jonass Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 jonass level 5 (Equites Caesaris) Offense: 3030 (+) 19 Defense: 135/175 (+) 0 Off-Bonus: 1% (+) 5 Def-Bonus: 0% (+) 0 Regeneration: 90/Day (+) 6 cik daudz monstru var nomočīt ar viņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 (edited) Offense: 3030 (+) 19 Defense: 135/175 (+) 0 Off-Bonus: 1% (+) 5 Def-Bonus: 0% (+) 0 Regeneration: 90/Day (+) 6 cik daudz monstru var nomočīt ar viņu? vieglākā metode - pārēķini viņa spēku unitos - piemēram EC - un ieliec kombat simulatorā - ja tev dod laukā rezultātu ka zaudē vairāk kā 75% no hitpointiem - tad virsū neej - jo tas ir algoritms - ja vienā cīņā zaudē vairāk kā 75% no veselības tad mirst. par heroju nedaudz vairāk - ja iet kopā ar armiju - tad dzīvību zaudē tik procentus cik armiju ir pakāsta uzbrukumā dienā reģenerējas tik procenti dzīvības cik parādās heroja aprakstā (tjipo vjadzētu būt - cilvēki runā ) kaut kur jau šajā forumā es rakstīju par armijas izvietošanu ciemos - ideja kāpēc tikai divi offense un pārējie defense ciemi iemesls ir atbilde uz tavu jautājumu - upgreidu vajag un ir nepeiciešams - pārrēķinot cropā tu iegūsi to ko tu ekonomēsi par katru unitu kurš tev stāvēs ciemā vai attiecīgi ies uzbrukumā. pie kam - ja armory un blaksmith tiek nojaukts (pats vai pretinieks) tad visi upgreidi saglabājas! viņi nepazūd. tas ir - ja ciemā vairs nav brīvu vietu un viss nepieciešamais ir upgreidots - tad varat jaukt nost. bet offensivam vajag upgreidot arī katas un rāmjus. tāpat offensive ciemos ieteiktu upgreidot defa unitu un offa unitu bruņas (armory). ... viss kas var gadīties ... Edited January 9, 2008 by vinituu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 tā jau biju darījis, ņēmu kā EI un man parādīja ka varu nosist ~300 vaajakos nature troopus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ByD. Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 a lidz kuram lvl tunet tiem karaviiriem tos armory ar blacksmith lidz 20 lvl ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ByD. Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 a un ka var uzlikt lai cita pilseta butu galvena ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 jā līdz 20lvl uztaisi palace un tur "make this city as capital" or smth like that Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 capitals ir defaultā pirmajā pilsētā vai arī var pārcelt uz pilsētu kur ir palace. palace pietiek ar pirmo līmeni, lai pārceltu. atkārtošanās bet vienkāršākiem vārdiem -pēdējo pilsētu iznīcināt nevar - var nosist tikai līdz 0 izmēram -nevar pārņemt kapitālu un pēdējo pilsētu - capitālu, ja tas nav pēdējais, var iznīcināt ar katām Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Atvainojos par spamu, bet aizmirsu savaa postaa pateikt shim chalim vinituu par shito visu ko vinjsh te raksta. Patiikami, ka ir kaads, kas tik tieshaam atbild tieshi un konkreeti tieshi to ko prasa. Un chalis shito lietu tik tieshaam ljoti labi paarzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 Jums biku jāsaprot - es gribu redzēt ka jūs varat kaut ko izdarīt - ne tikai par fermām kalpot. Apkārt tagad tagad staigā ar 7K cropēdājiem. Vai jūs varat tādus atsist ? Varu jums pateikt vienu - esat laimīgi, ka nespēlējat s4. Tur nav izredzes jums - tas nav tiešs uzbrauciens, bet es zinu tur kādus 50 spēlētājus vismaz un biju vienu laiku STORM alliances HQ kā līderis iekšā - bez akkaunta Tajā serverī iespējams vinēs krievi - Siberia alliance - un tie letiņi kuri tur ir vēl dzīvi - iesaku ar krieviem sakontaktēties. Tie, kas tur