amnezija Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) Kad es veru vaļā TF2 man uzmet šādu eroru. Kāds varētu būt risinājums tam? Itkā tur ir dota adrese ar pamācību kā to risināt, bet man jau nav orģinālais Steam ir kāds cits variants kā to apiet? Edited November 5, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 iespējams samuldēšu, bet pamēģini uzlikt citu videokartes draiveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 Itkā jau varētu pārinastalēt draiveri, bet drošvien, ka ir iespējams ar appiet to karoča vienā vietā ir jāpieliek -dxlevel 80, bet tajā pamācībā ir rādīts kā to darīt caur steam, bet man nav steam ja moš kāds zin kurā failā, kur tas ir jāpieliek lūdzu pasaka. Pats esmu izmeģinājis daudz failos, kur ir rindiņa -dxlevel 90 vai -dxlevel 95 aizvietot ar -dxlevel 80, bet vēl neesmu atradi īsto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 tas ir jāieraksta tavā TF2 shotcutā pie target. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Karoča ir ja kādam ar ir tāda problēma tad atrisināt var šādi. Nevis shortkutam likt, bet pie orģinālā ir jāpieliek, kas ir iekš TF2 mapes nu man tas saucās hl2 un prosta ar peles labo properties un blakus vārdam hl2 ar atstarpi. -dxlevel 80 un jāizskatās beigās šādi hl2 -dxlevel 80 un shortkuts "" rindiņa izskatās šādi "C:\Games\TF2\hl2 -dxlevel 80.exe" Ja tā visu saliek tad aiziet ar ja nav steam. Ceru, ka kādam noderēs. P.S moš macho pa cik tu esi iesācis šo sadaļu varētu sākt likt pinndet topikus piemēram vienu pinned, kur pamācības kā apiet dažādus gļukus, uzlabojumi, risinājumi u.t.t nu tas tik tāds ietikums. ja vajag varu šo pašu gļuku apskaidrot no pašiem sākumiem kā rodas kā atrisināt nu tā. Edited November 6, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now