vinituu Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Sveiciens Vinčesteram! tāks - ja gribat kaut ko panākt uz šī server (domāju ar to s6) tad atcerieties vienu - aktivitāte var glābt timings - ir redzēti kadri kas zaudē 50 000 armiju pret 50 izmēra ciemu gudrība - domājiet visu laiku ar galvu Par defense īsumā - neviens nekad nav izdzīvojis tikai ar off armiju! ieteicamais 2/3 offa un 1/3 defa. Mazāk aktīvie maina šo proporciju. Ja kāds žēlos savu defu un nesūtīs palīgā - atceries tavi ciemati var būt nākamie!!! crops - tā ir lieta kas nedrīkst būt pozitīva tavos ciemos - krops tev vajadzīgs armijai un armija jābaro no fermām ja ir jautājums kādas ēkas celt vai kādu armiju trenēt - www.google.lv - atradīsiet daudz daudz materiālu ko darīt un kā - lasiet angliski NB! jebkurai ēkai armijai ir sava nozīme un tā ir vajdzīga skauti - ir jūsu ciematu aizsargi - reizēm paši labākie un jūsu armijas ekonomētāji - turiet skautus aizsardzībā pret spiegošanu un skautojiet pirms uzbrūciet pārējo - www.google.lv p.s. 300 vienības defa pie jūsu eksistences uz servera bija jābūt jau katram. P.s.s. mani lūdzu uz s6 nemeklējiet - ja gribēšu - sakontaktēšos ar vinčesteru vai arī viņš ar mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 ej dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 Šis ir ļoti spēcīgs arguments, lai izmahātu pretiniekus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Paldies par info Dazas jaunas lietas ir, tachu tava attieksme puisiit jamaina, neko sliktu neteikshu bet praatvederus mums nevajag, neesi ne pirmais ne pedejais travian guru Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Vins laikam izlasija visus tos tukstosos postus kuri sheit ir izveidoti un secinaja. Pasham laikam vel pat beginners protection nav beidzies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 nevajag uzreiz sho cilvecinu nolikt, jo kaa nekaa vinsh izsaka savas domas, kuras +- ir jedzigas un kaa vinsh pats rakstiija tas ir skats no malas. ne jau daudzi cilveki izsaki shadas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Lai tad pasaka savu igm nicku , jo savadak neticas ka vins ir tads par ko izliekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Zveers neviens jau taa smagi nenoliek, tikai vins izklausaas taads baigi krutais, a zini man taadi besii, padomi labi, bet no rakstiitaa izklausijas - jo nuubi ja es gribeshu pats juus sadabushu rokaa un vispaar esmu kruts dzeks... Vajdzeja biki savadaak to visu uz papiira uzlikt un viss butu bumbaas Edited January 7, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 man arii besii taadi zaljaas muizhaas akaa dirseeji. Uztaisa jaunu topiku un teelp PAPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 viņam populācija ir virs 400 un viņš sāka spēlēt krietni vēlāk nekā mēs, paši izdariet secinājumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Sveiciens Jimbugam. Mani arī uz s6 nemeklējiet jo es izdzēsos. Travian ir ļoti komplicēta spēle. Daudz komplicētāka, nekā daudziem no jums izskatās. Mans padoms - vienmēr domājiet ar galvu, plānojiet savus uzbrukumus, nedariet muļķības. Pavadiet pēc iespējqas vairāk laika onlainā. neļaujiet sevi farmot. Palīdziet viens otram atsist pretinieku uzbrukumus. Ja rodas jebkādi jautājumi - nekautrējieties meklēt atbildes uz tiem www.yahoo.com. Ā un vēl, būvējiet armiju un slēdziet alianses ar citām aliansēm. Ceru, ka jums mani konkrētie padomi par gameplay sīkumiem jums ļoti noderēja. Pateicības vēstules varat man nesūtīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Travian ir ļoti komplicēta spēle. Daudz komplicētāka, nekā daudziem no jums izskatās. Mans padoms - vienmēr domājiet ar galvu, plānojiet savus uzbrukumus, nedariet muļķības. Pavadiet pēc iespējqas vairāk laika onlainā. neļaujiet sevi farmot. Palīdziet viens otram atsist pretinieku uzbrukumus. Ja rodas jebkādi jautājumi - nekautrējieties meklēt atbildes uz tiem www.yahoo.com. Ā un vēl, būvējiet armiju un slēdziet alianses ar citām aliansēm. Ceru, ka jums mani konkrētie padomi par gameplay sīkumiem jums ļoti noderēja. Pateicības vēstules varat man nesūtīt. Nu surr saprata manu domu Zhitaa ir cita runashana ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Lai jūs saprastu - es negribu pārpublicēt visu to kas ir netā atrodas - ja ir jautājumi - tad prasiet. Kas es biju - es biju s7.com TOP 3 alliances defense ģenerālis (vēlāk intrigu rezultātā izmeta) pārgāju uz 11-to pēc izmēra allianci. Varētu teikt ka bijām tikai divi, kas koordinēja - vēl viens palīdzēja ar politiku un stratēģiju nodarboties. Pabeidzām WW kā trešie - lai arī bijām turpat 3x mazāki nekā lielākās alliances. reitingi - sanāca tā ka kopā kontrolēju divus akkus - herojs abos akkos bija augstāks par 55 lvl, abu aku offense un defense reitingi bija top 50. Priekš WW saražoju aptuveni 250K defense unitus - lika apstāties - jo praeti nebija stratēģiskie. drusku pieredze man ir. zinu teutonu un romanu rases priekšrocības - tagad izmēģinu ghaulus - redzēs, kas sanāks. Ja tiešām gribat kaut ko uzzināt - vaicājiet - pateikšu. Ir atsevišķas lietas, kuras no galvas nepateikšu - piemēram cik katas vajag lai nojauktu 10 lvl resursu lauku vai 20 lvl ēku ... bet kopumā ... pārējo mierīgi. Uzbraucieni man patīk Alliances ar citām alliancēm kā reiz slēgt nevajag - jo: 1. nebūs jums ko fermot 2. nebūs ciemus ko pārņemt 3. nebūs brīvu croperu īsumā par netipiskām ēkām, kuras parasti neceļ embassy - iesaku celt visos ciemos maksimālā līmenī - trīs dienas dod tik pat daudz CP cik viens small celebration. vislētākā ēka ja rēķina ģenerēto CP pret patērētiem resursiem mūri - teutoniem 55% def bonuss ghauliem 70% romaniem 80% - varētu kļūdīties bet tā varētu būt, tanī pašā laikā teutonu mūriem ir augstāka izturība rāmji - izmantojiet, ja ejat nopietnā uzbrukumā - skat iepriekš minēto iemeslu defense & offense armijas ražošana - iesaku divos ciemos ražot offus - pārējos defus (visos) offi - divos ciemos jo parasti arī vēsturiski tā sanāk - pirmais ciems un nākamais ir croperis kapitāls - turpieniet attīs'tit. īpaši agresīvie var to darīt arī trešajā ciemā - bet pagaidām starp jums tādu nav kas to varētu atļauties. deffi - defi raksturojas ar to ka armory tiem ir max upgrades. nekad nekad nelieciet uzbrukuma unitus defā ja nav 150% pārliecības - pārāk dārgs prieks. tas pats arī pretēji nekad nekad neuzbrūciet ar defa unitiem - ja tur ir sagaidāma pretestība - kārdinājums ir liels - bet vilšanās var būt vēl lielāka. Attiecīgi pa rasēm teutoniem - speari un palas. Speari ir labākie pret kavalēriju. Palas ir labi jo var arī fermot un ir ātri. NB! daži cilvji izmanto arī axes kā defus (30;30) - tikai vajag upgreidus. Romani - praeti - labākie aizsardzībā pret infantēriju. pārējie ir dārgi un neefektīvi. Ghauli - phalanx un druidi - druidiem ir orta augstākā aizsardzība aiz praetiem pret infantēriju (defs attiecībā pret crop cosumption) defa organizēšanā - ieteikums kombinēties - praeti, speari + phalanxi vai druidi ideāli pret problēmām. defu ražošana visos ciemos - pamatlikums - defu var savākt vienā punktā - bet uzbrukt var tikai no viena punkta! tas ir - ja īsā laikā vajadzēs sataisīt defu (īpaši kara apstākļos) tad defu jātaisa pēc iespējas viarākos ciemos - lai ātrāk - aizsūtīt vienmēr var paspēt - pārsvarā. Town hall - iespējams reti kurš izmanto (arī es) bet - īpaši sākumā var ātri dabūt trūkstošos CP lai boostotu attīstību. marketplace/trade office - neko jaunu nepateikšu par to kas helpā - bet - ēkas par kurām nevajag aizmirst kad ciemojaties ar katām ... bet - ja resursus nevar savākt - to var izdarīt staigājot pa ciemiem ar pašu armiju - tas ir paši noslauciet savus ciemus. cranny - nīstiet teutonus jo viņi var noslaukt 34% no tā kas stāv cranny pirmajā ciemā - residenci - palace pārbūvēt ir dārgi un gari. ciemu attīstība - ja jūtaties kings dariet kā gribiet - ja nē - iesaku ciemus turēt kopā līdz esat kings. coperus ņemiet trešos vai pat ceturtos ciemus - ātrāk - bremzēs