Mev-Rael Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Es varētu piedalīties vai varētu vertēt kartes Ideja ir ļoti laba. Tās varētu būt 1st Latvian Counter-Strike Mapping Competition Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Varbūt varētu pa karšu tipiem, piemēram labākā DE, FY utt. Labāko De ieliktu parastajā mapcilā, bet FY naksts mapciklā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 viss jau būtu jauki, tikai nav jēgas ja nav vismaz 10 dalībnieku, kuri ir spējīgi kaut ko reāli uztaisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 (edited) Protams .rmf liidz jaaliek un kas veerte tam arii jaapskata un javeerte. Varbūt varētu pa karšu tipiem, piemēram labākā DE, FY utt. Labāko De ieliktu parastajā mapcilā, bet FY naksts mapciklā. Nu viena Tipa vaig nevis vairaakus. +ja bus ar DE, CS vai AS... nu veerteetaajiem liels darbs... Protams jauztaisa topiks ar Top3 mapem + ar visiem skriiniem + ar nelielu laucinju ->"Par Mapi", kaadi plusi, kaadi miinusi... neliels aprakstinjsh. Uzreiz visi grib Top1 mapi likt mapcycle - uzreiz jaataisa kaada DE, CS vai AS mape... Labak FY, AIM, AWP un paareeejas, +mazaaks darbs tiem kas veertes. +un aatraak viss tas risinaasies. Man liekas ka Judges vnk paskatiisies uz mapi - o nice pirmais Ruums kruts shi mapi ir visslabakaa... pat nepieveersiis uzmaniibu ja Mapperis pat nav maaceejis riikoties ar Clipping tool e.c - mo6 vnk vinjsh izkopeejis Mapes daljas no citaam mapem. Mo6 pat moka4aajis FPS banana mapi - BSP2MAP - atveris un saglabaajis ka RMF(shaubos ka kaads kas veertees ieskatiisies RMF). Tad kas iisti ar visu sho bus? Notiks pasaakums vai ne? Ka skatos te ir diezgan daudz mapperi. Un shis nav vieniigais forums kur kaut kas saistiits ar CS maposhanu(Lat . Val.) EDIT: Nu un? Lai citi piedalas kaut arii NEMAK vnk iemaaciisies ko jaunu. Naako6reiz jau kaut kas labaks sanaks. Edited January 9, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) man nepatīk tā ideja ka jaliek līdzi rmf Var juau vienkārši parakstīties kaut kur mapē,lai ir pierādījumi. Edited January 9, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 jaa ideja laba man personigi liekas vajadzetu tikaj de un cs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Vispār es labprāt arī piedalītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 RMF nav domats lai pieraadiitu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 tad nah vinju? galvenais kaads kartee bus r speed utt, nevis kaa kubus licis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ja jātaisa FY/ ir FY kategorija, es varētu piedalīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Nost ar RMF! (lai kas ari tas butu XD) ne nopietni kas tas ir? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 lol? patik spamot? RMF - vhe-mapname.rmf - paskaidroju cik viegli vien vareeeju. Nu labi -> mapesnosaukums.rmf Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 es un mani stulbie jocinji XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ideja laba, pats personigi nepiedalitos, bet gribeetos paskraidiit pa taam mapeem ko citi veidoja, zeel ka veerteet nedrikstees... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ja veertees laudis bus ta ka uzvares tas kuram vairak draugu XD XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) ļaudis var vērtēt, tikai lai uzzinātu vispatīkamo karti. Bet protams, Mapping Competition vērtēs profesionāli mapperi. Vispirms ir vajadzīga atbilde, kas piedalīsies, vertēs, un tikai pēctām sīkumi! Jau ir tie, kas pateica, ka piedalīsies =) shine ToVinci armandulis Sebis Ja jūs gribāt piedalīties, rakstiet - I'm in =) Edited January 10, 2008 by Mev-Rael Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVinci Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Sorry es nepiedalisos es vispar off no gign dazu iemeslu delj Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 I'm In XD neesu sen mappojis, bet sitas izskatas incigi tapec varu pameginat kko uzbliest XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Nu kas tad bus ar visu sho lietu? Vai viss shis notiks GIGN? Vai VSP notiks? Kas iisti visu organizees ja notiks? Protams organizeet var jebkur6. Bet ja notiks - tad kad? Man taa atkal liekas ka nekas no shii visa nesanaaks... . Ceriiba mirst pedeejaa. EDIT: Vajadzeetu veel ierakstiit citos forumos kuri ir LV un ir saistiiti ar CS Maposhanu. Mo6 kaads paziist kadu norm mapperi - to arii vareetu pasaukt. Izveidot topiku arii Counter-Strike & server mods/plugins , jo tur dazhi mapperi grozas - bet shajaa sadaljaa vairs nenak. Es vsp gign iegaaju lai izveidotu sho topiku. Es kautcik maaku mapot - un tadi ka es(kas vairs te gign neapgrozas un maak mappot) dazhi ir. Ja kaads paziist kaadu varetu pasaukt. Edited January 10, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmis Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Veelos piedaliities shajaaa maping konkursaa. Starp citu ieksh netgames.lv ir mapping forums kuraa ir dazhi labi mapperi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 kaads uztaisa topiku tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 nu tad kas būs ar tiem karšu tipiem? DE? FY? Both? Ja FY tad 90% ka es piedalos. Atcerējos, ka arvist prot mappot, un nesen ir bijis forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ja kaut kas notiks, tad tas notiks tepat iekš gign, un ja kāds rīkos, tad tas būs vincister! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Labi es piedalos. Iešāvās galvā viena manuprāt sakarīga doma par mapi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Jau ir shine armandulis Sebis WincX asmis grundulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts