Jokers Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Ludzu palidziet ja varat ,ja zinat , ieliekat linku kur var noka4at bezmaksas normalu cs webu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 jā zinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 Ev kads var pateikt kur var atrast apache instaleshanas pamaciibu? es zinu kaud kur jabut gigna bet fourums baigi liels, ja zinat nometat linku ludzu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Psc meklē pats! un vispār, kas Tur ko nemācēt? Ja protams neesi ar angļu valodu uz Jūs! ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 ko nozīmē atkačāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Viņš uztraucās, kāpēc tas webs mājās atrāpoja vemstoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Cik sapratu, vinjsh grib gatavu WEBu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Posted October 10, 2007 Author Report Share Posted October 10, 2007 Protamsk ka gatavu, netaishishu jau pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 un kāpēc nē? iemācīsies ko jaunu un būs vieglāk uzturēt lameri atzipo un uzinstalē un skaitās baigie admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazulis_ponijs Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Da nu Forum Saturā skaties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 vārds "atkačāt" man asociējās ar cilvēku glābšanu - tā sauc procesu kad veic mākslīgo elpināšanu un sirds masāžu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vainags Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Parāda ka cilvēks neko negrib darīt PATS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazulis_ponijs Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Ja tu esi invalīds bez rokam tad saprotu! Starpcitu ieej DC++ un noka4aa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 barbiijveci tu laikam esi jucis, lai es iemaacitos ka taisiit labi webus jau vismaz aizietu 2 gadi, tu pats ta maki taisiit webus ja ta padomus dot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 (edited) neaizietu 2 gadi. vismaz ne priekš tāda līmeņa lapas. par sevi - pašmācībā esmu šo to apguvis. nemāku teikt, cik labi, jo nav ar ko salīdzināt. par gudrāko pasaulē vai Latvijā sevi, protams, neuzskatu. taču visu, ko esmu taisījis, esmu pabeidzis un strādāja arīdzan (neviens projekts nav tagad publiski pieejams, bet drīzumā varbūt būs, ja labi veiksies). katrā ziņā html, css, php (arī cli), javascript u.c. štelles man nav tumša bilde. un, kad sāku, man noteikti nebija vairāk gadu kā tev tagad. p.s. vārdu sakot ja negribi būt lameris tad iemācies ja ne kodēt tad vismaz saprast citu rakstītos kodus, ar to droši vien tev pietiks cheers man Edited October 11, 2007 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
peleecis Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Kadi tev vel 2 gadi?? Daunis?? Varbut tadu PRO web varetu aiziet ilgaks laiks.. Bet tadu levo lapu pa dazaak stundam-dienam! Pacs biju uztaisijis normalu webu ar statiem xb, forum,faili un tas aiznjema 1 nedelu.. 1 webs kas bija.. huh :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 ja vajag atkačāt, tad jābrauc uz Jelgavu uz atkačkām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts