blurry Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 nju veelreiz gribeeju paluugt kaadu tiesiibu :OPS es jau gribeetu freeslot , slap , slay, votemap , vai vismaz kaadu no taam ... Speeleeju gandriiz tikai shajaa serverii , domaaju , ka speeleeju pietiekami labi , lai vareetu dabuut shaas tiesiibas . Apsolu bez iemesla nelietot , preteejaa gadiijumaa man var likt banu .. Iemesls - lai kljuust jautraak speeleet , lai saldie baazee nestaav liidz raunda beigaam .. utt Paldies par uzmaniibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 7, 2004 Report Share Posted August 7, 2004 puika norm patik ka spele GL ka saprast lai saldie baze nesez ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
horcry Posted August 8, 2004 Report Share Posted August 8, 2004 Nah? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 ka saprast lai saldie baze nesez ? saldie - geji - pideri Vismaz man taa liekaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloody Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 horcry smatrju ti u nas zlobnij parenj =]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 kexs labi shauj , var jau iedot , bet man nav nekaadas no vina mineetajaam tiesiibaam , tape nevaru ielikt REC , bet ja buutu es droshi ka ieliktu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 Nedaudz kretinee > kex labi shauj - var iedot.... Kaads F....G sakars aimam ar admineeshanu?!? Es teikshu taa, blurry taads praatiigs puisis, tomeer es vinjam nedoshu rekomendaaciju, jo esmu ieveerojis, ka vinjam pareizi runaat sanaak labaak nekaa pareizi dariit... [mans subjektiivais viedoklis] Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 slots ok , tiesiibas nekaadaa gadiijumaa , buus tas pats kas ar dame un zloba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 COLE , es par to shaushanu nebiju domaajis itkai aim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 ka man nepatik kad blur mani nosauj, bet ja vinam butu tiesibas, man butu patikamak saut vinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 slots ok , tiesiibas nekaadaa gadiijumaa , buus tas pats kas ar dame un zloba ... Zloba? Bez tam dame cik redzeeju normaali adminee... un nez par to slotu... so so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blurry Posted August 13, 2004 Author Report Share Posted August 13, 2004 taps , man gan patiik tevi noshaut , un patiks veel vairaak ja dabuushu slotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 nu ja es pareizi atceros tad zlobam tiesiibas tika atnjemtas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pig Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Nu sitam dzekam ir jadod slots Sac atkal norm spelet vecit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 Nu nezinu ka ar tam visam tiesibam ko vinsh grib bet sakuma votes jau varetu iedot, jo spele jau vinsh loti biezhi un esmu daudzas reizes redzejis ka vinsh tur pirmaja vietaa ir un visadi boti tur prasa "davaj uzliec blurry tadu un tadu karti", un tas tik "es nesmu admins". Taka votes varetu iedot un ja labi sanaks ar laiku varetu ari tas parejaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 nu ja es pareizi atceros tad zlobam tiesiibas tika atnjemtas ? Zloba uz gigna ir speeleejis labi ja paaris reizes... enivei blurry es diemzheel tevi nepaziistu un pagaidaam te nav nekadas spiidoshaas atsauces par tevi taaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
blurry Posted August 19, 2004 Author Report Share Posted August 19, 2004 ja es pareizi atceros , un ja tu esi tas macho , tad mees poligonaa reiz dueli uz 50 sanjiem speeleejaam ... bija ni4inja , bet varbuut tu neesi tas macho ... tagad jau daudziem niks macho ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 skill ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 penis ar garsh? nezini? ja cilveekus veertees peec skila tad kaapec visiem siem gekiem nav tiesiibu? 8 Dark 305 162 1.88 0.68 07:26:08 1442.32 9 arkonoid 7,017 3,862 1.82 0.70 167:57:46 1412.73 10 AVS 1,832 1,255 1.46 0.61 50:21:05 1412.50 11 myth 2,562 1,687 1.52 0.54 78:35:16 1412.02 12 chucky 2,816 1,612 1.75 0.75 62:57:50 1400.40 un vispaar geks ne ar ko dizju neizceljaas un nopietna iemesla dot kauko ar nav... anyway kaarteejais ierastais reazons... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blurry Posted August 19, 2004 Author Report Share Posted August 19, 2004 njaa !!!!!!!!!!!!!!!!! skill pointu man tik daudz tagad nav interesanta tava veerteeshanas sisteema - blody ehhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 blody arkonoidam nav tiesibu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 fraaze "tad kapec visiem nav" sheit lietota noziimee nevis ka tiesiibas nav nevienam, bet ka taas ir tikai dazhiem no nosauktajiem. nepiesienies bezjeegaa, bucher... par teemu. blurry speele normaali. sakariigs arii vairaak vai mazaak. bet neesmu maniijis situacijas, kad vinjam buutu nepiecieshamas kaadas tiesiibas. kautgan pec visparejas uzvedibas varbut vinsh buutu taas pelnijis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 Lai arii ko tas noziimeetu 99,99% piekriitu Duble "D" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 fraaze "tad kapec visiem nav" sheit lietota noziimee nevis ka tiesiibas nav nevienam, bet ka taas ir tikai dazhiem no nosauktajiem. nepiesienies bezjeegaa, bucher... par teemu Tu FILTRS neesi? Viss ir par temu un nepiesienies ****! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 ja es pareizi atceros , un ja tu esi tas macho , tad mees poligonaa reiz dueli uz 50 sanjiem speeleejaam ... bija ni4inja , bet varbuut tu neesi tas macho ... tagad jau daudziem niks macho ! lol tyaga jaa es tas pats. Vareetu teikt ka abi uz otra uzraavaamies jo tu nezinaaji ka es biju es un es nezinaaju ka tu biji tu . Bet tu uz haljavu vinneeji jo es peedeejos 3 raundus kaa terors tizli pakaasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts