HUSEINS Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Nu cik zinat, Cilveki ir slinki. It sevišķi slinki, kad spelē datorspeles. Vinjiem nav laika atrauties no sava PC,tapec viņi ir izsalkuši. Tātad Šeit Rakstam, savu iecienito,atro edienu pagatavošanas veidu kad spelejam CS !! MANS atrais pagatavošanas ediena veids! ( pietam garšigi ) Knora zupiņa ar tomatu garšu un grauzdiņiem,pagatavošanas laiks 2min ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) hmmmm... man buutu chipshi aizskrienu uz veici apm 2-3 min atalumaa! Dazreiz panjemu meerciiti un tad MmMmMmMm..... Edited October 20, 2007 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) lol, es neesmu tāds adikts, lai nevarētu aizietu uztaisīt sev ēst, kad sēžu pie PC. Nekāds dižais pavārs neesmu, tāpēc aprobežojos ar maizītēm, tām pašām ātrājām uzkodām vai arī atsildu vakardienas vakariņas. "Kirieshki" grauzdiņi & "Rolton" kartupeļu biezputras 4eva Edited October 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) oi no tām zupiņām gan es paēst nevaru, labi ja kādas 4 izdzertu, tad varbūt, tikai tad būtu skraidīšana uz toaleti. Es parasti uztaisu kartupeļu biezputru, paciņā. Rollton. Citas gan man negaršo, bet šī ir laba. Vnk uzvāri ūdeni pārlej pāri, samaisi un ēd Klāt var paņemt lāču rupjmaizi. mmm EDIT: Tak pareizi Kirieshi arī ir, vot tie ir super. Edited October 20, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 parasti taisu auzu putru + tēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazulis_ponijs Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) Es parasti apēdu kādu maizīti, našķi vai izdzeru enerģijas dzērienu P.S. Dīvains topiks Edited October 20, 2007 by Mazulis_ponijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Rīgas Miesinieka tie mazie cīsiņi... (mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 jogurts un milch schnitte vai ari chiponi aa un auzu parslu cepumi ari rulle Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 P.S. Dīvains topiks Negribi man iemacit, kaa apest energijas dzerienu? Pa temu: Tas pac, kas cash'am. Tik traki, lai bada pie pc sedetu jau nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Parasti 1dienas vakaros kad atbraucu no Rigas no darba.,peisezhos ar TOPSVIESTMAIZEEM pie PC un CS! Shodien fiks uz veichi 2min laikaa aizskreju panjemu grilletus vistas stilbinjus ar picu!Bet nu spelejot PC neiztikt bez vecaa bralaja alutinja lai gana vaakr un shodien CS spelejot naski slakstos ar MARTINI-ASTI shampi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Mikrovilnukrasns + fri vai ari atri pagatavojamo zupinu , kura maksa 7 sant ar galas garsu mmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) man gan patīk, vismaz tgd būs ko palasīt, ja daudzi te postos. Edited October 20, 2007 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 CS spēlēju ļoti reti un citus sūdiņus arī nespēlēju tik adiktīvi, lai nevarētu paēst nost no kompja. bet ir gadījumi, kad kaut kas jāštuko e.g. taisot karti vai kaut ko programmējot, tad parasti uzsmērēju siermaizes un štukoju tālāk pie PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Nu taa man tie ir vienīgie čebureki....uzmetu uz pannas uzspēlēju pāris raundus, apmainu puses un peec kāda laikā, šķīvis pie pc jau tukšs stāv Bet, protams, ir vienmēr otrs variants... paņemu kartupeļu biezputras lēto maisījumu, uzleju vārošu ūdeni virsū un bingo, gatavs un esmu paēdis vismaz 2 stundas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 Būs japameģina,daudzi skatos viņus taisa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 pie kompja eedu tikai kad pasuutu kko no ckjiiniiishiem(parasti chikjen omleti ar friii un svaigiem zirnjiem, kas nenormaaali iespaarda, puncis pilns, tochna..), protams, graadiigaas dziras man arii patiik un tas ir iemesls, kapeec wiikendaaa esmu mazliet ne savaa omaa...bet gam jau puikas sapratiis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 man arī tās zupiņas,pārsvarā jau visādas maizītes sataisu,un tad kamēr paēdu pasēžu spektatoros.nu vienozīmīgi,sanāk neveselīgo pārtiku vairākumā ēst,vai arī pusdienlaikā kādu papildus porciju atvedu tad gan vakaros sanāk sātīgāk paēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Tostermaize+kafija apmeram 3min`utes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Parasti taisu kafiju, ieskatos ledusskapī, ja ir kaut kas no šokolādes izstrādājumiem tad ņemu tos, ja nav, tad uzsildu mikroviļņu krāsnī kādu siermaizi. Bieži sanāk ēst čipsus, picu vai gaļu. Laikam slikts ieradums pie datora ēst, jo klaviatūra (agrāk balta bija) un dažreiz paliknis netīri paliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Maizītes, dažreiz tās mazās zupiņas ( pa 0,10ls ) Tik daudz, kā uzsildīt ūdeni, pārliet un pagaidīt ~3min - gatavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Kā kuru reizi. Dažreiz maizītes ar desu, dažreiz jau pieminētās kartupeļu biezputras. Ja ir izcils izsalkums, tad uz bodi pēc pelmeņiem. ~10 minūtēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Aizbraucu uz SKY un nopērku kotleti ar kartupeļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilu Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) Pažižņ pelmeņi - vārīti Edited October 20, 2007 by lilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Maizītes,varbūt kāda rolton vai knor zupiņa.Ā,pavisam aizmirsu biezpiena sieriņš "kārums" starpcitu,mani mīļākie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Nu, vispār parasti ēdu tad kad nespēlēju cs, bet šad tad sanāk, ka tīm memberi pasauc uzraut kādu cw un tad sanāk ēst un spēlēt. Parasti tosterī uzsildu kartupelīšus un uzvāru tējiņu, moš vēl kādu maizīti klāt. ~5min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now