`MaX` Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Tad nu tā...pirms nedēļas viens mans labs čoms pa pjaņiem atstāja taksī manu ps2, kaudzi ar diskiem, pultīm, utt., bla bla bla...tad nu tagad ir doma iegādāties PS3. Lielāko ties tāpēc, ka tas verķis lasa blue ray diskus. Gribas uz savu mazo teļuku paskatīties filmas labā kvalitātē un protams, kādā mājas tusiņā, kādu geimu uzspēlēt. Jautājums zinātājiem - vai LV pirkts ps3 spēs lasīt pašrakstītus diskus? Kaut kā nevelk par katru geimu maksāt 50 Ls. Atceros, ka ps2 vajadzēja nočipot, lai viņš lasītu pirātiskus radijumus...ps3 arī kaut kas tāds ir vajadzīgs? Lūgums nerakstīt tādus postus, kā "PS3 suxxx!!! XBOX FTW!!! Un citus daunismus!" Man neinteresē jūsu domas, cik viņš ir labs vai slikts. Vnk gribu zināt, kas ir vajadzīgs, lai atbalstītu pirātismu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) ss.lv es kkad diezgan sen manīju tādu lietu kā xbox360 un ps3 čipošana vai kkas tāds ! Tātad man tā liekas ka ar ps3 būs līdzīgi kā ar ps2 ! Pasties šeit mo6 kko jēdzīgu atrodi ! Edited October 24, 2007 by mex Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Cik man zinams, tad ps3 vel nav atcipots nemaz nerunajot par to, ka LV vispar neko tadu nepiedava. edit: piedevam ja nekludos, tad ps3 var sepelt tikai ta regiona speles. Piem vacijas ps3 neies ASV speles. Tapec vajag pirkt ebaja no asv ps3 un ari prikt speles ASV. Tur ir liels piedavajums un lietotas speles var dabut par 40$. Beefs Edited October 24, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Nu vācijā nav atsevišas spēles priekš ps3 ! Ir nedaudz savādāk ! iedala tur ASV un tādas valstis un Eiropa ! Un tur vēl bij kkāds PAL, PAL60 kkas tāds ! Edited October 24, 2007 by mex Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 beef, pastāsti lūdzu par tām muitām...kā tur īsti ir ar to ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) ja nak no asv un ja vertiba ir virs 44$, tad jamaksa muitas nodoklis. Tas ir 20% no vertibas ieskaitot shipingu + 16LS mutias deklaracijas lapa + dargs shipings no asv. Ja gribi apdroshinat sutijumu, tad nekada izlocishanas ar 44$ nesanaks.! Beefs p.s. btw tur asv ir daudz uzmeteji! ja perc, tad tikai no tada ar LOTI labu reitingu! Edited October 24, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 Ebay PS3 vidēji maksā ap 600$ un ja pieskaita visus tos nodokļus, tad sanāk tada pati cena kā LV...nu varbūt nedaudz lētāk. Tad ja pērk tepat LV, sanāk, ka viņš lasīs Eiropas reģiona diskus? Un tas nozīmē, ka ebay pirktie diski no Vācijas vai citām EU valstīm, ies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Mani interese uz kadiem ps 3 iet 1 2 diski ? Dzirdeju ka kautr kads jaunakais pats modelis neatbalsta vairs 1 un 2 disku lasisanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Piekriitu biifam ka ir jaannem no jebaja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Rekur vari sūtīt no UK par ~Ls 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) letais ps3 modelis ar 40GB cieto un mazaku skaitu usb ka ari atminas karshu caurumu neatbalsta 1,2 speles. ka reiz tas, kas ir taja co.uk linka par 300gbp. BTW, tas diils par 349 ar heavenly sword un resistance fal of man liekas BAIGI ok! it ipasi, ja neozhopaa.lv ps3 bez spelem maksa 475LS (neostore 450Ls)! no vertucatalog.lv par 425 un 475 ar spelem attiecigi! Beefs p.s. vispar tas anglu links liekas TIK pievilcigs, ka varetu pat sev so uzdavinat uz ziemassvetkiem! galu gala tapat varesu pec tam notirgot pa lidzigam naudinam LV! Edit: eu Izliecis.. man raada shipingu 4GBP no UK no ta saita! Tas ir ?NEREAALS DIILS! ) EDIT2: NOPIRKU! 