Jump to content
GIGN Forum

Plzz


reigans3
 Share

Recommended Posts

smuka? Tas meitenes izskatas SAUSMIGI. Loti parasti lauku skuki. Piedevam balas un resnas. Un tas, kas patievaka, ta ir bulimikje un pec sejas fui. Es gribeju sakuma uzdirst, ka par vina masu jau nebalsosu, jo ta ir viss neglitatka, bet ta gluzi nebutu taisniba, jo tas visas meitenes nav nekadas skaistules un mis gulbene? cmon - tad jau man tads tituls par plegurosanu vien gulbene pienaktos.. (lol)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

liigai garai zobi taa neko, ne?! :D:papa:

p.s. un nee... da ieej draugos.. tur katra 3sa smukaka par jebkuru no tam libazu skaituma karalienem... un dzeki ari kaut kadi nekopti urloniishi! Nu BLAJAAJ taa nevar! misteram elles paakji ari ir jabut sakoptam.. tapat ka vecenei...

Beefs

:lol::superlol:

Bļin pēc bildēm izskatās, ka tur kastings priekš LV PORNO :))))

Līgai Garai pupi tā neko laikam ir

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Da beidzat dirst. Ja jūsu māsa piedalītos kautkādā Miss un Misters jūs ar censtos kā vien var, kautvai viņa izskatītos pēc brieža. Prieks ka cilvēki vispār uz ko tādu iet un galvenais šādos konkuros, tiešām nav tas lai viņa izskatās pēc modeles, bet gan kas cilvēkam iekšā.

Pīs.

Link to comment
Share on other sites

nepiekritīšu tiem, kas teica, ka galvenais ir tas, kas ir iekšā. jā, ikdienā tā pārsvarā arī ir, bet šeit tomēr taka konkurss. Jau pats vārds SKAISTUMkonkurss izsaka, ka izskats šeit ir svarīgākais. Ja interesē tas, kas ir iekšā var iet uz anonīmajiem alkoholiķiem, tiem daudz kas ir iekšā. neizskatījās, ka meitenes būtu baigi grimmētas un frizētas, taka ko zin, uz ielas garām ejot, viņas visas jums liktos skaistas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...