Jump to content
GIGN Forum

Cs`a Slinkums!

HUSEINS
 Share

Recommended Posts

Nu cik zinat, Cilveki ir slinki. It sevišķi slinki, kad spelē datorspeles. Vinjiem nav laika atrauties no sava PC,tapec viņi ir izsalkuši.

Tātad Šeit Rakstam, savu iecienito,atro edienu pagatavošanas veidu kad spelejam CS !!

MANS atrais pagatavošanas ediena veids! ( pietam garšigi )

Knora zupiņa ar tomatu garšu un grauzdiņiem,pagatavošanas laiks 2min !

lol, es neesmu tāds adikts, lai nevarētu aizietu uztaisīt sev ēst, kad sēžu pie PC. Nekāds dižais pavārs neesmu, tāpēc aprobežojos ar maizītēm, tām pašām ātrājām uzkodām vai arī atsildu vakardienas vakariņas.

"Kirieshki" grauzdiņi & "Rolton" kartupeļu biezputras 4eva <_<

Edited by cash^

oi no tām zupiņām gan es paēst nevaru, labi ja kādas 4 izdzertu, tad varbūt, tikai tad būtu skraidīšana uz toaleti. Es parasti uztaisu kartupeļu biezputru, paciņā. Rollton. Citas gan man negaršo, bet šī ir laba. Vnk uzvāri ūdeni pārlej pāri, samaisi un ēd ;) Klāt var paņemt lāču rupjmaizi. mmm

EDIT: Tak pareizi Kirieshi arī ir, vot tie ir super.

Edited by Traffic

Parasti 1dienas vakaros kad atbraucu no Rigas no darba.,peisezhos ar TOPSVIESTMAIZEEM pie PC un CS! Shodien fiks uz veichi 2min laikaa aizskreju panjemu grilletus vistas stilbinjus ar picu!Bet nu spelejot PC neiztikt bez vecaa bralaja alutinja lai gana vaakr un shodien CS spelejot naski slakstos ar MARTINI-ASTI shampi :P

CS spēlēju ļoti reti un citus sūdiņus arī nespēlēju tik adiktīvi, lai nevarētu paēst nost no kompja.

bet ir gadījumi, kad kaut kas jāštuko e.g. taisot karti vai kaut ko programmējot, tad parasti uzsmērēju siermaizes un štukoju tālāk pie PC

Nu taa man tie ir vienīgie čebureki....uzmetu uz pannas uzspēlēju pāris raundus, apmainu puses un peec kāda laikā, šķīvis pie pc jau tukšs stāv ;)

Bet, protams, ir vienmēr otrs variants... paņemu kartupeļu biezputras lēto maisījumu, uzleju vārošu ūdeni virsū un bingo, gatavs un esmu paēdis vismaz 2 stundas

pie kompja eedu tikai kad pasuutu kko no ckjiiniiishiem(parasti chikjen omleti ar friii un svaigiem zirnjiem, kas nenormaaali iespaarda, puncis pilns, tochna..), protams, graadiigaas dziras man arii patiik un tas ir iemesls, kapeec wiikendaaa esmu mazliet ne savaa omaa...bet gam jau puikas sapratiis...:)

man arī tās zupiņas,pārsvarā jau visādas maizītes sataisu,un tad kamēr paēdu pasēžu spektatoros.nu vienozīmīgi,sanāk neveselīgo pārtiku vairākumā ēst,vai arī pusdienlaikā kādu papildus porciju atvedu tad gan vakaros sanāk sātīgāk paēst :closedeyes:

Parasti taisu kafiju, ieskatos ledusskapī, ja ir kaut kas no šokolādes izstrādājumiem tad ņemu tos, ja nav, tad uzsildu mikroviļņu krāsnī kādu siermaizi. Bieži sanāk ēst čipsus, picu vai gaļu. Laikam slikts ieradums pie datora ēst, jo klaviatūra (agrāk balta bija) un dažreiz paliknis netīri paliek.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...