Iemaciet_spelet Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 es saveejaas (ex) bildi biju ielicis 1. lapas savaa pirmajaa postaa, bet peec tam editeeju (no maajaam) un bilde pazuda (xyu taa notiek, nezinu). a briivi pieejamas vinjas nav... bet no otras puses, tagad nemaz negribas likt (laikam jealousy ) Ev nalauzies, iemet iekšā plzz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Btw daudzi man saka, ka Tālsos smukas čixas, tā ir taisnība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Btw daudzi man saka, ka Tālsos smukas čixas, tā ir taisnība? taa ir bet ne jau visas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Reno man ir smukaaka bilde Laikam kaut kas tur tikai nav kaartiibaa.... un arii tikai nepaarproti P.S. Spalva un Sanda tur nav ko paarprast... mees jau vairs neesam kopaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 i have foto but i don't know ka var ielikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 3, 2004 Author Report Share Posted August 3, 2004 apakshaa ir poga Browse, nospied un mochii iekshaa bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 nja es ar iegrabos :PPP Kipa Sastridejushies esam laikam jau kirdikts vien bus Rigtigi labais zakjis Anete Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 EDD, taveeja bija modele! Ja ar galvu viss kartibaa, tad tu tiesam iegrabies.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 nuu labi, nesaki man to, ko jau zinu . neuzplees vecu reetu, taa teikt. bet no otras puses, mana ieprieksheejaa vispaar bija skaistaakaa meitene, kaadu es jebkad esmu redzeejis un redzeeshu . vinjas bildes man ir tikai ar parasto fochuku uznjemtas, bet es netaisos vinjas skeneet un te likt iekshaa. un neliktu pat ja buutu digitaalaas. es pat vinju reti un i tad negribiigi vedu uz pasaakumiem . hehh, tagad jau smiekliigi izklausas, bet toreiz tas bija damn serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 skatos ka neeesu vieniigais kursh domaaju ka esmu iegraabies... man gan chujs ka muusu starpaa viss atkal saak biidiities uz augshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 coming up Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 iipashi miilja fochene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 taada pavecaaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 (edited) Iekš face.lv ir tava beibe redzēta. Edited August 6, 2004 by DAS KILLA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 taa gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 skatos ka neeesu vieniigais kursh domaaju ka esmu iegraabies... man gan chujs ka muusu starpaa viss atkal saak biidiities uz augshu... Tev jau gribētos, es tik skatos, kā tevi dauza un šodien arī aizgāju pie Sandas, tieši tad, kad tu aizgāji prom un viņa nebija priecīga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Tev jau gribētos, es tik skatos, kā tevi dauza un šodien arī aizgāju pie Sandas, tieši tad, kad tu aizgāji prom un viņa nebija priecīga! okeeei varbuut esmu kljudiijies vissaa... bet iegraabies es gan esmu... tas ir fakts un uz ilgu laiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 okeeei varbuut esmu kljudiijies vissaa... bet iegraabies es gan esmu... tas ir fakts un uz ilgu laiku... Ne, nu ok, lai butu, ka jums iet viss uz labo pusi, bet sodien prieciga nebija, ne pa visam, es pec kada laika garigo uzlaboju, bet pectam, ka pats redzeji ari sapisu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Ne, nu ok, lai butu, ka jums iet viss uz labo pusi, bet sodien prieciga nebija, ne pa visam, es pec kada laika garigo uzlaboju, bet pectam, ka pats redzeji ari sapisu! nekas vairs nekur neiet... ne uz augshu ne uz leju... es ar vinju runaaju no riita un prasiiju sho to... vinja man pateica ka negrib buut ar mani kopaa... utt... taa arii aizgaaju... tapeec arii drosh ka nebija prieciiga... bet neko sliktu es vinjai tad nepateicu kad gaaju prom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Mooooo! Pizza! Me and MerrySock (he sometimes changes nick to marty or SeLeCTion) Smile dude! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 ļoļik koshker, šeit cilvēki liek savu draudzeņu bildes . vai arī tu esi sevī TIK ļoti samīlējies?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 (edited) vinsh jau bildes nav viens P.s nekas personisks Edited August 10, 2004 by kill_me Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 (edited) ļoļik koshker, šeit cilvēki liek savu draudzeņu bildes . vai arī tu esi sevī TIK ļoti samīlējies?? Varbuut, ka KOSHKERA vieniigaa istaa draudene ir vinjsh pats (respektiivi viena no vinja rokaam)? Edited August 10, 2004 by madball Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 baa madball is baaack aaai.... supersonic elektronic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now