CJxx Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Man doma izjokot draugu ar chili picu. Gribetos sasutit uz vinja adresi kadas 4 picas Kads nezina kas notiek tad, ja tas kuram atsuta un vinhs nav sutijis, kas tad notiek? ja ir noradita vinja adrese, vinja tel.nr. utt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Vinja telefonnumuru Tev neizdosies noraadiit, vinjiem uzraadiisies Tavs numurs, ja no interneta pasuutiisi, tad vinji uz to numuru atzvaniis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 21, 2007 Author Report Share Posted November 21, 2007 da es nopirkshu zelta zivtinju vai ko tur leeto saakumkomplektu un pec tam karti sadedzinaashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Joks jau tiiri labs, bet padomaa kaa tu justos, ja ar tevi shaadu joku izspeeleetu un tev beigu beigaas par taam 4 picaam buutu arii jaasamaksaa gribot negribot. Protams, nodraazta fraaze, bet liek aizdomaaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 21, 2007 Author Report Share Posted November 21, 2007 Nu ja, tapec es 1reiz aizdomajos, kas notiek ja sita izdara. Es zinu ka viena valsti esot ta, ka tad kad tu pazvani un pasuti, tev piegada picu vai koo citu tu pasutiji, un tev naudu neprasa, bet menesa beigas / sakuma kad atnak telefona rekins, tur ir vis ierekinats, un tas tomer ir gudrak neka ta ka mums ir tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 psc joks... mosh aizej apdirs vinjam durvju priekshu arii buut ljoti smiekliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 21, 2007 Author Report Share Posted November 21, 2007 ir smiekligi saki? hmm nu es ta neesmu meginajis, bet ja tev ta likas smiekligi, manispec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 (edited) nu tam, kuram atsuutiis jau nu nebuus jaasamaksaa, ja vinsh nevelesies par picam maksat, tad secinajums bus tads, ka ir gribas trukums, un tadejadi darijums nebus noslegts, un vinjam nebus nekadu saistibu! ta luk! bet nu padoma labak par picu piegadataju (kaut gan var ari nedomat)! Edited November 21, 2007 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Es personīgi par tādu joku tevi sistu līdz spēku izsīkumam. P.S. Tu džeku, kuru gribi šādi "izjokot", sauc par savu draugu? Hmm, tev laikam sūdīgi ar izpratni, kas ir draugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Brīdī, kad cilvēkam nav neviena drauga, viņš visus paziņas sauc par draugiem, lai sajutos vērtīgāks savā nožēlojamajā dzīvītē Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 Brīdī, kad cilvēkam nav neviena drauga, viņš visus paziņas sauc par draugiem, lai sajutos vērtīgāks savā nožēlojamajā dzīvītē Nu ja tu gadijuma runa pa mani, tad es tev ieteiktu nevirinat muti ja nezini p.s. Galvena si topika doma bija, kas notiek gadijumos ja tomer ta sanak, kad aizsuta kautko uz citu adresi un citu nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Tad sanāk tā, kad atbrauc čili picas piegādātājs un atved picu idiot!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 (edited) Ja? Ta tiesam ir? Es to nezinaju. Edited November 22, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Tici man pēc šitā - Galvena si topika doma bija, kas notiek gadijumos ja tomer ta sanak, kad aizsuta kautko uz citu adresi un citu nr. tongue.gif Nevarēja saprast, ka tu to zini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) Pateikshu taaa iz dziives pierededzes Ta ka pie maniim kadreiz looti biezhi notika milziigi party, mana majaa tagad ir melnaja sarkastaa uz vairakaam picerijam un tax sabiedribaam. Kapeec ? Pavisam vnk pa paalii dzeki sasuuta 5 dazhadas picas, galvenais pasutitaajs pielejas atluuzt, parejie maksaat navar(vai negrib) un sakas lielaas spriedelshanas. Citreiz vnk pasuta piceriju no vairakaam vietaam un sader kurs