Jump to content
GIGN Forum

TyTe

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

TyTe's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Vajadzigi draiveri skanai ati sb400 ac 97 audio controller , prieks portativa datora. Diska man nav , kur bija visi draiveri ( t.i skanai, matesplatei etc.. ) , bet mekleju interneta un nekur nevaru atrast. Uzduros uz SO , bet kad ieinstaleju to programmu no hp.com , tikunta skana nebija. Manas matesplates modelis: Mobile intel celeron M380 1600 (16x100)
  2. Kas tas ir , iesledzot portativo datoru , nav apgaismojuma nekada , bet pati darba virsma strada var redzet pret gaismu? Dators jau ir kaut kur 6 gadi vecs aptuveni.... Windows ari nebija parinstalets kadu laiku, un tad sakas kaut kadas problemas, it ka ari ekrans palika melns , tad to pc nesledza ieksa , un iesledzu vakar atkal un viss stradaja. Un parinstaleju vakar windowsu, sodien iesledzu viss gaja . Un peksni saka ekrans mirgot melns un tad atpakal, un peksni vins tads tums ari palika. It ka visu redzu uz ekrana, viss strada bet , tikai pret gaismu , jo viss ir tums.. Kur varetu but vaina?
  3. Varetu but , bet es nevaru atrast kur tadu nokacat . Google neko neizmet.
  4. Nav ta ista. Es jau mekleju , bet nevareju atrast. Rekur sadi gaja vardi: навсегда, ТвАя пароли любовь, свобода
  5. Lieta sekojosa , nepieciesama dziesma. Krievu dziesma , dzied tur tikai sieviete. Esmu dzirdejis pa top radio . Zinu dziesmas nosaukumu , bet nezinu izpilditaju. Dziesma saucas : "navsegda" "навсегда" Izpilditaja , bija kaut kada paula , vai huj vin zin kads tur bija tas vards. Bet nu kaut kas tamlidzigs. Nevaru nekadigi atrast, varbut kads zin ko es domaju. Paldies , tam adosu pilnigi jaunu un nelietotu TL.org acc !
  6. Ka var uz wordpress uploadot jaunus themes ? ( es hosteju blogu uz wordpress.org )
  7. TyTe

    Ps3

    diskus rakstitus nelasis!
×
×
  • Create New...