Jump to content
GIGN Forum

Chili Pica

CJxx
 Share

Recommended Posts

:thumbsup:

Nu ja, tapec es 1reiz aizdomajos, kas notiek ja sita izdara.

Es zinu ka viena valsti esot ta, ka tad kad tu pazvani un pasuti, tev piegada picu vai koo citu tu pasutiji, un tev naudu neprasa, bet menesa beigas / sakuma kad atnak telefona rekins, tur ir vis ierekinats, un tas tomer ir gudrak neka ta ka mums ir tagad.

nu tam, kuram atsuutiis jau nu nebuus jaasamaksaa, ja vinsh nevelesies par picam maksat, tad secinajums bus tads, ka ir gribas trukums, un tadejadi darijums nebus noslegts, un vinjam nebus nekadu saistibu! ta luk! bet nu padoma labak par picu piegadataju (kaut gan var ari nedomat)!

Edited by Bucher

Brīdī, kad cilvēkam nav neviena drauga, viņš visus paziņas sauc par draugiem, lai sajutos vērtīgāks savā nožēlojamajā dzīvītē

Nu ja tu gadijuma runa pa mani, tad es tev ieteiktu nevirinat muti ja nezini :P

p.s.

Galvena si topika doma bija, kas notiek gadijumos ja tomer ta sanak, kad aizsuta kautko uz citu adresi un citu nr. :P

Pateikshu taaa iz dziives pierededzes :(

Ta ka pie maniim kadreiz looti biezhi notika milziigi party, mana majaa tagad ir melnaja sarkastaa uz vairakaam picerijam un tax sabiedribaam. Kapeec ? Pavisam vnk pa paalii dzeki sasuuta 5 dazhadas picas, galvenais pasutitaajs pielejas atluuzt, parejie maksaat navar(vai negrib) un sakas lielaas spriedelshanas. Citreiz vnk pasuta piceriju no vairakaam vietaam un sader kurs atraak atvediis, tie kuri zaudee deribas samaksaa tam kurs atraak atbrauc, a tas kurs atved velaak sukka olas. Ar tax man ir ir bijis tapat izsauc 2 tax kurs atraak atbrauc tam arii maksaa un brauc, a tas kurs nepaspeej, nu vot te var sanaakt suudi, taxistit shitaadus kroplus neciesh un ar viniem dara to pashu ko allworth dariitu ar tevi :) Tapeec mana maja teiksim taa peer visu sho party parcieshanas ir zaudejusi savu uzticiibu :(

Rezumeee - joks izcili stulbs, ne veciit vnk debiili stulbs, man pazistami gan vadaa picas gan par tax stradaa un zinu cik stulbi ir buut 4 riita tikt appistam :blelohs:

Risinajums - pagaidi, kad vins viens ir majas un pasuuti uz vinja numuru ielas meitu(smakaaa vispirms). Nu vot tas buutu joks, kurs neciestu neviens un tu parrektos lidz asaraam :)

Edited by bencik

:D

enivej..labu apetiti.

Paldies! Nepārēdišos. Varu atstāt apkaltušus gabaliņus arī bračkam. :)

:) Es (tava iespaida) panemu tiko Graafa normalo... Man teica blin 90 min aptuveni vajadzees :(

Es arī ceru, ka tā ir garšīga. Pats ņēmu eksperimentālā kārtā, par garšīgumu nav ne jausmas. Spriežot pēc sastāvdaļām, mani visas apmierina, un būtu jābūt megadaunim, lai no tā kaut ko negaršīgu uzceptu. :khehehe:

Man pirms kādas stundas teica, ka 1h40min būs jāgaida. Starp citu, kaut kad pirms pāris nedēļām kodām, pasūtījām picu, un mums teica, ka 2h jāgaida. Nepagāja ne pusstunda, kad jau pieveda.

:)

Es arī ceru, ka tā ir garšīga. Pats ņēmu eksperimentālā kārtā, par garšīgumu nav ne jausmas. Spriežot pēc sastāvdaļām, mani visas apmierina, un būtu jābūt megadaunim, lai no tā kaut ko negaršīgu uzceptu. :khehehe:

Man pirms kādas stundas teica, ka 1h40min būs jāgaida. Starp citu, kaut kad pirms pāris nedēļām kodām, pasūtījām picu, un mums teica, ka 2h jāgaida. Nepagāja ne pusstunda, kad jau pieveda.

Nee nu sastaavdalas pwned cuukgala, zilais siers, oregano un kiploconji MMmm.. Man arii taads prikols ir bijis, kad atved atraak vnk vinji man liekas visiem saka, kad tik ilgi jaagaida, lai cilveku nedusmjoas, kad vot pateica 30 min bet atved pec 2h :( Un laikam mana majaa vairs nav melnajaa sarkastaaa !!!!

p.s. Lai juus nedomatu, kad mees ejam offtopika, mees vnk paradam topika izveidotajam, cik patikami ir uz majam sanemt siltu picu agri no riita :) Tapeec chakareet sho laipnos cilveku buutu bezjedziigi !

Edited by bencik

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...