LordRudolf Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Februaarii, jo janvaarii man dzimshanas diena, mammai dzimshanas diena, maasais dzimshanas diena, manam klasesbiedram dzimshanas diena... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Tad jau tu laikam nebūsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 PSC.. man Tāā gribējās Tevi satikt, slaveno Rūdi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Februaariii atkal man _dzimuma diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 A ko juus sakat, kad shitas tiktu savienots ar peintbolu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Es teiktu jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 tas savukārt nozīme naudas totāls patēriņš ja nu tas tiek apvienots ar paintboll, tad kādas tās summas varētu būt? prosta, zinot sevi, kā sliktu naudas krājēju, varētu laicīgāk sāk iekrāt, lai BEIDZOT varētu ierasties un piedzerties ar kādu neredzētu seju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 ja nu tas tiek apvienots ar paintboll, tad kādas tās summas varētu būt? prosta, zinot sevi, kā sliktu naudas krājēju, varētu laicīgāk sāk iekrāt, lai BEIDZOT varētu ierasties un piedzerties ar kādu neredzētu seju Nu peint 20-30 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Paga paga... :/ Apvienojums der TIKAI tad, ja ir divas daljas - dalja a - nerals kodiens divu dienu garuma - dalja b - optional paintballs Vispar ir nereali kruta vieta, kur tuseties. Vieta saucas lejasdiezumi un atrodas pie usmas ezera! ) Tur ir majinas ar pirti un biljarda galdu. Tur ir 4tras istabinas (vai vairak). cena par majinu kadi 150Ls bet majinas riktiigi rulle! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 - dalja a - nerals kodiens divu dienu garuma - dalja b - optional paintballs Vispar ir nereali kruta vieta, kur tuseties. Vieta saucas lejasdiezumi un atrodas pie usmas ezera! ) Tur ir majinas ar pirti un biljarda galdu. Tur ir 4tras istabinas (vai vairak). cena par majinu kadi 150Ls bet majinas riktiigi rulle! Beefs Usmas ezers Ziemas viduu ? Nu lol ta ka nav par taalu temeets? Fuji saki savu vaardu kur tu esi planojis visu shito ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Nē, nu tas jau tā, no kuras vietas skatās No manas dzīvesvietas tas ir netālu. Bet tā kā dzīvoju gan Kuldīgā, gan Rīgā, tad pilnīgi vienalga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 paintboll hm... man nevisai doma ka peec taada pasaakuma staigaashu ar zilumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 neuztraucies - dabūsi bruņuvesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 benchik , a ko tu gribi dzirdēt ? bildes tak tev sūtīju. Ir telpas , telpas nav lielas , gulēt pamaz. Vēl tas viss ir jāizplāno takā gaidiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 man liekas gign pagājšvasar taču jau bija pie usmas ezera. nu cik var tur tusēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 bildes tak tev sūtīju. Ir telpas , telpas nav lielas , gulēt pamaz. Vēl tas viss ir jāizplāno takā gaidiet. Vot mani uztrauc guleshana MAybe labak vnk noirejam pirti uz 2 dienaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 MAybe labak vnk noirejam pirti uz 2 dienaam tieši šāda iespēja arī man galvā radās. Rīt satikšu vienu , kuram pieder normāla lieluma pirts ar normālu daudzumu guļvietu. Ja izdosies sarunāt viņu, tad viņa būs pa velti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Es zinu reali letu viesu maju taja pilseta aiz siguldas... limbazi vai ligatne.. a ja ligatne! karoce 70Ls laikam vai kas tads, un tur ir gan pirts, gan kur gulet, gan kur dejot un kost! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) Beefs Neskrien lietaam pa priekshu, FUji uzzinaas, kas ar to vina pazinas pirti notiks, un redzees p.s. Protams ja tu uzliec to vietinju aiz Sigulas ROyal Welcome Edited November 16, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 janvārs, noteikt, savādāk februārī takā ar vienu kāju iekšā eksāmenos. Usmas ezers ( itīpaši lejstiezumi) neā, tur pirms pāris ned noslīka viens pazīstams makšķernieks un visi usmas ezerā pavadītie gadi dirsā. :/ Galvenais tiešām, lai ir normālas guļamās vietas, komas gadījumā būtu vieta, kur atlaisties. Ar peintbolu apvienot būtu ideāli ( manuprāt ^^) TIK piķis varētu aiziet, kgan, tā pirts nebīja dārga, tad sanāktu tikai par ekipējumu maksāt... kr4 redzēs, ko Fuji rakstīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 hz, kaadeelj izveeleejos Decembri, iisteniibaa vienalga, galvenais kad nauda kabataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 balsoju par februari,jo janvara sakumaa un viduuu milzum daudz party,pasham tai skaitaa...ja nu vienigi uz janvara 3sho dekaadi riiko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 tu tāpat nekad nekur neesi bijis , takā vienalga par tevi. un par citiem tādiem pašiem balsotājiem arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 un par citiem tādiem pašiem balsotājiem arī. Bet es jau nemaz neteicu lai only and special for me iekarto winterparty...Un te lika visiem izteikties un es izteicos,ka man vnk neder,tas ka tas 99procenti juuzeru neintereseee tas jau taa pat ir skaidrs,bet nu varbuutu kads 0,01procents veleetos lai es ieraistos...takaaa kušīīīīi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts