stumbrs Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 ZVG vispaarizglitojoshais kurss Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 ZVG vispaarizglitojoshais kurss kaa tas izpauzhas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 Kaadaas skolaas un kaadaas fakultaatees esat iestaajushies, lai taalaak maaciitos? Es, piemeeram, esmu iestaajies Ventspils augstskolaa vaacu valodas tulkos/tulkotaajos! Sveiki visi. Hainy tad jau maybe,ka mees saskriesimies es ar maaciishos Ventspilii un aizgaaju uz maarketinga fakultati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OzYs Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 RTU, jau hz cik ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 rv1g 10. klase btw hainy - ja vajg konsultaacijas vaacu valodaa vari man prasiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 (edited) zvg 9 klase stumbr, driikst jautaat kaadeelj gaaji vispaarizgliitojoshajaa ? kaah- vispaarizgliitojoshajaa netiek padziljinaati njemts kaads maaciibu priekshmets + vispaarizgliitojoshajaa iesako matemaatika + kaa jau defaulti 10.klasee naak klaat somu vai zviedru valoda ,vai veel kkaada Edited August 22, 2004 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 RCHV 11.klase+swedesh language kursi+autokursi+velkautkaadi kursi:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 i forget.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 BKI II kurss Mārketings - vakars. Nesūdzos, labs pasākums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 man veel viens kurs jaapavelk RTU par automehaanikki ssogad lielais kvalifikaacijas exis Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 (edited) 8. klase Gulbenes ģimnāzija Edited August 22, 2004 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 8. klase Kura skola, tikai nesaki saisinajumu, un parejie ari nesakiet saisinajumus! Btw Rigas Jana Poruka vidusskola 10.klase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 stumbr, driikst jautaat kaadeelj gaaji vispaarizgliitojoshajaa ? man ir paaris plaani shim gadam ko vaidzeetu izdariit kas ir taa laikietilpiigaak un respektiivi man vaig vairaak briivaa laika (saliidzinot ar dabasz.) un veel varees teelot ludi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 aj , 17 vsk 9 klase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 RV1G 11. SB Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 RTU - datorsistemas - 1. kurs - budzets Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 aj , 17 vsk 9 klase fragmachine un tu te veel man dirsi ka man tikai 15 gadu.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 1. Veelos apsveikt Falcku - taa skola (to jau pats zinaasi) vienkaarshi "RULLEE" 2. Bucher - un man likaas ka sb klasee taadiem padumjaakiem ir gruuti tikt. (lai gan es tiku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 blood nu, izradas arii r&r - lielais fizikas sensejs - maacaas muusu shuciitee a par bucheru veel varu 1 lietu piemetinaat - vinsh jau taapat kaa tu no RCHV tieshi naak lai gan juus kaa personiibas iisti saliidzinaat nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 lol nu tad jau viss skaidrs. RCHV jau izaudzina reaalos dzhekinjus. Lai gan ir cilveeki kas peec taas skolas apmekleeshanas paliek tomeer normaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 P Riigas centra humanitaaraa vsk, aka 50.vsk rullee Bucher's btw bijushais klasesbiedrs..fuu Macho kaadaa zinjaa "rullee"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 blood nu, izradas arii r&r - lielais fizikas sensejs - maacaas muusu shuciitee d000h kaads fizikas senseejs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 d0'h ironical man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 P Riigas centra humanitaaraa vsk, aka 50.vsk rullee Bucher's btw bijushais klasesbiedrs..fuu Macho kaadaa zinjaa "rullee"? nu ja jau peedinjaas tad jau diezvai iipashi rullee. Vecais krakjis Jundzis vienmeer ir stuurejis ar savu naudas graabshanas prikolu. Zheel to normaalo skolotaaju kas tur straadaa... Lai gan cik sapratu tad paaris galvenos amatos arii ir normaali cilveeki. eh enivei nav svariigi. Bet nu pateicoties tai skolai es gandriiz ieguvu nekaadu izgliitiibu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted August 23, 2004 Report Share Posted August 23, 2004 cik ta klases pabeidzi? njaa Jundzis rullee:d bet vinja vairs navhahaa... Liepinjsh velarvien rulez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now