Jump to content
GIGN Forum

Mazās Spēlītes

Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Es te rakājos netā un uzodu 3 mazās spēlītes. Viņas varēja novilkt no adreses. Pec attela izsskatījas tīri normālas. Novilku atarhīvēju un spēlēju. Man pa'tik varbūt jums ari iepatiksies.

1. Spēle ir tu vadi krāsainu bumbiņu pa laukumu un visādi šķēršļi. Daudz līmeņi.

2. Es ar viņu esmu aizrāvies. Viņu var spēlēt arī 2 cilvēki. Kr4 vadi cilvēciņu pa kubu un ar viņu var kauties. Trial versijā ir tikai viens līmenis. Man šķiet ka Full versijā būtu vairāki līmeņi(Kubs mainītos dažādākas formas. Tās ir manas domas)...

3. Arī ir cilvēciņi kurus tu vari vadīt. Pats spēles mērķis ir ar cilvēciņu atrasties tuvāk bumbiņai kuru tu vari vadīt. Ari var 2 cilvēki kapat.(Manas domas ir arī ka var būt vairāki līmeņi)

1 Spēle

2 Spēle

3 Spēle

P.S. Spēle ir trial, bet kad atskaitas laiks es spiežu alt+f4, jo domāju ka laiks beigsies, beigsies arī trial.

P.S. GL & HF

EDIT : Sorry man kaut kas netam notika un nepievienoja spēles... Sorry par neertībam DIZ viss būs kārtībā.

Edited by Endijs_Dzerkalis

Nu j patīk tik spēlējiet. Bet ši ir tikai trial versija, ja gribat var nopirkt orginalo Orģināla lapa laikam ;)

Edit : Lol apskatijos cenu. Viens spēle maksā 9$. Kr4 neperc tas 3 spēles un sakrato naudu nopērc TF2 :) !!!

Edited by Endijs_Dzerkalis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...