Guest blody Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 a kaa tu mani apkjklusinaaji ja nav nosleepums? es kau4kaa neatceros... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 To tu arii neuzzinaasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 2 freelancer , tieshi otraadi - viss bija OK 2 Koshka , kretiins , es maajaas biju 21:30 Btw , labaaks songs no CKY`iem ir CKY - Flesh into gear Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 2 Koshka , kretiins , es maajaas biju 21:30 Pag pag, man te bissku smadzenes apstaaja straadaat, man neielec kapeec es esmu kretiins, jo tu tiki maajaas 21:30, tu manisdeell nokaveeji vilcienu vai kaa? Es pats maajaas biju 21:00, vai arii tevi moka fakts ka es tiku maajaas atraak nekaa tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Gribeeju tik pateikt, ka manam ariidzan patikaas shamais pasaakums, ja protams atskaita "jauko" maajupcelju, kur gandriiz nogjibu Bija incanti beidzot satikt dazhu labu taadu, kas man itin biezhi ielaizh lodi bietee speeleejot cs (piemeeram, speedy) , uzlaist futeni un padzjumiit. Nju visaadaa zinjaa viss ar maziem iznjeemumiem riktiigi ierulleeja. Thx hainy, ka visu saorganizeeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 (edited) shito es veltu lirelitim and you deserve that ! Edited July 12, 2004 by krish* Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 pohodu jums tur reaali laps tuss ir iznaacis... ljoooti nozheeloju ka netiku (tip jaastraadaa 6dien bij) mosh saakam briest uz naakosho, kameer vasara veel nav galaa? kur teikts ka jaaorganizee 1 tuss gadaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Labdien, daamas un jaunkundzes! Ja kadam interese mani iespaidi par pasakumu, skatities zemak Vispirms ? cilveeki Achtung! Dazie nicki rakstas viena veida, bet prononsation ir pavisam cits! Spite ? ?спите?, nevis ?спайт? ? jauka un smuka meitenite, ar melniem matiem (man patiik meitenes ar iisti melniem matime ) Worm ? gada parsteigums ? izskatas ka vins ir Buhenvalda upuris, tipisks datora tarps . Pie tam labi redzams, ka vinjam ir daudz energijas. COLE - ?цуоле?, nevis ?коул?, personigi es iilgi nevareju saprast kads vinjam niks, domaju ? kakoj-takoj ?cuole?? Vins ir diezgan pieaugstoss, un vinjam ir gan smuuka sieva Intel ? ari parsteigums ? nav mazs ?zeens?, vinjam roka ka wormam divas kajas kopaa Diesel ? laps puika, iedeva man cisinju un sardeli, paldies tev! Macho maen ? baah, visjautrakais kex, pilns ar prikoliem, uzzinaju jaunu vaardu no vinjam ? iejam dzhuuuumit! Hainy ? malacis, bet parak iilgi gul no riita, kamer vinjam telti ?salaboja? Nak3d ? norm. pacans, bet vinjam arii jaeed proteinu un pumpe muskulus Visi parieje ? krish, sarge un citas, diemzel jus praktiski nav mana atminaa, nez kapec, varbut juus neiedeva man nogarsot savu alinju, vai neteica ausi (klusu-klusu) ? ?spiidij, tu tiesam esi teevs, ja na tebja moljus? Manuprat, tuset 3 dienas laikaa ? parak iilgi, vislabak izdodas (man) tuset vienu vakaru/nakti, jo no riita nav speka atkal tuset, jauzneme sevi ar ko citu, piem. alu dzersanai Nezinu kapec, bet visi dzer salidzinosi maz, nevienu neredzeju, kurs guletu blakus ugunskurim. Tas nav labi! Jums jamacies dzert liidz galam! Paldies visiem par atputu P.S. nakostusaa visiem jabrauc ar divritenjem kautkur jurmala, un dzert alinju katra kafeinicaa, tas butu jauki braukt baram kopaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 bija ok, tik nez kaapeec man pa nakti saapeeja galva ... gaidu naakosho pasaakumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 divainaa kaartaa es iekodis 5 alinjus un guljot gultaa kuraa man kajas karajas pari malai, kaa arii blakus kracoshu macho aa un protams veel janjem veraa apstaklis ka nebija segas un guleju drebees, sanaca izguleties krietni labak nekaa