Jump to content
GIGN Forum

Prison Break


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Taatad kameer man veel ir iistaas emocijas peec 6 un 7 seerijas noskatiishnaas domaaju ieraxtiit sho postu!

Tiko noskatos shiis abas seerijas un saprotu, ka shis seriaals saak jau takaa tracinaat ar saviem neparedzamajiem sizheta paversieniem, bet tomeer tas arii uzdzen asinis. Apbriinoju tos cilveekus kuri ir autori seriaala sizhetam, taadeelj, ka ar divaam seerijaam var sagraut visu to ko skatiitaajs ir iedomaajies kas vareetu notikties turpinaajumaa! (vieniigi bij paredzams ka Lichero (peinapuika :D) muks ar vinjiem).

Skatoties peedeejo seeriju rodas uzticiiba Cpt. Belikam, un pat Begvelam vienrocim! Takaa tagad seriaals ir tik taalu samutjiits baidos prognozeet taalaako seriaala gaitu, jo shis seriaals ir pieraadijis ne vienu reizi vien, ka seriaala turpmaako gaitu nav iespeejams paredzeet! Tikai fakts ko var paredzeet Maikls dziivos, un manupraat veel ne peedeejo sezonu - seriaals manupraat ienes lielu peljnju, taadeelj buus turpinaajumi! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Šitās abas sērijas točna bija labākās 3.sezonā :) Producentiem kā parasti ir sanācis īsā laikā visu sagriezt ar kājām gaisā. Likās arī, ka Whistlers tāds parasts zvejnieks un neko nezina, bet izrādās, ka tā melnmatainā kuce strādā viņa labā.

Link to comment
Share on other sites

Viņu "neizlaida", viņu tik aizveda no Sonas. It kā viņam pūš pīlītes par to, ka viņa sēdēšanas laiku samazinās, ja viņš tur atzīsies, ko ir sadarījis n'shit. Bet, manuprāt (un viņaprāt arī), viņu mēģina vēl vairāk nogremdēt.

Link to comment
Share on other sites

Šitās divas, jubilejas, sērijas bija. Mmcā. :* Par to sauli runājot, likās mazliet dīvaini, ka tam sargam tā spīd, ka viņš neko neredz, bet par laika apstākļiem, kurš gan tos var paredzēt, tā ka tas nebija nekas stulbs. Turklāt, nebūtu interesanti, ka viņi tik viegli izkļūtu ārā. Interesants fakts bija tas, ka tas nēģeris, kurš tur par galveno uzmetas (hz, kā viņu sauc) arī taisās laisties projām no "Sonas". Un vēl tā vieta, kur Sucre vēroja to busiņu ar melnmataino un LJu, viņš varēja kaut ko darīt lietas labā uzreiz, piemēram, pielavīties, izslēgt visus un savākt LJu, bet nē, viņam bija jānogaida līdz viņi brauc prom. Īsti nesapratu, ko Wistlers runāja ar melnmataino, bet kaut kas jau tur nav kā vajag. Un Mahoni izlaida, jo no viņa gribēja izspiest kaut kādu informāciju.

Pašlaik klausos PB Soundtrack'us, ā, kā gribas nākošo sēriju. :ermmm:

P.s. Dzirdēju kaut kādas baumas, ka PB taisās pārtraukt filmēšanu uz 3 mēnešiem, cerams, ka tā nav taisnība.

P.s.s. LAVRx es kaut kur dzirdēju, ka būšot 6 sezonas. B) Bet tas jau lielā mērā atkarīgs no skatītājiem.

Edited by vintage
Link to comment
Share on other sites

:) Producentiem kā parasti ir sanācis īsā laikā visu sagriezt ar kājām gaisā. Likās arī, ka Whistlers tāds parasts zvejnieks un neko nezina, bet izrādās, ka tā melnmatainā kuce strādā viņa labā.

ar katru nākamo sēriju viņi brauc aizvien lielākā dirsā. Man jau smiekli nāk skatoties kā totālā bezsakarā melnā čiksa, kuras palīgu linkolns tikko nošāvis, mierīgi piekrīt pagaidīt vēl nedaudz, lai gan bija jau gatava LJ vākt nost. Totāls sviests.

Un tas kā tas lielais ņigrs grasās mukt prom kopā ar Maiklu un Vistleru ir vispār lol.

absolūti vienīgais, kas man liekas nedaudz interesanti ir tas kā ies Mahounam tagad. Viss pārējais ir tik supersviestaini, ka vairāk jau vairs nav kur :) Ā, vēl Beloka psiholoģiskie pārdzīvojumi un filozofiskie teksti kļūst interesanti :)

vintage: runāja ar melnmataino beibi par to, ka jādod vēl 4 dienas. Man Linka vietā zustu jebkāda ticība beibei un liktos, ka kaut kas nav riktīgi. Ja jau viņiem vajadzēja Vistleru pēc nedēļas, tad nafig pēkšņi pārdomāja? (pie tam reāli debīli :) )

besī vobšem tas sūds :) Neskatāms galīgi :)

bļē, ja tie lohi visu sezonu atkal muks no tā sūda (90% ka tās 4 dienas tiks paildzinātas vēl kaut kādu citu, no galvenajiem varoņiem neatkarīgu apstākļu dēļ), tad tas seriāls būs vienkārši maksimāli nogrimis.

Link to comment
Share on other sites

tev patīk jo tu fapo uz Sjūzenu. Tevi jau nekad storijs nav interesējis :)

Kad nebūs vairs uz ko fapot, tad sapratīsi, ka viss tur ir galīgā pakaļā.

samuray - lol? tā ir Vistlera draudzene un viņa seksīgajai, ļaunajai, melnajai beibei nafig nav vajadzīga :)

Link to comment
Share on other sites

pēc e06&e07 noskatīšanās likās pārāk traki tiek stiepta gumija un tā draud pārtrūkt. Bet pēc e08 noskatīšanās liekas, ka šis ir pagrieziena punkts. Likās, ka Links atkal nolaidīs ieroci, bet tomēr :) Ja 06&07 bija vilšanās, tad 08 noteikti to visu atspēko. Gājiens ar heli likās vairāk pēc zinātniskās fantastikas, bet ko nu es zinu.

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

jo ir tālāk un dziļāk sviestā. gājiens ar heli bija kā no C kategorijas bojevikiem, kuru DVD rimītī pārdodas par 0.99Ls. fuck yeah operācija kura tika plānota visu dienu, izgāzās 5 minūtēs. also panamas police aim sucks bigtime.

kamēr nesavāksies visa banda: Mahouns, Beliks, tas melnais, T-Bags, tas mazais džordans, Džeims un Maikls Skofīlds, tikmēr nebūs "izlaušanās".

Link to comment
Share on other sites

:(

Tikai viens gan bija jokaini, kapēc helīts nelidoja prom ar viņiem abiem tipa viņš nevarētu vēl 70 kg pacelt....

Nu šaubos, vai Vistlers var noturēt savu + Maikla svaru tik ilgi + vēl planējot gaisā.

Nja, izskatās, ka nākamā sērija būs 14.janvārī. Bet nekas, ir taču nācies gaidīt daudz, daudz ilgāk :)

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...