samuray Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 pagaidām nekas nesaistās ar hivuci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) ja runajam par Hivuci... taa ir pedeja Ip kuru es dabuju par vinju... 30. dec no tadas bijis un postojis 62.84.25.51 takaa neizskatas ka tur vinjs varetu buut vainigs... Edited January 2, 2008 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankk Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 tas noteikti nav Unders, cik viņu zinu dzīve,šis vispār ir metis mieru cs un netaisās atgriesties, kur nu vēl komandā kādā spēlēt.. pārgājis tas vecums ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 "es vispaar tagad jau paaris meneshus nebiju spelejos cs`u" Mēs taču pāris nedēļas (pareizāk pirms 2 nedēļām) vēl spēlējām cw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Mēs taču pāris nedēļas (pareizāk pirms 2 nedēļām) vēl spēlējām cw. arī tas iespējams nebija īstais Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) Detektīvi padarijuši Labu darbiņu, šeit vienīgais, kas nesakrīt ir : crafter D:\ata klipi nedzeest\Cs 1.6\hl.exe Undertaker C:\GAMES\CS\hl.exe Pēc tā varētu noprast ka ir spēlēts no 2 datoriem un meibi šim tiešām ir 2 datori Ew vei paskatieties, šo topiku lasa i Undertaker, i Unders. Gudri izdomāts P.s. Nu meibi, Samuray Edited January 2, 2008 by godiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unders Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Man ir viens jautajums adminiem 1. Kad jums tos pw`s nospeera vai tur ir arii foruma passi - kaadelj es to jautaju , jo man cfg pass krasi atskjiiras no foruma passa , bet tas kretiins ir ticis pie abiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 šeit vienīgais, kas nesakrīt ir : crafter D:\ata klipi nedzeest\Cs 1.6\hl.exe Undertaker C:\GAMES\CS\hl.exe Pēc tā varētu noprast ka ir spēlēts no 2 datoriem un meibi šim tiešām ir 2 datori nē, tas nozīmē, ka dators ticis pārinstalēts vai pārdots! tas, ka tas Unders ir īstais Underteikers ir pārbaudīts, bet kas ir tas Undertaker??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 Vairs neko nesaprotu, ja vainu īstais undertakers ir uztaisījis tagad labu muhļu, lai sevi attaisnotu vai arī tiktiešām kāds cits ir čitojis ar viņa niku/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 es vairāk sliecos uz 2. variantu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Varat sleegt. jo pw jau atdevu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unders Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Aizsuutiju tam kretiinam PM - lai pastaasta kur noraavis manu acc... Dzivoju Rezeekne.. un tie ip baigi daudz mainass .. visai pilsetai var teikt vienads ip.. Pasham 15.gadi nebija ko darit meginaju jus paazet.. Mans istais niks ir dRONJ Sakuma vnk mirca iegaju un paprasiju macho ka esmu aizmirsis pw.. vinjs man nomainiija.. Un velak arii foruma paprasiju oddisham vinjs arii nomainija! GL P.S Ja taa ir traisniiba kurai es maz ticu tad macho ir labsirdiigs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 nu psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Tāds idiots rofl vienkarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 vienalga gribētu uzzināt kā tev izdevās appist macho un odiņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unders Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Tiesi tas pats interesee arii mani - jo ja taa var izdariit ar manu acc, kapeec lai to neizdariitu atkaartoti ar kaadu citu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Damn lol i dunno what to say Tik pat labi tā var izrīkoties ar jebkuru citu acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Session Ident: Undertaker ([email protected]) <Undertaker> svx Oddish ahuj.. cik sen nesmu seit bijs.. Es aizmirsu sito acc pw.. ieks6 gign.. mo6 tu zini? <Oddish> nevaru apskatities <Oddish> worms laikam var tikai <Undertaker> ok tad pie vinja iegrieziisos <Undertaker> bet vinjs tagag nav <Undertaker> =/ <Oddish> vinsh shad tad uzrodas <Oddish> atstaj vinjam zinju <Undertaker> ok Session Time: Sun Dec 09 00:00:00 2007 ------------- Session Start: Sat Dec 15 12:34:02 2007 Session Ident: Undertaker Session Ident: Undertaker ([email protected]) <Undertaker> Oddish <Undertaker> nu ar to acc pw.. visu noskaidroju.. bet macho neatbild.. Nevaru ielagoties ar savu profilu foruma.. nu pw neatceros (manliekas tadapati ka uz acc bet macho jaunu man uzlika) mom6 tu vari man nomainit pw ieks6 foruma uz --goodgame .. <Undertaker> un sveiks <Oddish> sveiks <Oddish> laikam varu <Oddish> apskatishos <Undertaker> vnk <Undertaker> sen neiju ta iegriezies <Undertaker> un man aizmirsu savu galveno pw <Undertaker> man uz acc macho nomainija <Undertaker> Oddish sanaca? <Undertaker> Oddish man liekas tu esi sajaucis tu man nomainiji weba ( thnx) es sakuma domaju foruma <Oddish> es neko neesmu darijis <Oddish> <Undertaker> XD <Undertaker> enivei pamaini <Oddish> nu es nomainiju forumaa <Oddish> vadoties pec taa ka macho webaa nomainijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Īstajam Underteikeram ir jāierodas uz GIGN Winter tussu, kur arī saņems jaunās paroles gan forumā, gan serverī. Līdz tam brīdim hvz, ko var darīt lietas labā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unders Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Es taas paroles vispaar nebiju mainiijis !!! Iedomajaties ka es 4 gadus nospeleju cs`u un patstaaviigu lietoju taas paroles un tagad piepesi pa paris meneshiem aizmirsu ! Bet galvenais mani interesee kaa vinjs apgaaja macho - jo vins cik zinu nav leeticiigs , bet kaut kaa jau tomeer vins vinu pielauzis aciimredzot !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 oh my cik naivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 psc, tagad nu gan ir putra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) Dzivoju Rezeekne.. un tie ip baigi daudz mainass .. visai pilsetai var teikt vienads ip.. Pasham 15.gadi nebija ko darit meginaju jus paazet.. Mans istais niks ir dRONJ Sakuma vnk mirca iegaju un paprasiju macho ka esmu aizmirsis pw.. vinjs man nomainiija.. Un velak arii foruma paprasiju oddisham vinjs arii nomainija! GL P.S Ja taa ir traisniiba kurai es maz ticu tad macho ir labsirdiigs ! vot tu esi pi.... macho ir labsirdigs, un tu vinju sadi nejauki izmantoji... tapec ienistu siicus, visadus stulbumus dara... pietam tadi sici ir nelabojami, 4itos ari ar savu nick talaak... Pakaries mazais... P.S. Veel aju ari nevar isti zinat ai tas vinja istais nick (dRONJ), varbut atkal censas kadu nomelnot... Man aizdomas ka tas ir kads patstavigaaks players no gign... Daudz zin visadu siikumu... Edited January 2, 2008 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Tam sīkajam vienīgais ir jāzina ,ka par tādiem sūdiem vispār dod galvā. Pieļauju ,ka īstais undertaker jau sen nespēlē cs,tāpat kā daudzi citi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 tadat man liekas ka isto undertaker redzeju gign serveri pirms pus gada .. hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts