Jump to content
GIGN Forum

Leak

ImMortl
 Share

Recommended Posts

Ņem nākamreiz gan lasi cītīgāk pamācības visus LEAK atradu ar .lin faila palīdzību iespējams, ka nepareizi darīji drošvien vēri vaļā ar Pointfile .pts failu. :)

Cik tur to LEAK bija izlaboju, bet es tev došu padomu nākamreiz gan labāk netaisi visu 1 unit platu. :D

Edited by amnezija

Es jau netaisos to karti kaut kur likt speeleeshanai ;) tas ir vienkaarshi personiigajai pieredzei :)

Paldies Amnezija

EDIT: aa un par to .pts-nee es veeru valjaa .lin bet taa vai taa nevareeju atrast kur taa zilaa liinija ieiet iekshaa...

Edited by ImMortl

Nu mācies meklēt LEAK es saprotu, ka tev slinkums meklēt un vieglāk tādam kā man, kas var 2.min atrast visus LEAK, bet tā jau nekad neiemācīsies tos atrast. Izmanto tikai metodi ar PointFile un .lin failu un tik meklē pēc manas pamācības visu var atrast.

Es tev ieteiktu paplatīnāt visas mapes malas, jo LEAK viss biežāk iemaldās starp nepamanītām 1 unit platām spraugām, bet tev tur visas malas ir 1 unit platas nu laikam precīzi neskatījos, bet likās tā, un tavā mapē ir pagrūti ieraudzīt LEAK ar netrennētu aci. :P

Edited by amnezija

:( karo4 wito karti es vnk norakstu :D

Nu dari kā zini es aceros savu pirmo saskaršanos ar LEAK tas bija mapē de_abvs tagad jau esmu to pabeidzis, bet toreiz, kad meklēju LEAK es atradu dienā pie 20 nu labi man tur bija haotiski salikts viss, kas un škirbas bija oij oij oijjj, bet es nepadevos. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...