spēlē ir maniaki. .RU serveros trijātā vai max sešatā kontrolēja vienas allainces 60! akkauntus. Lai saprastu, manas zināsānas ir bērnu šļupsti salīdzinot ar viņiem. Pie kam - atcerieties vienu spiegi iespējams ir jau arī pie jums. Pačekojiet - vai jums ienāk mistiski attaki piemēram pa visiem akkauntiem kādu dienu. Ja tā - tad ir spiegs. Spiegu izķeršanā padomu man neprasiet - tur es esmu noobs. s1.com serveris plānojas, ka būs arī ar pieredzējušiem spēlētājiem. cik zināms. tādēļ, ja gribat kaut ko panākt - neskatieties kā dara lielie (jo arī FFH dara ļooooti daudz kļūdas - iesācēju teiktu pat) koncentrējaties uzbrukumam no aizsardzības. tobiš uzaiciniet pretinieku ciemos pie sevis. jo šeit strādā elementārs princips - uzbrukt vari no viena ciema, bet aizsargāties vari no visiem!!! atcerieties!!! esmu izskatījis visu jūsu akku attīstībū - esat pārāk izmētāti pa karti - ja ar defa unitiem nevarat savu ciemu aizsniegt 3 stundu laikā - esat miruši pie pieredzējuša spēlētāja. ja neturēsiet skautus - esat miruši ja necelsiet mūrus - esat miruši (tas ir must pie pirmās iespējas) ja neapgreidosiet unitus - esat miruši ... izklausās pēc nekraloga bet tā ir. ir vēl viena metode ko piekopa citas alliances un iespējams arī šeit kāds piekopj - bet ... varat pumpēt augšā defus vienam vai vairākiem atsevišķiem spēlētājiem - ideja - katru dienu katrs nosūta vienas stundas saražotos resurus - par kuriem saņēmējs ražo armiju - aizsardzības. ši spēle ir daudz kur loģiski pamatota - var pasēdēt un izfiškot. vai jūs sittojat viens otru? via kādam ir infa par to kurš kuram sitto? ja kāds froce majore rodas - tad zaudējumi būs lieli. viss ko es saku - liekas bērnišķīgi - bet tās lietas mēdz būt pēdējās akkiem kurus izdzēš ... iepriekšējā serverī arī biju noobs - bet daudz lasīju un ieklausījos ko saka. ceru ka mācīsieties - vienu gan varu pateikt - ja kāds no spēlētājiem nepiedalās akcijās - izmetiet fermojiet pārņemiet ciemus būs jau noteikti vēl jautājumi - padalīšos Mana interese - kādreiz pēc mēneša diviem man noteitki vajadzēs kaut kādu supportu no jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 uzbuve taja pilseta kura velies lai butu galvena Palace ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ja uz visām pilsētām ir viens hero, tad kā lai ieņem oāzes priekš citiem ciemiem? mans minējums būtu tāds, ka, uz otru pilsētu hero ir jāaizsūta reinforcemntā un no turienes varēs konstrolēt, ja? man vienkārši ļoti tālu jāsūta un tāpēc vēlos lai kāds apstiprina manu minējumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ja tu parsuti savu hero no vienas pilsetas uz otru ka reinforcment un gribi vinu kontrolet ar to pilsetu tad tev vajag 10 lvl hero manson , savadak vins vnk staves ka reins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 nē, 10lvl hero mansion vajag lai paņemtu vienu oāzi, hero stāvēs kā reinforcement ja vispār nav hero mansion ciemā uz kuru aizsūtīts. uzmanieties ar to ka ņemot reinforcementus atpakaļ, hero jāņem atsevišķi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 nedaudz precizeshu - heroes ir vienigais armijas tips kurs var mainit ciematus. tas ir vinu var parsuutiit no viena ciemu uz otra - un vins kluust taas "iemiitnieks" bet .. nosaciijums - tur ir jaabuut hero mansion - jebkuraa liimenii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) es te gribēju padalīties savās pārdomās par blacksmith un armory apgreidiem [19:07:57] <@EriX> haeduanam 150 attack +1.5% = 152.25 attack pirmajaa levelii [19:09:30] <@EriX> baigo armiju vajag, lai tie blacksmith bonusi atmaksaatos [19:09:41] <@EriX> apgreids : 1200|1480|1640|450| 3:29:05 [19:09:47] <@EriX> viens haeduans savukaart maksaa [19:10:00] <@EriX> 500 620 675 170 [19:10:18] <@EriX> tas noziimee ~2.3 haeduanus maksaa 1 apgreids [19:10:36] <@EriX> un 2.3 haeduaniem ir attack ~350 [19:10:52] <@EriX> 2.25 attack pienaak katram haeduanam [19:11:02] <@EriX> 350:2.25 = [19:11:22] <@EriX> 156 haeduanus vajag [19:11:31] <@EriX> lai saaktu vispaar atmaksaaties tas apgreids [19:11:44] <@EriX> un bonuss ir zveeriigi mazs [19:12:01] <@EriX> vieniigais ponts no tiem apgreidiem laikam ir strateegjijai kr4 pretinieks tevi novērtē par zemu, vienīgā jēga, cik es skatos Edited January 12, 2008 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 nu armija, kura sastav no 150 haudeauniem tak nav nekada liela, velak serveri apkart klejos 40k lielas armijas, tad tie upgreido pilnigi noteikti noderes Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) katrā gadījumā vajag armiju daudzos tūkstošos, lai būtu jēga upgreidus likt. Edited January 12, 2008 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 sākot tgd jau kačāt tu vēlāk būsi tikai ieguvējs Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 bet tagad zaudētājs, jo resus lieki izmestu tā vietā lai nopirktu kādu junitu vai arī uzbūvētu resu lauku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) Nedaudz paekspermenteeju ar saviem defense troopiem phalanx un druidriders. Teikshu taa starpiibas ir paliela , jo pa 1 druidrideru varu uztaisiit 3 phalanx, un ja man ir jaizvelas kas man staav defense 100 druidriders vai 300 phalanx... Viennozimigi tie buus phalanx, neskatoties uz to, kad druidrideriem ir milzigs defense pret kajniekiem sanak shaadi. Ja man defense ir 300 phalanx tad 100 clubi nosit 58 phalanx(visi clubi iet boja), ja man ir 100 druidriders man nosit 20 riderus(visi clubi iet boja). 58/20 = 3/1 precizi atbilst izmaksaam jo 3 phalanx = 1druidriders . Ja mees suutam virsuu kavaleriju izskata shaadi 100 Paladini nosit no maniem 300 phalanx 67 phalanx(visi paladini iet boja), toties ja man defense staav 100 druidriders, 100 paladini nosit visus manus 100 druidriderus un pashi iet bojaa. Tataad sanak man paliek paari veel 233 phalanx pret 0 druidriders. Ja pret kajniekiem abi shie troopi ir lidzigi, tad pret kavaleriju phalanx ir neaizvietojami. Varbuut kaads jau to ir sapratis, bet es te taa pasedeju un parekinaju varbuut kadam noderes info Un vispaar prieksh kam tad iisti vajag to druidriderus? Edited January 12, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 var ātrāk palīgā nosūtīt vienīgi + viņi foršāk izskatās par phalanxiem nu bet vispār jau jā... nekam neder tādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 nu bet vispār jau jā... nekam neder tādi Nu luuk vienigais ir tas kad vinji ir atraaki un ja tev uzbruuk ar kajniekiem tu vari atraak nosuutit, bet savadaak daargs units bonuss, kad 1 druidriders apeed 2 crop, bet ekvavelenti 3 phalanx pa to naudu apeed 3 crop/h. Bet tas tads siikums skatoties uz visu kopainu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 es tagad meghinu saprast, ko man ka gaulam buvet no kavalerijas. haeduanus? tie skaitas tie istakie attacking troops? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 viņi pārāk neizdevīgi. Es domāju, ka, kamēr neesi kārtīgi attīstijies, tikmēr jāiztiek ar thunderiem lai gan es gribu tikai vienu headuanu, prieksh hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 man jau lvl 2 haeduans ir, foršs attack 1385 no 10 punktiem uz tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now