FreeLancer Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 aij krch mana maasa lasija kkaadu forumu.. es ar izdomaaju iemest aci.. saakumaa real reecu.. peec tam jau slikti saaka palikt.. http://www.jippii.lv/jsp/forums/board.jsp?b=lv_sex palasiet paveerteejiet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 saakuma to4na var reekt KONKREETI , bet veelak , tieshaam jau saak palikt slikti....Pulkvedis..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 LOL Totaali slimi cilveeki to raksta, bet ja nu taa ir iisteniiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 izwaroshana BIJA PROSTA PRETIIGA , kaut gan tas viss ir izdoma vareetu iedomaaties ja tas notiktu realitaatee Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 man jau peec pirmaa topika palika slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 shiiiiits... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 vienkaarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Kaukaads sviests.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Sadus jokus labak vairak nelikt ieksa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 shito palasot,rauj uz cik samaitatam cilvekam jabut,lai shito uzrakstiitu >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 labs mana problēma ir tāda, ka vienreiz es ģērbos uz sportu un dušās bija divi lielie 11 klase nu kādi 17 -18gadīgi tākā es biju viens viņi iznāca pliki un viņiem bija lieli peņi tālāk es jau biju izģērbies un man aiz bokseršurtiem bija sacēlis viņiem arī sacēlās un viņi pēc tam ievilka mani dušās un lika lai es sūkāju es sūkāju ar.Pēc tam otrs paņēma peni un stūķēja dirsā un visulaiku es ar viņiem sūcos pēli.man pretīgi bija tas ka viņi abi lēja spermu mutē. Man patika ka viņi man sūkāja man peni.gandriiz katru dienu es eju un viņi man suuka un pashi suucamies un es viniem suukaaju arii. Esmu zēns man ir 15 gadi palīdziet ko dariit. rofl un atbilde... Atraxti man sms uz 5936146 um iepazisimies.Esmu puisis, man 19.Kopa jautrak! btw kaadi entie procenti tur ir izdomaajums, lai gan gruuti atshkjirt un tas suuds par izvaroshanu bija kaut kur izrakts. Speeciigs suuds Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 nbja galigs sviests Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Ne, nu tiesam nav, ko teikt, tur ir jabut ipasi atsaldetam, lai kaut ko tadu raxtitu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drufulis Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 paardodu dazaada veida un lieluma maisinjus.piedaavaajums tiesaam liels,no parastiesm maisinjiem liidz pat kartupelju maisiem.sodienas spec piedaavaajums:peerc 20 maisinju pa 5Ls un sanjem daavanu-ietinamo pleevi,pasteidzies un pasuuti pie manis maisinjus,savaadaak tu sev nekad to nepiedosi,taa luuk,davai pasuuti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now