Jump to content
GIGN Forum

Milk Shake Team: Back To Basics


icecube
 Share

Recommended Posts

Maza filmiņa par dažādiem lēcieniem standarta mapēs. Nav nekas ūber1337z000rz, bet nav nemaz tik slikti.

Filmiņu neveidoju es, bet gan SkullCandy un z00ker3.

Lēcienus izpilda SkullCandy un z00ker3 a.k.a. zaniite.

Links uz FileFront

Links uz Filer.lv

Protams atradīsies kāds, kas pateiks: "y0u nigaz, es protu labāk muhahahaha!!!111", bet ievietoju filmiņu apskatei šeit, lai uzzinātu jūsu viedokļus par to. Protams varat ieteikt, ko uzlabot nākamajos mūvijos.

Tas arī viss. Paldies.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Lecieni smuki, interesanti skatīties... intro mazliet iesūkā, bet vismaz fonts nav parastais... Effekti daži bija nevietā, vai mazliet par daudz... moška vajag mazliet ar mūziku un trikiem saskaņot... varētu varbūt, ja jau ņemts no HLTV, pielikt sstūrī lodziņu ar to, kā tas izskatās no malas...

Visā visumā jau forši :)

Link to comment
Share on other sites

Lectera ideja par to lodzinju man patiik. :) Runaajot par pashu filmu, jaapiestraadaa pie intro. C'mon, burti uz roza fona izskataas sameeraa drausmiigi. Efekti... Nezinu, nepamaniiju, ka tur buutu efekti, bet jump movie vinjus nemaz arii nevajag. Veel vajadzeetu nonjemt visus tos amx suudus, lai netraucee skatiities filmu. Pashi jumpi, izpildiijums un muuzika skaisti. Labs movie, 8/10. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Video lēcienu ziņā ir ļoti feins, bet par montāžu es vairāk par četrām ballēm nedodu... Autoram ja apstāstīju, kas un kā... uz ko viņš atbildēja -> "[1:47:05] Edgariņč... says: VOP6EM JASNA TU GEJS", kas man liek diezgan daudz par viņu secināt.

Link to comment
Share on other sites

nu lēcieni jau tīr tā neko. Bet intro kā jau gandrīz visi te teica ir briesmīgs. patika tie edge bugs - par dažiem gan zināju. Un beigās tie lēcieni no vienas puses uz otru - vnk, lai garāks movie būtu vai kā??

Link to comment
Share on other sites

Paldies par domu Lecteram.

Jāpiekrīt arī tam, ka tie burti uz vienkrāsaina fona neizskatās labi.

Par to, ko babaac pateica, nu man pašam kauns par viņu :), bet paldies, ka vismaz mēģināji palīdzēt. Nu labi, ko es jaucos, tās jūsu privātās attiecības.

magicalx, to nu gan es nezinu. Vari pajautāt viņiem pašiem.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...