taps Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Mes visi saskaramies ar sastregumiem spelejot CS. Sauros koridoros no tiem tacu varetu izvairities? Tad es piedavaju visiem ieverot sekojosus noteikumus: 1. ja nenotiek apsaude, kura tiesi iesaistiti sauraja pareja esosie objekti un ja pereja ir pietiekosi plata vismaz 2 speletajiem, parvietoties atlauts pa labo malu tava parvietosanas virzienaa. 2. ja velies mainit parv virzienu uzpretejo, to drikst darit tikai tad, ja tev aimugure nav neviena talak iet gribetaja un ja tas joslas dalibnieki, kura tu velies ieklauties netiek trauceti nepartraukta kustibaa. 3. noteikumi attiecas tikai uz speles sakumu lielakam parejam un jebkuru citu speles laiku mazam parejam bez apsaudes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 un varbuut jaataisa jaunas mapes ar ziimeem ka vienvirziena josta, kempot aizliekt. Tad arii sadmini varees teelot guljoshos policistus un reguleet satiksmi. lai nu kaa nejau visi kas speelee lasa forumu un ne visiem patiik ieveerot noteikumus. tas ir nereaali lai shis vareetu izdoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 A LUKSOFORI Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 (edited) nja taps = Filazofu filazofs Piekritu Championam tad un Orc Vajag ari Zimes, luksoforus ,linijas kur drixt apdzit kur nedrixt kur drixt apgreiezties kur ne kur ieieja tikai Ct un kur T Edited July 29, 2004 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 veel katram cs speeleetaajam buutu jaalasa manuaals kaa pareizi de_survivor kartee lidmashiinaa un smagajaa jaakaapj lai nesamezgjiitu kaaadu muskuli un de_vertigo visiem buutu jaaizdala kjiveres kaa nekaa augstceltne un aatros gadiijuma ja kaads nokriit, cs_eastate katram iedot pa zaales pljaaveejam un vareetu braukaat, fy_icvorld katram slidas un kjljushku. Filozofs to4 vinjsh ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Xex Zeel ka man naf tadu dotumu Bet tomer Sirds dziles Taps ir lapsirdigs cilvexs ar maigu dveseli Taps neaizmirsti ari par Ritenbrauceju celiniem un gajeju parejam Isteniba par shito temu varetu daiudz raxtit bet taka man nav bagatas izteles es pat vairs nezinu ko raxtit /me ielien sturi un nokaunas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 ne nu kexam nav ne vainas, jo censhas gignaa radiit kaadas paparmainjas, tikai dereetu reaalaak skatiities uz lietaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Taps negribi uznemties celju policista lomu un reguleet satixmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 ok plz kaads offtopic shitm visam jo tuuliit ja neaizveers topicu tad saaksies masvceida apdirshan kuru diemzheel esmu saaacis es pats. luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Veel buutu jaizveido soda-punktu sisteema... Par speeleshanu alhokola rebumaa 5 sodapunkti (daudzi sakraas atri ), par agresiivu speeleshanu 2 sodapunkti... sakraajot 16 sodapunktus ban uz 2 meeneshiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 tas bija smiekliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 kas skaitaas agresiiva speeleeshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 kas skaitaas agresiiva speeleeshana mat's, tk, flash saveejam utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Varbūt vajag arī mapes ar riteņbraucēju celiņiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 hehe labs jaa un veel dereetu taadi policisti kas staigaa pa karteem un kad tu ej garaam vinji tewi aptur un tad tu paraadi ierochu aplieciibu un tiesiibas....un veel jaaiepuush trubinjaa... hehe taps, labs, vismaz uztur jautriibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 blood. orc, labi ka tu pats pateici, ka nevajag bruukjeet muti. nevajag arii. ideja ir it kaa laba, bet absoluuti nerealizeejama. ko es tadas situacijas daru (un iesaku citiem dariit) - paskatos, kursh tas ir, kas man aizsprostojis celju un ko vinsh dara. ja tas ir kaads nūbs, kursh vienkaarshi staav uz vietas un nemeegjina samainities, es vinju, saprotams, nobliezhu. bet citos gadijumos labāk megjinat izgrozities, jo TK ne vienmer ir labakais risinajums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts