Jump to content
GIGN Forum

Jokers

Mirstīgais
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Jokers's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. es ar taa no saakuma domaaju bet neee !! Bet nevareetu buut taa ka es no kautkaada servera ka4aajot karti esmu kautko noka4aajis kas ladzina man spelee6anu ???
  2. Kapeec man CS speleejot visu laiku lago ? paskatos uz ping bet tas ir ljoti mazs, paarbaudu vai kaada lieka programma,bet nekaads liekas programmas nav iesleegtas. Agraak man nekad nebija nekaadu lagu tie tikai sakaas pirms 2 dienaam, bedeejo ko izdariju es iesleedzu buster un tad meeginaaju speleet un tad arii saaka lagot P.S. es buster biju iesleedzis meginaaju ieiet GIGn serveriii bet nevareeju , tapeec to izsleedzu un gaaju citaa serverii un tad saaka lagot ?? Kas par vainu kapeec lago ?
  3. barbiijveci tu laikam esi jucis, lai es iemaacitos ka taisiit labi webus jau vismaz aizietu 2 gadi, tu pats ta maki taisiit webus ja ta padomus dot ?
  4. Ev kads var pateikt kur var atrast apache instaleshanas pamaciibu? es zinu kaud kur jabut gigna bet fourums baigi liels, ja zinat nometat linku ludzu .
  5. Ludzu palidziet ja varat ,ja zinat , ieliekat linku kur var noka4at bezmaksas normalu cs webu.
  6. a nezinat kura tiesi faila var nomainit lvl ?
  7. tad kads zina ka dabut lai var lielaku levelu
  8. nu tad mosh pasaki kura configu faila
  9. kads var man vispar palidzet ?
  10. es zinu ka aprunata tema bet tur nekas nav saprotams es pameginaju rakstit consule amx_setlevel @ALL 20 nav pameginaju amx_set_level @ALL 20 ari nav ko talak darit ?
  11. kads zin ko jaraksta consule lai nomainitu SH max lvl ?
  12. Es gribetu uzzinat kur var nomainit kada skila levelu tjipa no kura levela var nemt skilu kur to visu var nomainit ? Ludzu palidziet
  13. jaa es paarskatiju konfigus un atradu kluudas, bet es taas nepielaidu bet brats , protams visu izlaboju, tagad viss atuomaatiski saliekas kaa vaidzeetu buut ! bet kompileejot kad izveelos lai automaatiski iet kartee man jau ieiet kontraa, bet uzreiz iziet araa ! un rezultataa man uzraksta
  14. es bl..... nesaprotu ka es tev saku es sito izdaru visu ! bet karti neuzraada kad meegini atveert kontraa vispaar nav pat taa nosaukuma !
×
×
  • Create New...