samuray Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Jūs jau droši vien būsiet pamanījuši, ka esmu pasācis rakstīt jaunumus par svaigākajām spēlēm. Tad nu es gribētu uzzināt jūsu viedokli par maniem rakstiem. Vai šādi apskati ir nepieciešami? Un varbūt kādus ieteikumus, ko jūs gribētu redzēt jaunumu sadaļā (ne tikai kādas spēles). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Teikshu taa, izlasu tikai tos rakstus kuri mani interesee. Piemeeram kaa Hellgate, Orange Box.. COD4 neintresee.. Skatos esi tagad uzrakstijis par NFSSP, izlasiishu kaut gan taa speeli mani dikti nepiesaista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Kaa jau komentaaros teicu, vismaz man tikai prieks par to, ka var uzzinaat jaunumus par speeleem tepat gign'aa. Un vienmeer kaads atradiis ko taadu, kas vinjam interesee un ko vinjsh gribees izlasiit. Eniivei, ir labi, taa turpini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankk Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 turpini - ir kas svaigs un neliekas viss tik druums uzreiz @ gign.lv ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) piedošanu, bet mani nepiesaista tie jaunumi.. laikam esmu pieradis pie macho pasakām (reizēm tiek arī apcilātas nopietnas tēmas ) Edited November 13, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 vismaz tagad jaunumi nestāv ~3 nedēļas no vietas. Par spēlēm jau interesanti palasīt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Jāpiekrīt quelyd, tagad vismaz ir ko palasīt, nevis tās mēnesi vecās ziņas. Samuray, keep doing it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 es tos jaunumus nelasu ja man gribās uzzināt kaut ko par kādu spēli, tad es internetā ūberrecenziju sameklēju. No tāda maza apskata īpaši jēgu neredzu. Bet man nav nekas pretī, ka viņi tur parādās, diezgan vienalga īstenībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 ja man gribās uzzināt kaut ko par kādu spēli, tad es internetā ūberrecenziju sameklēju. No tāda maza apskata īpaši jēgu neredzu. Bet man nav nekas pretī, ka viņi tur parādās, diezgan vienalga īstenībā. nu visaz tev ir iespeeja uzzinaat, ka taada speele vispaar eksistee un vari mekleet par vinju siikaaku informaaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Šitās spēļu recenzijas vajag pie Īsajiem jaunumiem vai citur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 piemēram serveru sadaļā XD2 Bet nu patīkami pa vidu macho blogam palasīt arī kaut ko citu Malacis samuray, tā turpini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Apsveicami, ka tiek atsvaidzināta GIGN sākumlapa, tomēr 2-3 atsevišķi raksti nedēļā šķiet par daudz. Man personīgi datorspēļu jaunumi ir diezgan nesaistoša tēma, varbūt ir pierasts pie diezgan retajiem jaunumiem, tādēļ simpātiskāki liktos šāda veida jaunumu iknedēļas (ik 2 nedēļu, ikmēneša) apkopojumi vienā sākumlapas rakstā vai vēl labāk, tam varētu veltīt atsevišķu sadaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Lasu jepkurus jaunumus kurus ielik un liits sim visi ir bijusi intresanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 nav ne vainas tiem taviem jaunumiem, kaut vai jāatzīst, ka man macho sviestainie vērvelējumi krietni vien vairāk saista, bet vismaz kaut kas notiekās galvenajā lapā, kas pats par sevi ir ļoti pozitīvi. tā ka tā tik turpināt, vari arī kaut ko uzrakstīt reiz par nespēļu jomu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Nezinu vai man patīk tie raksti.. ,bet interesē gan. Palasīt jau var, kad pilnībā nav ko ģēlaķ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 eee samury man liekas ka ik katru dienu iznāk kāda jauna spēle(nu varbūt arī ik nedēļu) un tagad tu tās visas spēles aprakstu rakstīsi XD !!! Nedaudz takā pa daudz. Es vēlētos lai tu uzraksti informāciju(aprakstu) par Time Shift P.S. Mož arī katru mēnesi vari kaut kādu kopavilkumu uztaisīt kuras speles ir iecienītākas un kurām reitings ir labs un tā tālāk! To var arī uzzināt gamespot.com, bet tur ir English!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 XD !!! Nedaudz takā pa daudz. Es vēlētos lai tu uzraksti informāciju(aprakstu) par Time Shift P.S. Mož arī katru mēnesi vari kaut kādu kopavilkumu uztaisīt kuras speles ir iecienītākas un kurām reitings ir labs un tā tālāk! To var arī uzzināt gamespot.com, bet tur ir English!!! NU PAR KATRU JAU ES NERAKSTU, PAR TAM FORŠAKAJĀM TIKAI! nu es tā apmēram reizi nedēļā rakstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Nevajadzeetu aprobezhoties tikai ar speeleem, vareetu uztaisiit kaut kaadus rakstus par jaunaakajiem elektronikas sasniegumiem etc., eniivei nav ko te raudaat. Vismaz lapa tagad palikusi dziivaaka un ir ko palasiit, citaadi jaunumi ienaak pavisam reti. Varbuut vajadzeetu veikt liidziigu aptauju par to, ko gignieshi gribeetu redzeet jaunumu sadaljaa? Katraa zinjaa jaunumi reizi nedeeljaa buutu ideaals risinaajums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Reizi pa reizei uzrakstit par uber kruto tiko izbaudito speli nav pelami (piemeram par crysis), bet sakt rakstit par visaam... nu nee.. cilveki ta bija iemilejusi macho bezsakaraino sviestu, ko vins medza rakstit! nu lol doh. Davai kaut ko jestraku! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Davai kaut ko jestraku! Beefs nu, bet es jau neliedzu viņam neko rakstīt, rakstu, lai būt daudzveidība! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Vispār patīk, taču dažbrīd acīs krīt pāris gramatiskās un stila kļūdas :[ Bet visumā ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 jaa patiik!! piemeeram par to orange box lasiiju par tf2 nokacaaju un iepatikaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now