pensis Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Ko sakat par 2012. gada teoriju? Ticat tam, ka būs pasaules gals? Daži video: http://www.youtube.com/watch?v=O96ZMPXuv1A http://www.youtube.com/watch?v=mkv4chj47XY http://www.youtube.com/watch?v=KgpuUy2_E_8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazgo Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Ja pasaules gals vēl nav pienācis, kurš tiek solīts pēdējos 10 gadus, tad arī ne tik drīz viņš nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 (edited) Kā man besī šitie slimie suņa murgi par pasaules galu.. Tas jau ir solīts n-reizes. Bet vai tas ir noticis? NĒ! Kad tas sāksies, tad arī par to uztraukšos. Ja es to nepieredzēšu, tad mani tas galīgi nerausta. Lieki teikt, ka video nemaz neskatīšos (nevarēju atrast izteiksmīgāku smailiju). Pasauli jebkurā gadījumā iznīcinās cilvēks, nevis meteorīts vai cits černis. EDIT: rusty, drīzāk no kara lielvalstu krāna garināšas rezultātā un "nosprāgt" raksta ar "g" doubleEDIT: reply to pensis edit: ej dirst Edited October 14, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 pagaidām cerīgākā komēta, kas mūsos varētu iemaukt ir ar attiecību 1: 45 000. drīzāk nosprāksim no mēra nekā no kāda akmeņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pensis Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 (edited) nu jā pasaules gali ir bijuši kadi 10-15 , bet šis liekas patiešam ticams itīpaši pēc pirmā video noskatīšanās P.S. vispar liela viela pardomām EDIT: nebāziet stulbus komentārus ja pat neko neesat ne dzirdējuši , ne redzējuši Edited October 14, 2007 by pensis Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 (edited) Es pilnīgi pieļauju, ka kautkas tāds kādreiz varētu notikt, bet manliekas, ka cilvēks pasauli nobeigs pirmais ar saviem masu iznīcināšanas ieročiem Nav ko uztraukties, jo mums vienmēr būs Brūss Villis(kā šitam maukurim vārdu raksta? ) Vispārsteidzošākais ir tas, ka tas ir maiju pareģojums. Maiju skaitļojumi par dažādām astronomiskām lietām bija ļoti precīzi... piem. par mēness aptumsumu. Jāgaida 2012. gada 23. decembris. ^__^ Edited October 14, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 (edited) Čaks Noriss izglābs Tak viss šis ko raksta pētnieki ir pilnīgs šits.Ja nu 10000% zinās ka pasaulei būs gals,tad gan domāšu par to kā izglābties. (kaut ārī tas nebūz iespējams ) EDIT: a mož taisnība?? Edited October 14, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 nezinu gan... man neticaas ka kkas tamliidziigs vareetu notikt. every 3,6k years - kad maacijos seno laiku veesturi es neatceros ka buutu kko lasijis par peekshnju cilveeces izmirshanu un izsiikumu uz zemes. ja kkas taads buutu bijis tad mees te taa neseedeetu un nelasiitu kautkaadaa kastee par pasaules galu 2012tajaa jo 3,6k ir sameeraa iiss laika posms dziiviibas attiistiibaa. P.S. pat ja kkas taads notiks tad gan jau kko izdomaasim. ja jau ir izgudrotas lelles kuras paraujot auklinju runaa tad kapeec lai neizgudrotu kko taadu kas aptur suuda sadurshanos ar zemi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 KKur dzirdēju ka pēc 80 gadiem nebūs ne V-pils ne Liepāja :/ Un Rīga būšot kkur pie Madonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Muauahahhahahaha :superlol: bļāāā.. es esu gar zemi.. Un ASV būs kaut kur pie Ķīnas :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 hujna pedeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 LOL kko tik stūlbu nebiju dzirdējis, enivej šitais uzsita garastāvokli : Bļēedj "pasaules gals 2012 g. " Es paskatījos pirmo video tik satraucošs ka dirst gribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 bla tad jav nahuj macities un stradat....labak izbaudishu dzivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 ya, right planēta ar tik nobīdītu orbītu neliekas ticama un atkal citplanētieši, nu neticēšu viņiem iekams skaidrā, pats savām acīm redzēšu! pārējos video pat nevelk skatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 gandrīz no krēsla nokritu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 ja pasaules gals, raight cerams kad nenozeelsosu kad neticeeju :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Tiek prognozēts, ka gadsimta beigās jūras līmenis būs pacēlies par aptuveni metru. Tas nozīmē, ka bez krasta nostiprināšanas pasākumiem, dambjiem, sūkņu sistēmām Liepājai, Ventspilij, Jūrmalai, Rīgai, Jelgavai būs ļoti nopietnas problēmas. Plūdu karte - http://flood.firetree.net. Lai arī gadsimta beigas ir tikai minējums, agri vai vēlu tas notiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 O no - es eju taisiit laivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 chalis vienk parskatijies tos video, ir kkads iiiiimo berns, klausas TH un nu jau graiza veenas XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 lol tie video tads fake... ierakstat homemade ufo movie! Kads bija topika startera niks? penis? :/ Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Neticīgie! Pasaules gals būs!!1! Tas notiks 2185. gada 19. jūlijā 23:45 tūlīt pēc Emīlijas Rozetas Baironas pirdiena, jo sāksies ķīmiska reakcija, kas papildinās siltumnīcas efektu un iznākums būs graujošs!1!!oneone To jau pierādījis Dr. Zorba ar savu apgrieztās relativitātes teoriju, kas dalīta ar cos25x un reducēta formā 3|/\|V7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 spamā var likt visādu šitu, bet nu šitik debīlu gan ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts