DragonEye Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Gribētos redzēt tādu darbībā Žēl, ka nebiju tuvumā, kad viņa viņu iemēģināja Žēl ka šitādu ZZk nevar nopirkt Krutais Baiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 (edited) mjaa.. ko tik nespeej izdomaat.. Anfisa mosh vari pa leeto aizsist sev vienu taadu? Edited July 16, 2004 by Bijach Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 raada gan bet shito es jau baigi sen redzeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Man seetaa ir viena Blodiine kurai taadu vaidzeetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 raada gan bet shito es jau baigi sen redzeeju Un tu jau taa gluzzi nejaussi taas bildiites uzgaaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Man seetaa ir viena Blodiine kurai taadu vaidzeetu es pat zinu kura... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Es pat zinu, par kuru blondīni Teddy runā, a Edīte tev pasam tādu nevajag? Just a joke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 omg kas pa ri4uku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 South Park'в bija epizхde, kur Mr. Garrison's izdomвja kaut ko пoti lоdzоgu. Neiedziпinврos sоkumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 interesanti kaads noiets taadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 Es protams saprotu, ka tas ir ļoti smieklīgi, bet vai tikai neesat piemirsuši, ka šī NAV sadaļa spams - ja neesat pamanījuši sadaļas aprakstu - tas ir Tavi dzejolji, bildes u.c. paštaisīti šiti. Vai tu saproti vārda "radošs" nozīmi? Tas ka tu esi uuberkruts, jo regulāri iegriezies mazafakā, un reiz atradi tur trīs bildes - tas nav radošs šits - par gaumi nestrīdās, nenemos spriest, vai tas ir īpaši smieklīgi, bet nu pilnīgi noteikti es neredzu nekādu radošu ieguldījumu. Tu esi atradis banālas bildes un iemetis linku uz viņām. Nākamreiz, ja vien man pārējie moderi neiebildīs, es atļausos līdzīgus topikus izdzēst un topika veidotajam warn leveli pacelt pa 3 :/. 3 -reiiz nopostosies un varēsi droši doties uz teens.lv kur šādus linkus uzņems ar ovācijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 labs..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 (edited) pinky no dibena naak diivaina dziljdomiiga skanja... Edited July 17, 2004 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 Un atkal texts ar dzilju domu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Es protams saprotu, ka tas ir ļoti smieklīgi, bet vai tikai neesat piemirsuši, ka šī NAV sadaļa spams - ja neesat pamanījuši sadaļas aprakstu - tas ir Tavi dzejolji, bildes u.c. paštaisīti šiti. Vai tu saproti vārda "radošs" nozīmi? Tas ka tu esi uuberkruts, jo regulāri iegriezies mazafakā, un reiz atradi tur trīs bildes - tas nav radošs šits - par gaumi nestrīdās, nenemos spriest, vai tas ir īpaši smieklīgi, bet nu pilnīgi noteikti es neredzu nekādu radošu ieguldījumu. Tu esi atradis banālas bildes un iemetis linku uz viņām. Nākamreiz, ja vien man pārējie moderi neiebildīs, es atļausos līdzīgus topikus izdzēst un topika veidotajam warn leveli pacelt pa 3 :/. 3 -reiiz nopostosies un varēsi droši doties uz teens.lv kur šādus linkus uzņems ar ovācijām. a ja taa padomaa tad tev taisniiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts