Dream Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Vajadzeetu veel vienu pasaakumu Tikai juulijaa, jo man viss juunijs jau aiznjemts Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 kas tu jociiga vai dzeerusi esi ? tas ka tev juunijs ir aiznjemts could be.. bet nu lidz juunijam tak vel nenormaali taalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Fui Viss juulijs aiznjemts un augustaa vareetu tusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Butuu labi ja buutu tusinnss neilgi pirms skolas saakuma, tad es vareetu atkal piemauties un dauziit poda vaaku sev pret galvu P.S LECAM VIRSUU !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolkinS Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 tuss bija oke labs un futene ar glabinjam vel labaaka un dzershana ar bija laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Hainy, ko saki par velvienu tuss pirms skolas, jo uz sito nevareju aizbraukt nebija ne LS, ne $ , ne jurisi ( euro)! (( Izskatas, ka visi super sapratas sava starpa un, ka gajis jautri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 12, 2004 Author Report Share Posted July 12, 2004 nu nezinu ... it kaa vareetu uzmeikot kaadu pasaakumu augustaa, bet to veelaak vareetu saakt runaat .... a kaads cits nevar kautko piedaavaat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 .. padomaasim reaali.. pareizi shito tekstu biju piemirsis. Respekt Respektam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Speedy cik km kopā nobrauci un cik laika tev pagāja ceļā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 nakosaja pasakuma vajadzetu vairaak meitenes ! starpcitu, vai kads izzskaitiija cik kopaa cilveeku iedalijaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 13, 2004 Author Report Share Posted July 13, 2004 es prasiiju diizelim un tas man teica kko par ~40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Speedy cik km kopā nobrauci un cik laika tev pagāja ceļā? paldies tev par iespeeju palielities tur - 148 km, 8 st. atpk. - 154 km, 7.5 st. weight loose ~ 1 kg videjajis pulsa ritms ~ 155 divritenis - rulle ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 tur - 148 km, 8 st. (hmm, sportsmen) atpk. - 154 km, 7.5 st. (..chempion) weight loose ~ 1 kg ( ) videjajis pulsa ritms ~ 155 (es bi samanju zaudeetu...) Speed, tu esi monstrs... apskauzhu tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 nu cole tu vismaz uz 140-160km/h ar masjiinu nesies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Nu nebija jau tik traki, man likaas kaadi 110-140 km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Es shodien dzirdeeju to dziesmu par Dream ! Dream , dream , dream , dream , dreeaaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Diesel mes vel gaidam bildes no tava telefona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 13, 2004 Author Report Share Posted July 13, 2004 Ak jaa, pareizi Diizel ! gaidam no tava telefona bildes. UN kas veel bildeeja ???? COLE ? davai bildes shurp ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 Man nebija fochuka, biaja intelim un manam skukjim.... /me neko nezin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 paldies tev par iespeeju palielities tur - 148 km, 8 st. atpk. - 154 km, 7.5 st. weight loose ~ 1 kg videjajis pulsa ritms ~ 155 divritenis - rulle ! cienījams sniegums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 da man jadabuu fakinais data kabelis citadi me pie PC nepiespraudiis.. ja kads var iedot tad bushu pateiciigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 da man jadabuu fakinais data kabelis citadi me pie PC nepiespraudiis.. ja kads var iedot tad bushu pateiciigs diesel kaads telefons ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intel^ Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 Nu vo beidzot varu parus teikumus uzmurgot. Hainy ty par party bija labi tik patalu no Rigas NU ko lai saka iepazinu tuvak parus KEKSUS par kuriem ir ko parunat ne tikai par :fishkam,mashinitem u.t.t ,bet ari par kautko nopietnu nesaistitu ar cs. Prieks ka beidzot uzinaju ,kas ir Spite jo nesapratu pa ko worms man ta auguma lec. Neizteikshu savas domas par katru...... spEEdy RULE ZALJI Par nakamo tusu bus ,bet................. Macho arste iesnas Worm nakam reiz njem ladetaju mob. lidz Hainy pret pox.tabletes iegadajies pirms tusa...vainu nedzer tik daudz Diesel piesien visas mantas pie kajas tad nepazudis spEEdy pieliec ritenim elektro motoru ,nebus tik ilgi tevi jagaida uz tusu Spite nakam reiz skat rupigag "Kehups vai tomatu pasta" sorry ka pa parejiem neka neuzrakstiju. Kljudas neskatas un murgus nelasat.GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 tur - 148 km, 8 st. atpk. - 154 km, 7.5 st. weight loose ~ 1 kg videjajis pulsa ritms ~ 155 divritenis - rulle ! crazy driber speedy !!! bet ritenis tok rulle !! nest time i will ride with you ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now