Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

KAroch esmu SR sitters un teikshu taa vinjam nav visi uzbrukushi ar 1 vai 2 chaliishiem. Ir uzbrukumi arii ne milziigi bet piem 20 burvji 30 teutonic knights, nu tur 10 swordmani utt. Tas nozimee tikai vienu kadaam mees nepatiikam. Galvenais ja jus redzat, kad jums peekshni 20 uzbrukumi zinojiet lai var reinforcment salikt. Nezinu kapeec SR nebija reinforcment?

Un Rembo nah tu resusrsus nevareeji iztereet pirms uzbrukuma? Vai izsutit kadam? Tev tak cranny neko nepasargaa un ar to arii varu tevi apsveikt, jo tie paaris dzeki, kas dabuuju normaalu bounty 100 % ies tev virsu, bet tas taa starp citu. Good LUCK ! :)

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

:o psc besi nevareshu fake uztaisiit :( vienigos karavirus kas biaj apsita kkads merglis,tgd kkadus 7 sagrabinaju lai kkam vismaz varetu fermot :D msok no riita vareshu jo attiistihu bik armiju,ja vareshu tad noteikt ,jo man kkadas 15h jaiet lidz vinam :(

Nemīz , man jāiet ar skautu 24h ,bet ar clubswingeru 32h :thumbsup: Uz vienu uzbrukumu paspēju aizsūtīt , t.i. otro :)

Link to comment
Share on other sites

Karoče es dzēšu akkountu un sāku no nulles. Zb, ka mani katru dienu apzog un dauza + palīdzēt tāpat neviens negrib un nemaz nav spējīgs manuprāt. Alliansē domāju nākt ar jauno akkountu īpaši liela jēga nav. Esmu diezgan patālu.

100|178, ja kādam interesē. gl.

Link to comment
Share on other sites

http://s6.travian.com/berichte.php?id=4167494

Apskatоjos manu reportu un nesapratu, kвpзc nav neviens lvl nosists lejв, bet tad sapratu, ka jau tikai viena katapulta рava pa warehouse, pвrзjвs bija lamatвs.

Un vienu lietu gan es nesaprotu. travian FAQ ir rakstоts, ka ar rally point var tзmзt pa:

bakery

brickyard

clay pit

cropland

grain mill

iron foundry

sawmill

warehouse

woodcutter

bet es ar 3lvl rally point varu tзmзt pa granary un warehouse, kaut gan pa granary var tзmзt tikai no 5lvl rally point un kвpзc es nevaru tзmзt pa resursu laukiem un paєзjo, kas ir tajв sarakstв?

Link to comment
Share on other sites

nu, traffic nezinu gan, vai ir prāta lieta iet uzbrukumā ar catapultām kādam no FFH, tu tiešām gribi, lai atnāk viņu lielie papas un tevi iznīcina?

un babaac - cik tev tagad crops ražojās? arī visi iznīcināti?

Link to comment
Share on other sites

tev nav ienākusi prātā tāda doma, ka top1 alliancei ar vidējo pop pāri 650 mūs (vai vismaz tev) iznīcināt ir kā divus pirkstus apslapināt?

un pret viņiem cīnīties vari vienkārši atstājot vislaik viņu pa nullēm, cerot, ka apniks viņam. vai sarunāt ar viņu kaut ko tamlīdzīgu. tu nopietni nevari cerēt, ka mēs tagad cīnīsimies pret top1 allianci - mums nav pat nemazāko izredžu!

Link to comment
Share on other sites

Production:

Lumber: 169 per hour

Clay: 203 per hour

Iron: 155 per hour

Crop: 80 per hour

Bet nu, es vienkārši jūtu, ka jēgas turpināt spēlēt, jo čalis ir uzēdies uz mani jau kopš servera sākuma un uzbrūk tik bieži, ka es pat nepaspēju attīstīt atpakaļ nopostīto no iepriekšējā uzbrukuma.

Link to comment
Share on other sites

Nav jau japadodaas, sasutisim reinforcment un chil :)

Un Traffic tu laikam neateries, bet es teicu neaiztiekat FFH, ar viniem ja vienigi tad var cinieties visi -ac- wingi kopa, mees vieni pashi sukaasim :)

Un atceries mees esam tagad ne tikai LV, bet lielaka alianse, tas noziimee, kad nedrikstam saakt karot ar ko gribam, vispirms ir labi japadoama, un aiztikt ffh.. nee nu man vienalga, tachu tu parakstiitu mums naavi :D

Pedejas zinas no Kronic !

Please work on your members getting second bases. Please also inform them that it was be wise to get a balanced base over a 15 cropper at this time since no one has an army over 2500 troops thus a 15 crop is only a step back has it takes too much to feed it.

The best way to got isw balanced base near oasis or 9 cropper but attempt to make a city block where all members at least have 1 base so you create a strong hold that will hold up in future conflicts and make it harder for those alliances that are large but spread out to hit everyone.

The focus beyond reinforcing members and raiding should be to make sure everyone gets a second base and continues to stay active and raise population along with slight upgrades to troop size as they go.

Kronic -AC-

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...