ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 laikam jau biju aizgajis kad sakas fun pa ventrilo, bet nu nakamreiz nepalaidisu to garam, un tad nu nebus klusesanas.... + kamer es biju, bij novakusies tiri smuka blice, tiesam to avretu uztaisit par iknedeljas pasakumu... prieks spelet tadaa sabiedribaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 kko mani 10min visu laiku sauc ventrilo, kad es tur ienāku, tad neviens nerunā praktiski, visi tipo savākušies ventrilo klusām pasēdēt ņergas Nu tad kad es biju tur vienmer bļava mikrofona hollow vai Sharingan, tikai nezinu vai samuray`s runaja, bet likas ka runaaja, vienkarši negribejas skatities, kas tur runa. p.s varbut atkal no sestdienas uz svetdienu atkartojam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 bļāva hollows Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 ko es bļāvu? un icecube ir tas maita, kas mani galināja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Uij mle samuraj labs pasaakums un buutu veel labaaks ja datums kura tas notiktu nebuutu japavada lidostaa, bet gan jau naakamreiz piedalishos Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 iespējams Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Nu vispar jau jasaka paldies samuray`jam par šo party. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Kaka tas pārtīnaits bija... Biju gaidījis, ka būs vairāk zilie + citi vecie buki, bet sanāca vienkārši paspēlēt PUBā. Kā arī ļoti nepatīkams apstāklis ir lagojošs serveris, ko visi varētu saņemties un novērst, sūtot ziedojumus. Nākamo šādu pasākumu varētu uz jaunās kastes atklāšanu uzorganizēt. Tad savāktos vairāk patīkamās tautas imo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 nu huizin. alwim jau uzreiz gribas mega pasācienu un bez lagiem XD. latvieši pieticīga tauta kā var tā maļ un nebija nemaz tik slikti, ja vēl var parunāties sirsnīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Varetu kautko lidzigu uzrikot kada cita serveri, ireta, bez lagiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Kas tad tas pa GIGN pasākumu citā serverī? GIGN pasākumiem jānotiek GIGN serveros. Varbūt jātaisa reidi - visi admini savācas barā Rīgas centrā ar beisbolenēm, paši saziedo pa 10ls katrs un apstaigā visus, kas GIGNā regulāri spēlē(bet nav ziedojuši), pieklauvē pie durvīm un saka: "ziedo vai izkropļosim". Tad arī ātri būs jauna kaste un varēs rīkot pasākumu nelagojošā serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 A regots slots skaitas kā ziedojums ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Regot var tikai niku, un tas neskaitās kā ziedojums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Husein, ja tev vēl nav regots niks ta noziedo kādus 10 līdz cik gribi latus un manuprāt tu iegūsi to regoto niku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Man jau Skjiet ka HUSEINAM ir REG niks un vinsh domaa ka vinsh tiek pieskaitiits pie ziedotaajiem!Skjiet ziedojumu vakshanas laikaa butu idealakais laiks pieregot savu niku un atmest lieku 5taku ziedojumam,no kura personigi neko prieksh sevis neiegushu,bet nu tomer citiem ar savu 5taku paliidzeeshu gan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Nu tad varetu izveidot mirc`a channelu kur visi savacas un tad iet bombit gign`a, tur ari vt ip dabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 novijas, labrīt. /s -m chat.118.lv un /j gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nu es to domaju mazliet savadak, bet nu labi tad varbut šo sestdien atkartojam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) ja tu biji domājis, atsevišķu kanālu priekš tiem, kas spēlē serverī tajā brīdī, tad nav tolka, jo visiem nav mirc. gign publiskais kanāls ir ar sakarīgiem cilvēkiem. ja tas būtu uz irc servera kanāls, tad varētu domāt. a tā, jēgas nav. Edited January 10, 2008 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 kaapeec showakar gigns tuksh? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 nu šovakar jau nekas nebija sarunāts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts