Jump to content
GIGN Forum

Prikolīga Spēlīte

vincister
 Share

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Man tagad psc vnk man no 32 cilvēkiem 3 laikam palikuši, tāpēc bija doma, ka sūtīšu resus savam village :DD bet atcerējos, ka no vienas IP nevar, toties atkal tagad par mobilo iedomājos. Mobilajam vsp ir kkāda ip adrese?

Tas bija mans acc otrs bet zb ar diviem vislaik

Tiko nosledzu pamieru ar ar wiseman un vina cilvekiem.Vins pat piedavaja mani aistaaveet un prasija kurs man nepatiik un vins uzbruks ar saviem 200 troopiem.

LASIET NO LEJAS saruan caur pm

we will see

skM wrote:

troops on popolation not do any think.

wiseman2312 wrote:

bullshit your total population is 173 so how do you have 100 pluss troops newbee

skM wrote:

No thx , i dont need help , i have 100+ troops :)

And all my alliance is close 2 me :)

wiseman2312 wrote:

ok no problem but dont attack daniel 2312 anymore ok! so tell me who you want me to attack

skM wrote:

Maybe make peac?

No attack on you and no attack on me no more ever?

wiseman2312 wrote:

lets end this farce maybe we can work together you tell me who u want attacking and i send 100 men .what do you think

skM wrote:

O no :D Nice

wiseman2312 wrote:

thats ashame cos i have more than 150 troops waiting laugh hhhhaaaa haaaa haaa watch out i am gunning for you

skM wrote:

if you meen my one man who is going on you :D gl

wiseman2312 wrote:

wonder what size farce yours is we shal see ...hope you have chosen a full attack and not newbee raid

skM wrote:

Roflthats was your best shot , noob - i pwnd you!

kr4 pizdi man būs. Šodien trešo reizi sūtīju apzagt ciemu, kam population ir 2x lielāks kā man. Un par pārsteigumu viņam bija normāla armija+ vēl normālāka armija kā papildspēki. Tas džeks ir no GALATIA aliances. Ok izdomāju aizsūtīšu uz citu GALATIA džeku papizdzjiit un arī tur bija aizsūtīti norm papildspēki. Viņi noteikti ir diezgan ninki, jo pirms tam es viņus tā normāli regulāri apzagu. 28. oktorbī varbūt pat vairs nebūs mana ciema ^^ alliances masters teica, ja es tur vēlreiz vienam džekam prasīšu resursus, tad viņš manu ciemu nolīdzinās līdz 0, ko viņš arī vēsi varētu izdarīt. Resus jau es viņam prasijis nēsmu, toties pizdzijis gan es viņus esmu. Kr4 resi man nāk diezgan lēnu, galvenais resu ieguves veids man bija zagt, karavīru tik pat kā nav, visi ciemi izņemot tos divus manā apkārtnē ir ar beginners protection ^^ Cerams, ka viņi mani tikai nāks zagt, nevis ciemu arī postīt.

nu GALATIA bosam ir 2500 iedzivotaji un 5 ciemi, takā secinājumus izdari pats :) bet nu viņš atrodas ap 250 lauciņu attālumā no tevis un gaulu bombardetāji iet 3 lauciņus stundā. :) (kāds palabo, ja kļūdos)

atkal man jautājums ^^ tātad, ja man pretinieks nāktu virsū ar clubswingeriem un reizē ar katapultu, kam ir atšķirīgi pārvietošanās ātrumi, tad kā man rādīsies tas laiks? Tie clubswingeri pagaidīs, kamēr katapulta atvilksies un nāks man virsū, vai vispirms atnāks clubswingeri, aiztīsies un tad atnāks viena pati katapulta?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...