spite Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 <eqmnt> spitiit <eqmnt> cik grutu darbu no tevis prasa? <spite> nu baac <spite> vai tieshaam tiesiibas un visaadi opi ir iemesls lai liistu kaadam (_____.______) <eqmnt> spite, es jau nelienu, es tev luudzu Vienkar6i pec sejas redzeju tevi tusinja un domaju ka uzlikt varetu <eqmnt> pieaugushi cilveki ta4u <eqmnt> saprastu es runatu ar bernu, bet tu ta4 spitiit, esi pieaugushais <spite> <eqmnt> tadu nav daudz <spite> man taada aizdoma ka tu driiz iemaaciisies ko jaunu <spite> lidot.... <eqmnt> spite, tev palugt kautko nav iespejams, dro6vien tev dzive jauki iet - viss caur ziedinjiem <eqmnt> Taisniba? <eqmnt> Padoma kas ir 4ats? <eqmnt> un dzive? <eqmnt> dzive ja tev paludz, tas ir savadak, bet kas tev var chata mainities, ka tu izpalidzi cilvekam un tev ne silts ne auksts bet tu to esi izdarijusi <spite> un vai teu silts vai auksts, ja tev ir ops vai nav... <eqmnt> dzive cilvekam palidzet ir ta ka zini ka vins tev kadreiz atidzinas, visadi gadas <eqmnt> spite, isteniba man butu +208 siltaax ja stavetu ops <eqmnt> +20* <eqmnt> Tev nav taa, ka esi spejiga palidzet kadam cilvekam, bet tu to nedari, jo iedomibas teelinjsh aizkave tevi? <eqmnt> Vai es kljudos? <eqmnt> rofl <eqmnt> fuuuuuuuuuuuuuuu <spite> labi, izsmeejusies esmu <spite> shodienai pietiks c vitamiins <spite> baiz Iisaak sakot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsone Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Taads filozofs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 (edited) reecam reeecam reecam Edited July 28, 2004 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Tik pretigi runaa tas eqmt, ka mana algebras skolotaja, veee Kaa var tik pretiigi liist? Liekas, ka eqmt nav cienigs turet rokas CS ierocus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 censhas ta runaat gudri, bet beigaas ir un paliek idiots. nesaprotu, cik stūlbam jaabuut, lai PM taa vaimanaatu. btw kas iisti ir +h ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 (edited) +h laikam halfop, kad prieksaa nikam % un tad esi pus ops tikai nevari mainiit topicus... wah....eqmt biju labaakaas domaas par tewi...mjaa... Edited July 28, 2004 by Staylz Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 man domas par eqpmt namainiiisies deelj shitaaa. bet iereekt reaali var vinjam vel vajadzeeja aicinaat iestaaties spiti kaadaa sektaa tad buutu pilns komplekts. eqpmt opa deelj nav jeegas sevi pazemot un ops tas nav nekaa veerts jo tas pacelj tevi augstaak par paareejiem bet dziivee tu augstaak deelj taaa nepacelsies kas ir daudz svariigaak. ( nav paaraak gudri ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 njaa... godiigi sakot es arii biju labaakaas domaas par sho cilveecinju. So sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 kaukaads sviests vienkaarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 (edited) FILOSOFS <labots> Edited July 28, 2004 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 vispaar nav gan filosofs (btw ar "s" raksta) mūlāps riktīgs ! pie tam vēl jo sliktāk, ka pieaudzis mūlāps, jo nav aizbildinājuma, ka bija sīks un stulbs... champ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Super saldais teksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 idiotisms Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Sakara ar lideja personibu, lieku prieksa apsvert bana iespeju eqmt uz 1 gadu GIGN CS serverii (lai popularize CZ ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 varbuut taadam gudriitim kaa tev taps labaak sanaaks popularizeet cz un banu uzlikt tev ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 negative Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 (edited) taps neroc citam bedri ka pac neiekriiti ! ^ *dzilja doma* Edited July 30, 2004 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 No coments... Laikam juus jau visu esat pateikushi Deelj kaut kaadas smirdiigas % ziimees veerts sevi ta....? (Domaaju kad nee) P.S. eqmnt gribeetu zinaat jeegu shim visam tekstam ko tu tur sarakstiji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 Sakara ar lideja personibu, lieku prieksa apsvert bana iespeju eqmt uz 1 gadu GIGN CS serverii (lai popularize CZ ). kas citam bedri rok - pac savs laimes kaleejs... eqmnt = vazeliina cilveecinjsh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 Kas citam bedri rok tas ir - kapracis Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdaZ Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Tagat eqmnt teiks ka vinsh tikaj aakstijaas un gribeeja iznest spiti cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Bet kas tieshaam, gruuti? Padomaa pati, kas ir 4ats un kas ir dziive? Dziivee paluudz un chataa nevar Aaaaaaak dievs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 nja, texts ir interesants biki pazemigs, bet varbut pat mulkigs, isteniba jau equip vajadzeja apstaties laika, pec pirma spites NE! katram ir sava pieeja tam, kludas jau katrs, muzu dzivo, muzu macies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now