atraak atvediis, tie kuri zaudee deribas samaksaa tam kurs atraak atbrauc, a tas kurs atved velaak sukka olas. Ar tax man ir ir bijis tapat izsauc 2 tax kurs atraak atbrauc tam arii maksaa un brauc, a tas kurs nepaspeej, nu vot te var sanaakt suudi, taxistit shitaadus kroplus neciesh un ar viniem dara to pashu ko allworth dariitu ar tevi Tapeec mana maja teiksim taa peer visu sho party parcieshanas ir zaudejusi savu uzticiibu Rezumeee - joks izcili stulbs, ne veciit vnk debiili stulbs, man pazistami gan vadaa picas gan par tax stradaa un zinu cik stulbi ir buut 4 riita tikt appistam Risinajums - pagaidi, kad vins viens ir majas un pasuuti uz vinja numuru ielas meitu(smakaaa vispirms). Nu vot tas buutu joks, kurs neciestu neviens un tu parrektos lidz asaraam Edited November 22, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Šī topika iespaidā es pasūtīju sev uz mājām grāfa ģimenes picu un 1.25l kolu no Čili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 Es jau sutit netaisos, bet pa to ielas metu nebutu slikti nepaaredisies? enivej..labu apetiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) Allworth es ceru, kad taa pica ir garshiiga Es (tava iespaida) panemu tiko Graafa normalo... Man teica blin 90 min aptuveni vajadzees Edited November 22, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 enivej..labu apetiti. Paldies! Nepārēdišos. Varu atstāt apkaltušus gabaliņus arī bračkam. Es (tava iespaida) panemu tiko Graafa normalo... Man teica blin 90 min aptuveni vajadzees Es arī ceru, ka tā ir garšīga. Pats ņēmu eksperimentālā kārtā, par garšīgumu nav ne jausmas. Spriežot pēc sastāvdaļām, mani visas apmierina, un būtu jābūt megadaunim, lai no tā kaut ko negaršīgu uzceptu. Man pirms kādas stundas teica, ka 1h40min būs jāgaida. Starp citu, kaut kad pirms pāris nedēļām kodām, pasūtījām picu, un mums teica, ka 2h jāgaida. Nepagāja ne pusstunda, kad jau pieveda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) Es arī ceru, ka tā ir garšīga. Pats ņēmu eksperimentālā kārtā, par garšīgumu nav ne jausmas. Spriežot pēc sastāvdaļām, mani visas apmierina, un būtu jābūt megadaunim, lai no tā kaut ko negaršīgu uzceptu. Man pirms kādas stundas teica, ka 1h40min būs jāgaida. Starp citu, kaut kad pirms pāris nedēļām kodām, pasūtījām picu, un mums teica, ka 2h jāgaida. Nepagāja ne pusstunda, kad jau pieveda. Nee nu sastaavdalas pwned cuukgala, zilais siers, oregano un kiploconji MMmm.. Man arii taads prikols ir bijis, kad atved atraak vnk vinji man liekas visiem saka, kad tik ilgi jaagaida, lai cilveku nedusmjoas, kad vot pateica 30 min bet atved pec 2h Un laikam mana majaa vairs nav melnajaa sarkastaaa !!!! p.s. Lai juus nedomatu, kad mees ejam offtopika, mees vnk paradam topika izveidotajam, cik patikami ir uz majam sanemt siltu picu agri no riita Tapeec chakareet sho laipnos cilveku buutu bezjedziigi ! Edited November 22, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Benčik, agri no rīta? 13:01 rakstījis postu esi, kā, kurš saprot terminu - agrs rīts Liepājā gan labi, vēlākais pēc manas pieredzes ir bijis 15min Labu Jums apetīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Pica arrived Garshiiga maita ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 es 1reiz pasutiju kautkadu kura bija tuncis un zilais siers.gandriz apvemos jau no pirma gabalinja tas ik bija piedzivojums aplikt mashinas ar picas gabalinjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 tas ik bija piedzivojums aplikt mashinas ar picas gabalinjiem Jaa cjxx... tu kadreiz kaut ko lietderigu arii dari, vai bojaa dziivi sev un parejiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 Esmu kadreiz barojis zverinus ar baltmaizi nu tur piiles, gulbjus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts