Jump to content
GIGN Forum

The-No0n3

Mirstīgais
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Latvia

Contact Methods

The-No0n3's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. izveelies kluci, uzspied uz clipping tool, ieziime gabalu kuru gribi nogriest ( ar clipping tool ) un spied enter.
  2. uztaisi stabu ar "origin" textuuru (tu ierocis kusteesies) izveido ieroci kaadu gribi sagrupee ueroci ar origin kopaa izveido par entity "func_tank" pie name raksti kaut vai "ierocis" pie "Pitch Rate" (cik aatri ierocis groziisies ap savu asi) raksti kaadu skaitli gribi (300 ir labs) pie "Yaw Range" (Cik daud varees ierocis griesties) raksti 180 vai 360 kaa pasham patiik pie "Pitch Range" (Cik augstu var teemeet) raksti arii 180 pie "Bullet Accuracy" (Cik preciizi shaus) izveelies kuru gribi, pie "Damage per bullet" raksti cik daudz gribi lai 1 lode atnjemtu hp (12 ir labs), pie "Rate of Fire" raksti cik dauz lodes shaus 1 sekundee (10 ir labs), pie "Flags" iekjekseejam "Controllable". Izveidojam kluci ar aaatrigger textuuru netaalu no iercha (lai vareetu kontroleet ieroci) uztaisaam kaa "func_tankcontrols" pie target ierakstam "ierocis" un ierocis is gatavs ! Ar paareejam funkcijaam pats vari chakareeties.
  3. aiz katras jaunaas safe zone uztaisi jaunu teleportu un teleport target uz to safe zone protams
  4. Pieliec kjeksi pie "Loop" un lieta dariita
  5. Taa noreecos pa to postu :superlol: :superlol: Un atbildot uz tavu jautaajumu taisi biezaakas sienas
  6. Nebija ko darīt izdomāju uztaisīt pamācību Kā uztaisīt teleportu. Ir arī citi veidi kā to uztaisīt, bet man šis patīk vairāk. 1. Uztaisam 2 iztabas. Protams arī ieliekam spawnu. 2. Uztaisam "kluci" ar aaatriger textūru. Uztaisam "Tie to Entity". Kad uztaisam "Tie to Entity" izvēlamies no saraksta "trigger_teleport". Pie target ierakstam "teleports_2", pārējos var atstāt tukšus. 3. Uztaisam "info_target". Un uzspiežat properties. Tur spēlētājs tiks teleportēts. Pie name ierakstat "teleports_2".
  7. Gignā ir vislabākās pamācības Ja gribi vari vazāties pa kkādiem angļu saitiem bet šaubos vai tu tur kko sapratiisi (Ja nevari pat latviešu valodā saprast)
  8. Batch compiler: http://nemesis.thewavelength.net/index.php?p=2
  9. Taa nav de mape taa ir zm mape - Zombie mod infection ir mods prieksh cs pagaidaam latvijaa nav neviens serveris
  10. Download: zm_die_hard_tn Screenshots:
×
×
  • Create New...