Firefox2007 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) 1. Atkal uzdeva mājas darbu kalnu? Mēģini risināt, bet nekas jēdzīgs nesanāk... 2. Ievieto mājas uzdevumu mūsu portālā! Mūsu servisa dalībnieki tev palīdzēs! Kā tas strādā! 3. Nu, lūk, tu saprati uzdevumu un saprati savas kļūdas! Tagad tev parādījās vairāk brīva laika! Saits: http://homework.lv/ Labs saits tiem kam nepatik pildit majaas darbus Edited January 13, 2008 by Firefox2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 tiko pieregojos a nesaprotu īsti kā tur noteikta komanda tev palīdz vai citi kas liek lai viņiem palīdz? Ā un arī cik ilgā laikā tie tiek izpildīti ja pa to pašu dienu kad ieliek tad tas owns bet ja ilgāk tad sux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Kaut kads suds neko tur nesapratu, kur iet ko njemt.. Ka tur vispar var paskatities ka citi kaut ko risina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) Pec gada saņemsi adbildi Edited January 13, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 nesapratu, tur kāds tavā vietā pilda tavus md? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 tā izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) Nu ta iskatas Jancis38 maita Edited January 13, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 ok man vajag kursadarbu,čali sāc drukāt un lai būtu uz 10 uzrakstīts kāds laikam ir mdholiķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) ZPD vini man uzrakstitu? + Nebutu slikti ja vel mana vieta aizstavetu! Edited January 13, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 ai sux, nav augstākā matemātika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksss Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Da jus visp afigel esat? Labs saits manu majiti tur pec 3 min izrekinaja! matene!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 ko nozīmē vārds 'majiti' cik es sapratu tu gribēji teikt 'mājasdarbu' vai skolotājai tu arī saki: šē učen` mans majits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Nē, viņš saka: "Bļe, cyka, beri manu mājasdarbu, bļe!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksss Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Ka tu uzmineji?? es ta 5dien u4enei iedevu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 AAAA Lol :DDDDDDDD № 23558, Latviešu valoda, 7 klase vajag salidzinat :mezs un pilseta!ludz palidzie nezinu ka vbinjus var salidzinat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 № 23558, Latviešu valoda, 7 klase vajag salidzinat :mezs un pilseta!ludz palidzie nezinu ka vbinjus var salidzinat? 2 + 2 = 5 :superlol: :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 :superlol: :superlol: 1 + 1 = 3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 majasdarbi jaapilda pashiem!!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 bļeģ, kas tagad notiks? neviens vairs nemācīsies, visi nodzersies un nopīpēsies, varēja vismaz viss par maksu tur būt, tad nebūtu, ko sīkajiem nodzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Atklaati sakot, ja tas viss tur tieshaam buutu pa nopietnam, buutu paardomaats un buutu par maksu, sanaaktu pavisam neslikts bizness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 No sīkiem puņķutapām nekāds dižais bizness nesanāks, ja vien toč viņi katru dienu nenoziedos visu pusdiennaudu, lai kāds viņu vietā kaut ko risinātu. Toties, ja atmet mazāk ( un ko no tādiem perdeļiem vispār var gaidīt ), tad jāņem uz masu. Bet atrodi kādu, kurš uz masu tā rēķinās kaut ko, lai tas nepiegriežas jau pirmajā dienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Nu viena tada vieta ir http://www.atlants.lv/ Bet nu taja stulbaja weba ir diezgan pamaz tautas tapec tu varetu pec kadam 2 dienam dabut savu adbildi, tad jau labak izlasit temu, neka prasit kadam citam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ev nu labs XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) bljee tas saits nav reaals, tur tach tika rosaas ~6-8 KL Ja tur uzdod jautaajumu. "Janiitis gaaja uz veikalu peec piena, un vinjam tas piens nejaushi izlija..." Tur tachu neviens neatbildees, vai tad vinji tikai deelj taa ranka? pff shaubos, vai vinji 'gruutos' reikjinaas. aa, ok tgd panjemshu dienasgraamatu atskjirshu lapu, taaa Mat. 1. m.d.u. 85 stunda. ok uzrakstu, talaak Muuzika - Iedodat mazu aprakstu par "Ludvigu van Beethovenu". Shaubos vai vinji visp izreikjinaas un domaaju ka tur 'lielie' neseezh un nerisina uzdevumus :@ ahh jau apnika rakstiit. EDIT : man liekas ka vinji jau nereikjinaatu pat 5 KL uzdevumus no Maaciibu graamatas, kur ir 3 jaut. XD Nez, man piem taa liekas nee nu varbuut kursh zubrila tur ir ieseedies un kachaa ranku bet var jau buut. who knows... Edited January 14, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narkotika. Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Jā, nakamajā dienā aizeju uz koledžu nododu mājasdarbu 2. Ka tik ne arī tur sameloja man :blelohs: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now