majaas... magija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 .. padomaasim reaali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 (edited) worm, tev taks blakus guleeja Spite vai arii nee ??? aa un pats tu arii kraaci, Spriditim bija gruuti aizmigt p.s. ceru, ka nevienam netrauceeja mana runasana miegaa Edited July 12, 2004 by krish* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Speed! Tu apvaino mani ar textu, ka neviens daudz alu nedzeera! Es pa paris stundam izdzeru(ka vienmer) par pa savu normu, un tici man TAS I DAUDZ, vaidzeja ierasties dienu iepriekss un tev buutu cieniijams konkurents! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 man prieks ka spiidijs uzraxtija postu.. vismaz zinaam ka vinjs veiksmiigi tika maajas ar riteni un kaads metaalists panks, kas nebija apmierinats ar to ka neviena mashina neapstajaas un nepakeera vinju lidz riigai, nenogruuda spidiju kadaa graavii ... priex ka Jin atmaksaaja ljaunajam blody par ljoti kuulo lecienu no galda... (blody tev nav sleepts beerniibas sapnis kluut par baywatch peldeetaaju?) Hainy ceru ka tev vecaaki neko neteica kad mes aizbraucaam ... P.S un pat tad kad Lirels atbrauca 7dien vinjs visu laiku vaariijaas... Laikam shaadi izpauzhaas pusaudzu energija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 varu tikai piekrist DuH`am vajag velvienu jo arii es netiku fck Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 (edited) vismaz zinaam ka vinjs veiksmiigi tika maajas cik es saprotu, es tiku majas ar daudz mazak problemam neka dazie atklasu slepenu - man sabiedrisks transports kretinee :[ btw, pazaudeju svaru apm. 1 kg 8-[] Edited July 12, 2004 by spEEdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 pag Diesel.. Lirlis atbrauca 7dien ? wtf.. cikos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 heh nu jaa izskataas ka jums tur baigi labi gaaja nice btw beidzot arii pliko ieraudziiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Es tad kad juus jau aiztinaas visi aizbraucu Sapraats --- meers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 un jeega bia tad braukt ? *sapraats...meers* lielu dalju no jautriibas nokaveeji.. pirmajaa vakaraa jav ar biji taac neaktiivs... ja vien neskaita to nepaartraukto runaashanu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 cmooon, sapraats meers, sapraats meers, man shitas pat palicis atminjaa no macho murminaashanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 hUra nodzertaa balss rulleeja nja tada lieta bija +bumbu atradu es , kad gaju pakal savai baltajai maikai [kuru biju novilcis kad spelejam paslepes] un dziesma ar labo sakumu ari bija laba [pirmas 15 reizes ] Divos vardos sakot : lecam virsu P.S dazi soferi vienkarshi neruleeee! kamer gaidijam autobusu es ar Yolaju meginajam lai kada mashina mus paker, a blje vienu shtopjema a ta pabrauc garam, bet talak staveja Tofiks, un protams vinju panema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 speedijam veel pietika speeka peec taa brauciena CS speeleet... ap 4-5 no riita vinjsh uz 2min pat GIGNA'a bija ienaacis un pateica man "Chau!" Omfg - vinjsh ir mans elks.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 12, 2004 Author Report Share Posted July 12, 2004 man ir neizsakaams prieks par to ka vairums ir apmierinaati (iisteniiba jau visi) ! btw es kautko padzirdeeju no COLES un Intela puses par kautkaadu pirti kautko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 cmooon, sapraats meers, sapraats meers, man shitas pat palicis atminjaa no macho murminaashanas Tikai nevajag - es paarliecinoshi runaaju. No tevis gan aceros vien skruljljainos matus un viltiigo smiinu... ak jaa, tu futbolaa veel aizsardziibaa staaveeji. Eeenivei shaadi pasaakumi pwnz p.s. moooooooothhhhhheeeeeeeeeerrrrrffffffuuuuuuuuuccccckkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now