Jump to content
GIGN Forum

Larocca Liesmās

van Helden
 Share

Recommended Posts

Šorīt Rīgā, Brīvības ielā 96 ap plkst.8.12 aizdedzies klubs "La Rocca", informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) priekšnieka palīdze Inga Vetere. Ēka deg ar atklātu liesmu. No kluba ēkas un blakus esošās mājas evakuēti cilvēki. Klubā apmeklētāji nav bijuši, bet evakuēti tā darbinieki. Ugunsgrēks bijušajā Rīgas Operetes teātra ēkā sācies ļoti strauji.

Vairāk info un bildes šeit, bildes arii sheit!

nelaimiga diena,pie manam majam vel sorit 7os no rita turpat uz tallinas un cesu ielas krustojuma viens slimnieks nesas un notrieca gajeju,nezinu vai dzivs,es no vina kliedzieniem pamodos,isti nemeginaju saskatit jo skats bija drausmigs,tau teica,ka vinam norautas kajas :weeeii:

sākšu ar to, ka laroccā biju 2 reizes. nariku tur nav(nu varbūt pāris, bet ne čupām, kā jūs te rakstat). Labā daļa ir tā, ka tagad vismaz tas ugunsgrēks veicinās pārbūvi, ko gribēja jau nesen sākt. Ideja tāda, ka lai nokļūtu uz citu danceflooru būs jāmočī ar liftu utt. Karoče projekts ahuenns.

Neesmu pamanījis, ka viņš muldētu vai k-ko izpušķotu. Būs pašam kādreiz jāsaņēmās un jāaiziet uz turieni, izpētīt kas un kā. Bet tas jau būs atjaunatajā ēkā (ja atjaunos) :)

P.S. DJ Koma

EDIT: Hugo, tas bija tuvs draugs un pats tur bija ;)

Edited by cash^

Ehhh ja juus zinaatu iisto scenaariju :) Gribetos veel kaadu variantu dzirdeet, kas un kapeec, tapat kaa es domaju 1dien avizees arii buus entie iemseli kas dega, kapeec, un kurs saaka :D Teikshu vienu vieta nebija slikta, ja taa butu vienigaa Riiga, muzika bijs laba, publika 40 % bija ok, tachu tie 60 % bija urliki, kuri sagrabinajushi pedejos 20 ls un mauc baraa tuseet :( Esmu ne vienu vien reizi bijis un diemzheel peec LA man ir patikami ieiet NAutilus vai Essential, vnk man tada sajuuta. Zheel kad nodega, bet kadam tas naaks tikai par labu... :lalala:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...