attīstību, ja vien neesat ļoti aktīvs. croperus pēc tam var pārņemt - skat punktu kāpēc aliances ar alliancēm nerullē. tournament square - obligāti visos ciemos pēc iespējas augstāk - viena no dārgākajām struktūrām. great barrakcs & stable - priekš bagātajiem buratīno - ja būvē tad būvē otrajā off ciemā. deffu ciemos reti, reti kad atmaksājas. vēlreiz atkārtošos - skauti un rāmji ir obligātais pasākums. šamie ļoooti ekonomēs jūsu armiju un iespējams pat aizsargās pret uzbrukumiem - parasti ja skautojums neizdodas tad neuzbrūk - lai neuzrautos. skautim var celt gan off gan deff - nav pārbaudīts bet ir versija, ka tas palielina viņu iespējas izlūkot vai pretizlūkot. ir vēl citas lietas - bet tās ceru paši atklāsiet. noobiski bet pretinieku un savējo analīzei iesaku izmantot http://travian.ws/analyser.pl?s=com6 - labās rokās bīstams ierocis. var redzēt neaktīvos - vai arī īpaši aktīvos var sekot līdzi kuru mahā var redzēt atrašanos kartē var redzēt pēdējos notikumus (kas pie kā pārgājis un kad) iesaku ik pa laikam paņemt s6.travian.com/map.sql - ja te ir zinīši IT - tad arī var daudz analītiskas lietas izvilkt. par pārējo - prasiet šajā forumā - atbildēšu P.s. Starp citu - jūsu foruma tekstus izlasīju meklējot googlē infu par FFH allianci ... iesaku noslēgt tekstus pasaulei - citādi visādi letiņi mēdz būt. Edited January 7, 2008 by vinituu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 adikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 super - paldies par info, kko jaunu uzzinaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 gribeju pajautat mazliet par ciemu izvietojumu. tatad, cik es saprotu 1-2 ciemus apriko ar 20lvl barrackam, stable ari varbut great barracks, great stable un 24/7 razho armiju, bet kuras pilsetas tam labak izveleties? cropperus? un, ja, jaa, tad kaa ar capitalu, kursh acimredzot ir 15 cropperis? vinjaa razhot armiju, kaut vai nevar buvet great barracks un great stable? vai vienkarshak uztaisit blakus vienu parasto ciemu un tur razhot armiju un vinju sutit dzivot cropperi, kas atrodas taisni blakus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 es nekad nebūvētu un iespējams arī nebūvēšu greatbarracks & stable - nežēlīgs resursu patēriņs. tā - šis ir interesants jautājums jo - viss atkal ir atkarīgs no aktivitātes un no armijas lieluma. labs cropers var barot vismaz 4500 crop armiju bez jebkādiem pienesumiem no malas. tanī pašā laikā - var to visu nēsāt uz blakus ciemu - bet ja tu aizkavēsies - un nebūsi dienu pie PC - tad tavējie sāks nodarboties ar kanibālismu. (dažkārt cilvēki speciāli ieliek chiefus/senatoru - jo tiem nomirstot iekrīt 45K cropa noliktavā). vari izvēlēties bet iesaku pamata armiju turēt 15 croperi, kas ir kapitāls - iespējams vairāk oazēm (paskatieties uz top1 spēlētāja kapitālu - ideālāku variantu nav!!!) jo kroperi var uzbūvēt 17 lvl crop fieldus (lielākais ko esmu redzējis - iespējams pat augstāk nav iespējams dēļ granary un warehouse pārblīvējuma - vietas nav). personiski man nekad nebija vairāk kā 40k armijas - visu laiku bija apritē Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 nu, ka armiju turet cropperi, to es it ka saprotu, bet es vairak domaju to - kur to pashu armiju buvet? cropperii? tas ir attiecigi, man vislaik butu janodroshina constant resursu iepludums no citiem ciemiem, vai parastaa ciemaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 jā - tad no ciematiem pienēša merchanti - tādēļ ir labs pluss accounts - jo var uzlikt opciju Go Twice. iepriekš iespējams jau rakstīju - atcerieties vienu lietu - ar savu armiju varat fermot paši savus ciematus - merchanti tik daudz resursu nepārnēsā cik armija vienā reizē !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 man patīk, vinituu uzraksta km garu tekstu, un jūs īsi kodolīgi atbildat, bez lieka stresa ar - "ej dirst" vai "adikts" bet vispār, vinc, vēlāk sākt ir savas priekšrocības, tu neesi centrā un vari nest vairāk nūbus, kas arī tikko sākuši spēlēt, centrā vairāk vai mazāk nūbi izmirst un paliek labāki spēlētāji, tāpēc grūtāk ar resiem uzvārīties, es varu reidot sev riņķī da ko gribu, nedabūju vairāk par 50 50 50 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Peec shitaa saita: http://www.traviantoolbox.com/troop_compar...bu=1&unit=1 Romaniem vislabaakie aizsargi sanaakt Praetonji un Legjionaari, peec upkeep. Vai arii es kautko esmu miskalkuleejis? Pienjemot vintuu vairantu 2 off ciemi un paareejie def ciemi, tad def ciemos man sanaak doma audzeet kaadus 70% praet + 30% legjionaarus. Kjip praet pret infantry un legjionaari pret kavaleeriju. Taa sanaak? Ja taa ir, tad jau ideaali, tad ar tiem 30% legjionaariem veel var tuveejos raidot, ja nu kas Atakam arii kaajinieki - imperiaanji. Vieniigi speedam veel vajag kaadus equitis caesaris arii, kaadus 30%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Off armiju proporciju taisiet kādu gribat - efektīvi ir 24h ražošana ... piemirsu - atcerieties - romaniem labākie aizsargi ir praeti! aizsardzību pret kavalēriju prasiet no teutoniem! bet ja savādāk nevar - tad legi ... bet iesaku vienā ciemā trenēt praetus - citā legus - pretēji pārāk dārgi abus upgradot vienlaicīgi armory Edited January 7, 2008 by vinituu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 es palieku pie sava EJ DIRST Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 (edited) @Orc - inteliģence no tevis līst pārpārēm pāri vēl viens veids ko bieži piekopj pieredzējuši spēlētāji - aizsūtīt upurim parastu IGM ar kaut kādu tekstu - jo pie nosūtītām ziņām parādās vai ir saņēmējs izlasījis vai nē - tas ir veids kā nosaka kurā laikā upuris guļ/neguļ, lai varētu aizsūtīt pārsteigumu dāvānu. Tādēļ - nelasiet IGM no pretiniekiem vai arī lasiet kaut kādos sev netipiskos laikos. nedaudz izvilkums no viena privāta msg - citiem arī noderīgi labrit, man ir velviens jautaajums.\ kaa ir pareizi kachaat hero, un kaa pareizi tos bonusa punktus sadaliit? viss ir atkarīgs no tā - cik daudz tev ir uzbrūkošās armijas - un spēles stila protams. šis ir offensive heroja paraugs vislabākais ņemt ir spēcīgākās armijas heroju (teutoniem tas ir teuton knights; romaniem TC un ghauliem ... aizmirsu ) punktu sadalījums tāds - 4 punktus kaut kamī - vienu hitpointos (sākumā hitpointos vairāk vajadzētu) - ideja - herojam vajag reģenerēties - es turēju 75 hiti stundā (apstājos pie tā) tālāk - ja tu plāno heroju vienu kačāt - staigājot pa oazēm riņķī - tad primāri liec offensive, ja plāno no sākuma kopā ar armiju šķaidīt riņķī - tad offensive bonuss (atmaksājās pie 150 teutoniem pavadošās armijas - ja nekļūdos - var pats exceli pakalkulēt) no defense - sākumā tikai defense bonuss - defenss nekačā - nav nozīmes (arī grūti ir dabūt 100 LvL heroju). par offensive ir tā ka tas ir visefektīvākais units attiecībā pret apēsto kropu. Mans pašreiz herojs: level 2 (Theutates Thunder) Offense: 1250 (+) 13 Defense: 40/65 (+) 0 Off-Bonus: 0% (+) 0 Def-Bonus: 0% (+) 0 Regeneration: 10/Day (+) 2 Experience: 65% 0 1250 = 19 TTs aptuveni dažādi kačāšanas scenāriji 1. standarts - uzbrukumi 2. tīram apkārtējās oazes - sākumā vajag pavadošo armiju jo herojs viens galā netiks 3. kačā atsitot savu armiju - tas ir saražo rāmīšus - lētākā un ātrākā īpaši teutoniem - un ieliek savā oazē, ja tādas nav tad ciematā - un tad uziet virsū ar heroju ar vai bez pavadošiem (atkarībā no heroja) - dārgs prieks - bet vēlāk resursu ir daudz un var atļauties vēl - servera beigās (vismaz es tā darīju) nav nozīmes offense herojam - viņu var nokillot un ātri uzkačāt defense bonuss heroju - NB! scenārijs paredzēts priekš WW būvēšanas Edited January 8, 2008 by vinituu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Jautaajums Blacksmith un Armoury. Kaada jeega vinjiem bliezt lielaaku lvl, cik liela jeega vinjos apgreidot savu armiju un kur var redzeet kaadi ir apgreidoshanas rezultaati, tb, kaa tieshi ir izmainiijushies manu karaviiru stati peec apgreida? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now