Jump to content
GIGN Forum

Runboosters


RavenHolm
 Share

Recommended Posts

Vispirms es gribētu iesākt ar to, ka šis nebūs kārtējais fragu mūvijs. Kas tad? Kautkas samērā neredzēts un diezgan unikāls - būstošana, jebšu kārtējais veids kā izpriecāties uz daudzpusīgās HL endžīnes :) Sīkāk negribu iedziļināties, vienīgi pateikšu to, ka šis ir pirmais mūsu boost mūvijs un noteikti būs vēl citi daudz foršāki un ar labākiem trikiem... Ja līdz šim jums nav skaidrs par ko būs mūvijs tad iesaku noskatīties un domāju viss taps skaidrs :)

Link: klikt (diemžēl tiem kas to nav izdarījuši nāksies regoties tajā failerā, jo labāka varianta kur mūviju uzhostēt nav :( )

Baudiet :)

Autori : RavenHolm un SUV 'n' R0Ck

Edited by RavenHolm
Link to comment
Share on other sites

lab man nav gruuti uzraxtit :D Movijs man patika krutie leecieni efekti utt. viss iznemot muziku.

P.S. cerams nevaidzeja raxtit pareizaa latviesu gramatikaa

Edited by 665
Link to comment
Share on other sites

Mazliet ne pa tēmu: Nesaprotu,.. kāda jēga rakstīt postu, ja viņā ir tikai 1vārds??? es vispār nerakstu, ja man nav ko teikt,..

šajā gadijumā 665, vai kā tevi tur dēvē?!?!? Varēji mazliet kko pastāstīt kas un kā, nevis uzrakstīt "piekrītu",..

varēji tik pat labi iepostot šeit " :thumbsup: " tā un viss,.,.. karoče negarini krāniņu, bet patēre savas dārgas 2min lai uzrakstītu vismaz par 7vardiem garāku tekstiņu :)

Nu jau pa tēmu: Mūvijs tā So so,.. Kvalitāte 5/10,. varēja būt daudz labāka,.. Mūzika jau biju dzirdējis citos mūvijos,..

tas ir manuprāt liels mīnuss ja liek jau citos mūvijos esošas dziesmas, šajā gadijumā Fort Minor dziesmu es esmu dzirdējis vismaz 5mūvijos,..

Nelikās interesanti, ka tur visu laiku skrien viens otram uz galvas! Nezinu kas tur var patikt,. tur tie daži lēcieni vēl bij normāli,. dažus nebiju redzējis ka uzlec kkāda dd2 tur centrā augšā, vai arī B spotā virs tām durvīm,...

ĒD`ite 665 nu jau ir daudz labāk kā pirms tam :)

Edited by godiE
Link to comment
Share on other sites

Nu vispirms jau +10 no manis kaut vai tikai par to, ka speejat izdomaat arii kaut ko vairaak par pliku shaudiishanos. :thumbsup:

Eniivei, pati filma... Hmm, nu diemzheel neko jaunu neatradu. Kvalitaate taada kaada nu vinja ir, muuziku tieshaam nebiji panjeemis pashu piemeerotaako un visa taa vienmuljaa skraidiishana man kaut kaa atgaadinaaja wannabe publoosers, bet nu lai nu kaa, tiiri jau skataams, vismaz nav bezteemaa shaudiishanaas. 7/10 ;)

Link to comment
Share on other sites

kameras kustības ir jātaisa ar klavieri ( moviemaking cfg pačekojiet ). mūzika garām, vaig ko agresīvāku. pārāk daudz skraidīšanas, jo to, ka mākat skraidīt pēc pāris kadriem varēja saprast. Ir redzēti vairāki tādi mūviji. viens no labākajiem bija boostbrothers.

Link to comment
Share on other sites

mūzika:

1. nepiemērota

2. briesmīgas pārejas

video:

1. kvalitāte varēja būt labāka, jo pats mūvijs nedaudz "raustās"

2. dažviet liekās ka materiālam bijis pārāk mazs fps, bet varbūt tā ir pirmā punkta vaina

3. vairāki video efekti bija defekti

saturs:

1. forši ka nav kaut kāda fragošana

2. baigi daudz un lēni titri, it īpaši sākumā :ermm:

7/10 (+1 par saturu)

P.S. paldies ka uzliki uz trakera, jo ...(visi jau zin ko domāju par filer.lv)

Link to comment
Share on other sites

Par cik šis ir mūsu pirmais mūvijs (netikai kā būstotājiem, bet vispār pirmais taisītais) es nemaz uz augstām atsauksmēm necerēju, arī būstot mēs sākām samērā nesen...

Par mūziku laikam gan jāpiekrīt, ka to Fort Mirror nevajadzēja, bet to varētu norakstīt uz "ātrāk gribas pabeigt" :)

Vārdu sakot in vol.2 (@ 2008) centīsimies uztaisīt kautko vēl sakarīgāku un foršāku, ar labākiem būstiem un labāku movie making skilu, lai tiešām būtu baudāms ;)

Thankz 4 uzslavām & kritiku - centīsimies labot kļūdas no šī mūvija un nepieļaut nākamajā. :thumbsup:

Edited by RavenHolm
Link to comment
Share on other sites

Man kaut kā nepatika. :) Uz beigām palika garlaicīgi.. effekti kaut kādi nevajadzīgi arī salikti. Tad vēl tas, ka vienam klipam ir krāsas pieregulētas - citam nē... Nu kaut kā jokaini skatīties. +1 par to, ka pirmais movie 5/10. gl next time.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...