hero Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 tiešām monstrīgi , tādu armiju var tikai vairāki spēlētāji apturēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Blin nah shakalis izdzesas, es jau saaku vina ciemu atnemt. Nesaprotu shitos tipus, tjipa zheel, kad pat savejiem kaut kas tiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 http://travilog.org.ua/en/3586005/23e96c66...9a823f89aca1eca Un shitaadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 viņš jau sen pateica ka dzēšās ārā, varēji paprasīt viņam ka gribi ciemu atņemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 eu. vai var officiāli atdot savu akkountu cita rokās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 nja hellas ir vēl sūdīgak ar koardināciju neka mums bija, tik visu laiku dīc pēc palīdzības un beigās ir ta, ka esi vienīgais, kas nosūta troopus, ko protams pakās un beigas pat izrādās, ka pats īpašnieks nevienu brīdi nav bijis online un viņam laikam ir po. mums vismaz bija labi, ka ja sarunāja, ka būs palīdzība, tad principa arī vienmēr viņa bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 mums vismaz bija labi, ka ja sarunāja, ka būs palīdzība, tad principa arī vienmēr viņa bija. Ehh nav jau tik slikti Jaskaatas, man jau ir dazhi citi labi piedavajumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) meh, man ir visvilinošākais pārņemt ffh džeka akku btw, es arī ņemšu to akku, pēc tam pārņemšu no viņa savus ciemus, tad pārņemšu cyclopa ciemus. tāpat lv alianse vairs nepastāv, so var iziet uz mazu risku, jo laba iznākuma gadījumā es varu tikt top20 pop rankā Edited March 22, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) karoče man sāk palikt neinteresanti, kas gribas, atdodu akkountu 2 ciemi, vienā 500+ population, armija ir, ienākumi - 1k no visa otrā ~200 population, 9 kropperis, ienākumi - 170 no katra Neuzbrūk neviens un par to varat neuztraukties, jo esmu tik tālu, ka neviens FFH pat netaisās turp doties. Piesakaties, kam vaig. P.S. aizmirsu piebilst, ka otrajā ciemā rezidence ir desmitā levela un vaig tikai trīs settlerus, lai uzceltu trešo ciemu. Edited March 23, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Taka daudzi palikuši bez aliances, tatad esmu izveidojis jaunu alianci GIGN-LV... neesat nozelojami un piesakaties uz alianci S6.travian.com pie sadiem pacaniem ! HUSEINS or Plikais P.S. nedzešiet savus acoutus ara... tad labak adodiet man... ES NEPADOŠOS... Spešu kontrolet visus acountus,nu vismaz centišos !!! Edited March 23, 2008 by HUSEINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 nemaz nezināju ka man Embassy jau stāv uzaicinājums , tapēc es tgd esmu HELLAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 PRieks, kad huseins kaut ko megina izveidot un novelu tev veiksmi bet tu zini nebuus viegli Un man taads jautajums, vai peec ciemata parnemshanas chieftain pazuud ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 es te mazliet ne pa teemu.. Bencik ko tu lieto? laikam vakar zvaniji, kaut ko jautaaji... bet taa laikam nebija tava balss Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 pazūd gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Paldies bencik pa atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ROFL es vakar tev neesmu zvaniijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 mani 700 phalanxi tikai pēc 1h 20 min būs mājās , ja pēc tam viņš vēl sūta uzbrukumus , ziņo , tad varēšu viņus tev aizsūtīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 neko viņš vēl neuztaisīja , nosita tikai troopus , es varu palīdzēt ar defense un gan jau citi ari palīdzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Elementaari saki uz kurieni varu nosutiit 1k troopus easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 http://s6.travian.com/berichte.php?id=17742195 Labi ka vakarvakarā ieraudziju ka nāk attack un izlēmu gaidīt viņu lai izglābtu troopus vot un atnāca ar 2300 sword un 1000 haudeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ta ir standarta viņa armija, ar ko nāk virsū.. principā, ja vakarā man viņš uzbruks atkal, es šito visu atsitīšu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 esi gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 eu nu davai.. pasakeiet ko es vareetu noskatot... man maajaas staav 500 skauti un eed croopu nevaru jaunu ciemu atveert Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Psc neko taadu neatceros ROFL :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 kapēc Bencik un kerchs pameta HELLAS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now