
GIGN Forum

Legomaanija

sulik
 Share

Recommended Posts

no tas pashas beernibas njemts staffs. biju fanatisks legomaans. nu cik nu finanses ljaava, bet briinumus ceelu vel kaadus. te jums i viens iemuuzhinaats. tie starpcitu ir baigie vaarti uz mega super baaazi.

ps. macho, taka vajadzeetu iemuuzhinaat tavu work of art kas tagad jaunjelgavaa staav, ko?

post-18-1093772449.jpg

no tas pashas beernibas njemts staffs. biju fanatisks legomaans. nu cik nu finanses ljaava, bet briinumus ceelu vel kaadus. te jums i viens iemuuzhinaats. tie starpcitu ir baigie vaarti uz mega super baaazi.

ps. macho, taka vajadzeetu iemuuzhinaat tavu work of art kas tagad jaunjelgavaa staav, ko?

Iemuuzhinaats jau ir, jaaieliek tikai shiten happy.gif

nu kaa, es jau arii neesmu iipashi vecs, bet savaa laikaa arii nevareejaam LEGO ne dabuut ne atljauties (1991. gadaa, piemeeram). un bija dzelzs konstruktors ar nosaukumu (neticeesiet) "KOHCTPYKTOP" (!!!). nu tas ar uzgriezhnjiem, skruuveem utt. bet vismaz bija kautcik nedaudz shika manta prieksh tiem laikiem, jo atceros, ka citi siichi naaca ciemos speeleeties happy.gif

ahh, the old days... *notrauc sentimenta asaru*

nu kaa, es jau arii neesmu iipashi vecs, bet savaa laikaa arii nevareejaam LEGO ne dabuut ne atljauties (1991. gadaa, piemeeram). un bija dzelzs konstruktors ar nosaukumu (neticeesiet) "KOHCTPYKTOP" (!!!). nu tas ar uzgriezhnjiem, skruuveem utt. bet vismaz bija kautcik nedaudz shika manta prieksh tiem laikiem, jo atceros, ka citi siichi naaca ciemos speeleeties happy.gif

ahh, the old days... *notrauc sentimenta asaru*

oj matrix.gif tas konstruktors rulleeja. Taas plaatnes lieliski lociijaas un liida zem gultas. Skruuveem visi uzgriezhnji tika pakaasti paaris dienaas taa ka neko pieskruuveet iisti nevareeja un mans lielaakais meistarojums toreiz bija ja nemaldos kaukaads sakjibinaats suuds ar ko sist paareejaas rotaljlietas happy.gif

Guest TradeMAAK

Jā, konstruktors man bija pats pirmais, kad vēl biju galīgs bēbis, ķibināju kaut ko kopā no tām detaļām. Tad jau nāca lego. Kaut kādā 4ajā klasē mans draugs Mārtiņš man uzdāvināja Ķīmijas Komplektu un sākās lielā jautrība tongue.gif diemžēl no sālskābes (vai tā bija sērskābe, hvz) drīz nāca šķirties sadedzinātā paklāja dēļ.

yuu,lego 4 ever...

atceros pirmo,man mamma no Pariizes atveda un tas k-kads dzipis ar (piekari) !

Otrs jau naca daudz labaaks,ar hidrooliku !! k-kads iekraavejs,ar motoorinju,sledziem un visu parejoo..maybe kadu dienu fotku ielikshuu thumbsup.gif

Edited by kill_me

daudz un dikti naacies saskarties ar Lego shades.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...