352GBP ps3 ar divam spelem! ceru, ka viss bus ok ar shipingu un piegadi un ka LV pasta pacinu nenopizdiis! Dzirdeju ka kautr kads jaunakais pats modelis neatbalsta vairs 1 un 2 disku lasisanu. Edited October 24, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Beef, no ārzemēm ņemt konsoli nav prāta darbs - ja kaut kas salūzt un vēlies sūtīt atpakaļ, baigā nauda esot jāmaksā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 (edited) beef, nu tu dod Topics vēl nav dienas vecs, bet tu jau esi nopircis PS3 Lai nu kā, man atkal bija doma pirkt šo TE! Pa 100Ls dārgāk, bet za to pirkts LV + 2 pultis. EDIT. Ielinko, kuru tieši no tiem offeriem tu nopirki Edited October 24, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) sukas nesuta hardwari arpus UK.... (( btw te starter pack par 449ls http://www.ff.lv/video_game_consoles/conso..._3_Starter_Pack bet speles suka... es gribeju resistance fall of man un heavenly sword... Beefs Edited October 25, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Pasūtīji no tā ff.lv? Motorstorm arī ir laba spēle, cik nu apskatus esmu lasījis, būs labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 nezinu.... tomer ir skirba 350Ls vai 450Ls... :/ Nu japastuko. Beefs Motorstorm arī ir laba spēle, cik nu apskatus esmu lasījis, būs labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 MAx, ja perc, tad ar heavenly sword un f1. Varesim mainities! ff.lv Pateicu, ka ja nebus 2 stundu laika, tad nepirksu. Atveda pec 45 min! Beef p.s. blje es esmu jobana impulsiivs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyTe Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 diskus rakstitus nelasis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 jautājums:ja ps3 rakstītos diskus nelasa,tad kapēc caur p2p ceļo ps3 spēles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 es ari nesmu dzirdejis, ka lasitu rakstitos diskus! butu jau baigi kruta, ja varetu kacat speles! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 nu, bļin, bēēfijs, nesaki, ka tev vai kādam no tavas ģimenes nebūtu pazīstamie anglijā, kuri varētu pasūtīt un tad tev tālāk pa pastu aizsūtīt uz Latviju! bet, nu, labi, pats vainīgs, jau nopirki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) Arī Xbox 360 spēles netā bija dabonamas krietni pirms pirmajām iespējām tās uz konsoles palaist. Vispār fiksais čalis, Beef! Apsveicu ar PS3! :] Edited October 25, 2007 by Izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) beef davai uzspelejam tekken3 uz tavu ps3? spelesim tiimu, es ar 5iem tu ar 8iem, ja tu vinnesi dabusi manu ps1 Edited October 25, 2007 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 Beef, visticamāk novembra vidū ņemšu to verķ, tad arī varēsi uzspēlēt heavenly sword un f1, jo man tieši bija doma ar tām spēlēm pirkt. Hmm...tev dvd rakstīklis ir? Uztaisi eksperimentu - ieraksti identisku kopiju dvd matricā, vienu no tavām spēlēm. Noziedo 60 saņķikus un noērc dvd matricu un pamēģini palaist vinju uz sava pleiša. Tād arī redzēsim vai pašrakstītās matricas lasa. Būtu jau ideāli - oriģinālās spēles pa diviem varētu pirkt...vai kāčāt netā. Tādā ziņā ps2 rullēja. Mān vēl tagad mājās stāv kaste ar ~ 100 pašrakstītiem ps2 diskiem(Kādam nevajag ) ...tikai paša ps2 vairs nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Motorstorm arī ir laba spēle, cik nu apskatus esmu lasījis, būs labi! Motorstorm nav laba spēle. Tā ir faking lieliska spēle. Vienkārši ģeniāla. Neatceros, ka būtu krutāku mašīnspēli spēlējis riktīgi kruta, inčīga un smieklīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now