ImMortl Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Laikam prasiiwu stulbu lietu,bet kaa uzlikt piemeeram metaalam metaala skanju!? citaadi man visu viena un taa pati skanja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong1 Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 vai tad vinas pa6as neapmainas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Daudzās tekstūrās jau ir iekšā skaņa piemēram halflife.wad faila tekstūrām kā grīda metāls u.c jau ir klāt tā skaņa, bet vai atsevišķi var uzlikt nezinu laikam jau ar Wally tas jāuztaisa, lai jau iekš tekstūras ir skaņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-No0n3 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 (edited) Ir jāieiet cstrike/sound/materials.txt ieej iekshaa in raksti "materiāls textuuras nosaukums" Piem. M metaala_griida. Materiāli: 'M' ir metāls 'V' ir ventilācija 'D' ir dubļi 'S' ir kkāds šķidrums 'T' ir kkāda grīda 'G' ir kkāda grīda (defaultaa visaam textuuraam) 'W' ir koks 'P' ir kompis 'Y' ir stikls 'N' ir sniegs 'X' ir zāle Edited October 17, 2007 by The-No0n3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted October 17, 2007 Author Report Share Posted October 17, 2007 Materiāli: labais paldies liels Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 (edited) Materiāli: šitas noderēja PS. Kur šito infu izrāvi? A cik saprotu, tad tās skaņas būs tikai man pašam. Man liekas, ka nekad nevelk no servera materials.txt? Edited October 17, 2007 by r1lexY Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAF.(mapper) Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 (edited) PS. Kur šito infu izrāvi? A cik saprotu, tad tās skaņas būs tikai man pašam. Man liekas, ka nekad nevelk no servera materials.txt? Vajag WAD faila texturas nosaukt taa: Koks: cstrike_CJ2B*** Metals: cstrike_CE2X*** Grida: cstrike_FH4W*** Snieg: snow Stikls: GLASS_BRIGHT*** Elektroierices: LAB1_RADSCRN*** kur *** tavs nosaukums kursh sastav no 3 burtiem vai cipariem!!! Piemeram gribu koku, rakstu: cstrike_CJ2B981 Pats meginaju tikai ar sniegu un sanaca Un nevajag mainiit nekadus material.txt Edited October 18, 2007 by RAF.(mapper) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 material.txt mainit nedrikst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-No0n3 Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 (edited) es mainu un nekas slikts nav noticis Edited October 19, 2007 by The-No0n3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 bet tās skaņas būs tev, citiem būs oriģināls materials.txt un nebūs skaņas! tapēc nedrīkst mainīt un jātaisa textūru nosaukumi atbilstoši oriģinālajam materials.txt + nūbi nopisīs kaut ko un neies vairs nekur pareizās skaņas. tapēc neaiztieciet to materials.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now