kaza4ok Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) Bļe es nevarēju neuzrakstīt ZVĒRIŅUS Tie starp citu ir putni SUPEREDIT: laikam topiks jāver ciet, galīgs offtopiks iznācis mums te ir Edited November 22, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 ZVĒRIŅUS Tie starp citu ir putni SUPEREDIT: laikam topiks jāver ciet, galīgs offtopiks iznācis mums te ir Man jautaja - es atbildeju - neesmu zoologs - tapec ieskaitiju "putnus" pie zveriem nevis cilvekiem offtopiks..mja kam gan negadas Spam sadala pa offtopikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Ar šito joku tu savu draugu neizjoko. Tu reāli sagandā garstāvokli piegādātājam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 draugu neizjoko. Tu reāli sagandā garstāvokli piegādātājam... taksh ne, vel tik stulbs neesmu, bet intereseja pats princips, jo gan jau ta ir gadijies ka pasuta uz fake adresi, un sanemejs saka ka neesot neko sutijis. vinam liek maksat vai pasaka nu lab atvainojamies. UN ja tas noraditais tel.nr. no kura zvanija ir sen jau sadedzinats Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 reāli jau vari pasūtīt uz neeksistējošu adresi un tad nebūs tik sāpīgi parēkt. btw alwi, es zinu kur tu zīvo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 stulbs joks ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Cik juuus dodat dzeram naudu tam kas piegadaa , lielakais ko es biju iedevis 3 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 atkariigs no taa, cik vinsh sexiigs, dooh Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 He, par šito nebiju iedomājies, es pazīstu džeku kurš Pazvanīja uz 112 un pateica ka Origo ir bumba Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 ak dievs cik smiekliigi es ar vinju gribu personiigi iepaziities iedo vinja telefonu.... vinsh ir mans elks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) Izskatās, ka tu lepojies ar to, ka pazīsti atsaldētus dauņus p.s. cjxx, kad paaugsies par pāris gadiņiem sapratīsi, ka tādi "jociņi" ir tālu līdz kaut kam smieklīgam Edited November 22, 2007 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 p.s. cjxx, kad paaugsies par pāris gadiņiem sapratīsi, ka tādi "jociņi" ir tālu līdz kaut kam smieklīgam Lai jau ta butu, bet mani plani nakotne nesaistas ar nopietnajiem klosterieshu jocinjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 nevis klosteriešu jociņi bet normāli joki kur var pasmieties abi cilvēki un vēl apkārtējie cilvēki nevis tu vienspats vientulībā pie telefona par savu debīlismu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Informācija iz dzīves Pirmkārt, tādu ''prikolu'' pirms kādiem 3 gadiem, mans draugs izstrādāja ar savu draugu, nekas sevišķs vnk viņš pateica, ka nav sūtījis un kurjers aizbrauca prom. Otrkārt pirms pāris nedēļām (Vieglā reibonī) uzskrēju tam, čilli picas kurjeram virsū un sāku runāt un viens no maniem jautājumiem bija, ko viņš dara, ja tās picas pasūtītājs nav izrādījies pareizais, viņš atbildēja, ka viņam ta pica jāaizved atpakaļ uz picēriju, jāparāda un tālāk vinš var darīt, ko grib ar viņu.... Lūk tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl000D Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 tad jau kurjeram labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Var nosūtīt picu uz citu adresi Vienreiz tā izdarījam gaidijām savienojumu kādas divas stundas, kad beidzot pacēla klausuli jau izdomājām ka nafig to picu un es nahaļavu pateicu adresi un pasūtīju divas lielās picas. Protams ka zvanīja man uz tel, bet es biju šmigā un pasūtiju viņus nah Link to comment Share on other sites More sharing options...
-alnami- Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Pirmkārt, tādu ''prikolu'' pirms kādiem 3 gadiem, mans draugs izstrādāja ar savu draugu, nekas sevišķs vnk viņš pateica, ka nav sūtījis un kurjers aizbrauca prom. Otrkārt pirms pāris nedēļām (Vieglā reibonī) uzskrēju tam, čilli picas kurjeram virsū un sāku runāt un viens no maniem jautājumiem bija, ko viņš dara, ja tās picas pasūtītājs nav izrādījies pareizais, viņš atbildēja, ka viņam ta pica jāaizved atpakaļ uz picēriju, jāparāda un tālāk vinš var darīt, ko grib ar viņu.... Lūk tā +1 esmu arī šito dzirdējis kautkur un kautkad ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts