Traffic Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Vo vo mēs dažu dienu laikā pārsitīsim nakts rīta spama topiku ar lappušu daudzumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 (edited) psc. Besis. Baigi grūti attīstīties, jo cropa ņifiga nav. + vēl tie cietumnieki manās lamatās rij. bičez. ;[ EDIT: bencik, negribi izmēģināt ar šito allianci napu noslēgt? Citādi es ar vienu keksu tur biš sadirsos un viņš man ir tieši blakus kvadrātā. Bail, ka nonesīs. Edited November 11, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Bencik, negribi drusku parunāties ar tādu alianci Kaskus? Būtu ļoti labi , ja mums būtu nap ar viņiem , jo viens čalītis ar 112 populāciju man vislaik uzbrūk no tās aliances! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 ir kaadam no shejienes niks sorrounder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 paskaties 1 lappusē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 (edited) Stabili zinu ka IR!!! YES VINJS ARII SPEELE!!!!!! apgaismoshu, tas ir cilveeks vaaraa Ugjis, vinjs old schools gignaa, vecaakie kas sheit uzturas noteikti vinju zin. forumaa vinju var atrast zem nicka Surr Edited November 11, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 neko taadu es 1 lapusee neatradu, varbut vari apgaismot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 man ari ar vinjiem ir problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Tavi pidari manas mantas sazagas shodien, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 taa arii var teikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) Ja nospeeri dod atpakalj, saveejos neaptiiram, kur nu vel zinot ka latvietis edited: vincester izsuutiju tev 80 ironu, no otra accounta, ar to sanaak aatraak suutiities, tikai nevaru daudz suutiit, jo esmu paaraak vaargs.. meegjinaaju pa 100 no katra bez rezultaatiem.. klaat buus ap 15:54 Edited November 12, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) skaisti. kamēr biju skolā, esmu 2 reizes aptīrīts un mani 14 karavīri nogalināti! vnk lieliski! EDIT: arī lohs cariposisi no kaskus aliances redzu, ka tur pat blakām ir minds... varētu pa vairākiem viņu nonest, bet blakus ir arī džeks ar 140 pop no viņu alianses, tā kā diez vai k-kas sanāks Edited November 12, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) Zheel juus visus kurus apzog bet shoreiz es rakstu, lai paluugtu juusu padomu... Lieta taada, ka gribas uztaisiit mazinju armiju Resurusu uz sho briidi arii it kaa labi naak(zemaak postaa var apskatiit), bet ir viens siikums - barakas kuras pateeree 4cropu, liidz ar to man crops atkal samazinaas crops 28 per hour + laikam vel katrs chuubijs rij kaut kaadu cropa daudzumu(laikam per hour iisti nezinu) tas noziimee ka man cropa daudzums samazinaas liidz 27per hour un ja es gribu kaadus 10, tad ir vispaar dibeena a Viedoklis ko es gribeetu dzirdeet ir - vai laupot man atmaksaasies izteereetie resursi, vai tomeer labaak vel pagaidiit un upgradot crop laukus and then taisiit armiju? Production: Lumber:44 per hour Clay:44 per hour Iron:35 per hour Crop:32 per hour Edited November 12, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 ja veiksmīgi laupīsi - atmaksāsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 man atmaksājās [pagātnes forma ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Veiksmiigi ir viens, bet otrs ir ka netaisos aplaupiit pilniibaa visus ciemos ka ir apkaart,gribu aptiiriit tikai 2-3 neaktiivus playerus ar ceriibu ieguut papildus resurus, Kaa saciit jaasaka: "Dots devaajam atdodas " tas bija attiecinaams uz crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Es jau aplaupu 4 dienas un dazreiz nolaupu visu pa 400 dazreiz visu pa 100 , es esu agresiivs speletajs un seezot aizsaardziiba tu daudz lenaak atisties. Man jau ir iezimeti 8 village , kurus raidoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Es tomēr turēšos pie Odiņa padoma sakarā ar gauliem. + lamatas kačāšu. btw. Vincisteram nosūtīju kādu čupiņu resursu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Aj, man jau divas reizes uzbruka pa nakti ;( Nekas, upgreidošu cranny un taisīšu trapus un spīdzināšu viņu fakinos karavīrus. ahahahahaha *evillaugh* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Nebūvējiet trapus sākumā LOL Pretinieks atnāks, iekritīs slazdos , pēc tam atnāks vēlreiz, atbrīvos savus biedrus un jūs aptīrīs un varēsiet celt slazdus pa jaunu Kā jau teicu, gaulu lielākais spēks ir milzīgs cranny, padarot jūs pretiniekam neinteresantu Slazdus būvēsiet pēc tam un uzreiz daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 17:33 būs embassy pabeigts Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Kaa sauc juusu aliansi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 LV - Latvia Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) man visu laiku uzbruuk tas kursh babaac blakus dday bet man crany 720 nosplepj tapēc viņš paliek tukšā , bet ja es sataisu lamatas un pretinieks iekrīt tad man jāmaksā par'viņu uzturēšanu vai karavīru īpašniekam? un gaulu karavīeriem baigi mazais uzbrukuma spēks , ir jēga ar tādiem uzbrukt? vai es jau varētu sākt būvēt armiju ar šitādiem resource ? Edited November 12, 2007 by hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Kā jau Oddish teica, tad gaulu kājniekus taisīt nav jēgas un es viņam ticēšu. Es celšu tagad tikai resus un cranny, zinu, ka nedaudz lēnāk attīstīšos, bet laupot tā ir arī kā laimes spēle, jo var uzdurties uz kaut kā lielāka un viņš avr visu tavu armiju nonest. Es to s4 serverī jau piedzīvoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now