Bijach Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 otro dienu paunoju gameriksaa - man patiik, paldies macho par topiku jaashtuko steams.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 (edited) tik taa zinashanai vismaz sodien outlaw serveris 7vs7 reali lagoooja taaka neiesaku! Edited October 27, 2007 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarps222 Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 TE -------------------- +/- MegaPiile tur tak nevienes nesiido tikai kadi 3 amerikani un visss...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 nu bet protams ka vareesi speeleet visos NON STEAMED serveros. tur ar serveriem sisteema ir tieshi tada pati kaa csaa Odinsh velreiz paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Kad tu novilksi iespējam ka tev neies!! 1.veids kā palaist ir...-> 1. Kad spele nokačāta, atarhivejam(atrarojam), piemeram, uz desktop. 2. Ieejam atarhivetaja mapītē un spiežam ar labo taustiņu uz hl2.exe, tad send to desktop(create shortcut) 3.Tālāk ikonai, kas parādijās uz darbvirsmas(desktop) spiežam labo peles taustiņu un Properties > shortcut > un tur pie Target: teksta beigās vnk uzspiežat atstarpi un iekopejiet: -steam -game tf Spiežam OK un viss kārtībā! 4.Tagad var droši iet šaudīties utt... 2. -> http://lionz.gamerx.lv/temp/gamerx_tf2_v1....0.0.6_patch.exe un kapā Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) the name ''steam'' specified in the Target box is not vaild. make sure the path and file name are correct. - wola teksts ā nē. sapratu savu kļūdu. paldies Edited October 28, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 TE Nolādēju, uzinstelēju, ieliku gamerx.lv patchu un kad eju iekšā izmet : The procedure entery point Plat_GetMemPagSize could not be located in he dynamic link library rier0.dll. Mybe kāds zin kas pa problēmu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 kačā no tracker.deep.lv un problēmu nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Bļin, vakar uzinstslēju jauno Gamerx sesto paču, viss gāja normāli, varēja serveriem ar sesto paču piekonektoties, a tagad nevienam pinībā nevar. Rāda "Failed to connect to server after 4 retries" EDIT: iespējams tāpēc, ka gamerx izslēgts... Edited October 28, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 jaashtuko steams.. Nemelo Neesmu vēl redzējis, ka tu paunotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 bā. laba spēle. indžinieris rox! derētu vakarā vairākiem salasīties vienā non steam serv. ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 spiegs>all tas ir psv vnk ar vinju. kas var buut labaaks, kā aizskriet ar spiegu aiz muguras diviem heavy+diviem mediķiem un visus četrus backstabot? ne ar vienu citu charu jūs nekad nenonesīsiet divus heavy, kurus healo mediķis. par tēmu - tākā gamerx un 4id neiet, tad varētu technonet uzraut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 tas ir psv vnk ar vinju. kas var buut labaaks, kā aizskriet ar spiegu aiz muguras diviem heavy+diviem mediķiem un visus četrus backstabot? ne ar vienu citu charu jūs nekad nenonesīsiet divus heavy, kurus healo mediķis. par tēmu - tākā gamerx un 4id neiet, tad varētu technonet uzraut. Skills + "awp" = -3 heavy -2 mediki un -2 solderi. visi galvaas. a tur nevar taa ka kaads uzliek create server un visi piekonektejas un uzspele kadu mazu mapiti sava starpa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 un cipa tie visi bija pēc kārtas? un heavy vajag 2x pat ieshaut galvā, lai viņš nomirtu. Es nevaru tev sigā saprast, kas tev ir domāts uz tā awp? Var redzēt, ka kkas ir zīmēts pa virsu, tākā kaut kādas bultas, vai kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 soldiers arī ir m3ga r0x0rz es ar trijām raķetēm atvācu 2 sentrijus, dispenseri, 2 inženierus un skautu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 a kur ir rakstīts, ka tas ir awp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Neesmu vēl redzējis, ka tu paunotu. nu pirmajaa dienaa maacijos speeleet, bet vakar gan paunoju p.s. daunloudojas stiimotais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 CIk es taaa paskatijos pa forumu visi baigi parnemtie tagad ar TF2 gignna mosh lai pats gign ari pariet uz TF2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Dabu servera crack un aizsuuti wormam Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Es nevaru tev sigā saprast, kas tev ir domāts uz tā awp? Var redzēt, ka kkas ir zīmēts pa virsu, tākā kaut kādas bultas, vai kas. nezinu es tur neko neesmu paartaisijis iznjemot izmeeru un pierakstiju uzrakstu "krisa" pashu ziimeejumu google atradu. un tas nav awp, bet gan kkads parasts snaiperis , tapec jau kad rakstu tad rakstu nevis awp bet "awp" es nezinu kursh man ir vis miiljaakais karahteris , patiik jau ar visiem, bet protams attieciigi teamplejaa jo vienam ar heavy bez medika nav tas patikamakais skraidiit. par tf2.gign.lv macho ar odinju jau varetu pacinities un pasist wormu lai vinsh uzliek tf2 serveri vai aizstaaj csdmu bet tad tochna vaidzetu steamed, jo ja butu non steamed tad tf2.gign.lv butu tads pats kads 4id un gamerx Edited October 28, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 man laikam rēgojās. Es ar sarkanu strīpu ievilku līniju, kur es saskatu kkādas piezīmētas līnijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 traffic, spēlē arī tur tādas ir LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Mersy, tas gan nebūtu godīgi, ja būtu steamed, un non steamotie nevarētu tikt iekšā!! Edit sorry traffic ka tevi apvainoju, vnk sajaucu Edited October 28, 2007 by godiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) aa tas , es nezinu tie ir laikam domaati kkaadi vadi - kjipa kkads baigais snaiperis no kkadas baigaas specvieniibas nu pats es tur neko neesmu ziimeejis klaat. faak gribas aatraak riitdienu, kad vareshu kapaat stiimoto tf2 ceru ka kaads odinsh vai kaads macho iemetiis kaada normaala zviedru, somu vai citas valsts servera ip kuraa juus speeleejat P.S. godie tu to man vai traffikam? laikam jau man - kapec nebutu godiigi? tas ir tas pats kas ar aarzemju stiimotajiem serveriem. tur tad jau arii nav godiigi, jo nestiimotie netiek iekshaa. Tie kas maksaa tie var paspeeleet forshaak. Edited October 28, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Kas tur negodīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts