SkaM^ Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Kam vajadzeja paradiities?Tu piespiedi save? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Man tagad psc vnk man no 32 cilvēkiem 3 laikam palikuši, tāpēc bija doma, ka sūtīšu resus savam village bet atcerējos, ka no vienas IP nevar, toties atkal tagad par mobilo iedomājos. Mobilajam vsp ir kkāda ip adrese? Tas bija mans acc otrs bet zb ar diviem vislaik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Vai tad caur mobilo ari ar speleeet? Un kura vieta tu tagad atrodies traffic ar jauno profilu ? Cerams south-easth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 A kapēc tad taisiji divus? kr4 es ierakstiju niku un uzspiedu save, bet tas lodziņš man stāv tukšs vislaik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 kr4 es ierakstiju niku un uzspiedu save, bet tas lodziņš man stāv tukšs vislaik. Varbut nepareizu niku ieraxtiji ? Es taisiju vispar kadus 6 profilus , bet 4 uzbruka un zajibala cakareeties , tapec man tagad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Domaju ar ideju sutiit resursus bet resursi man pasam labi nak un tas ciemats ir eliigi talu no manis .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Tiko nosledzu pamieru ar ar wiseman un vina cilvekiem.Vins pat piedavaja mani aistaaveet un prasija kurs man nepatiik un vins uzbruks ar saviem 200 troopiem. LASIET NO LEJAS saruan caur pm we will see ____________ skM wrote: troops on popolation not do any think. ____________ wiseman2312 wrote: bullshit your total population is 173 so how do you have 100 pluss troops newbee ____________ skM wrote: No thx , i dont need help , i have 100+ troops And all my alliance is close 2 me ____________ wiseman2312 wrote: ok no problem but dont attack daniel 2312 anymore ok! so tell me who you want me to attack ____________ skM wrote: Maybe make peac? No attack on you and no attack on me no more ever? ____________ wiseman2312 wrote: lets end this farce maybe we can work together you tell me who u want attacking and i send 100 men .what do you think ____________ skM wrote: O no Nice ____________ wiseman2312 wrote: thats ashame cos i have more than 150 troops waiting laugh hhhhaaaa haaaa haaa watch out i am gunning for you ____________ skM wrote: if you meen my one man who is going on you gl ____________ wiseman2312 wrote: wonder what size farce yours is we shal see ...hope you have chosen a full attack and not newbee raid ____________ skM wrote: Roflthats was your best shot , noob - i pwnd you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 skam, tava angļu valoda ir vienkārši drausmīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 (edited) >.> tavs posts arii. es uz atro raxtiju , tapec liec man mieru.Vareji kautko normalu uzraxtiit nevis maciiit. Ko tu gribeji , ja es macos angluvalodu pasmaciiba. Edited October 26, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 kr4 pizdi man būs. Šodien trešo reizi sūtīju apzagt ciemu, kam population ir 2x lielāks kā man. Un par pārsteigumu viņam bija normāla armija+ vēl normālāka armija kā papildspēki. Tas džeks ir no GALATIA aliances. Ok izdomāju aizsūtīšu uz citu GALATIA džeku papizdzjiit un arī tur bija aizsūtīti norm papildspēki. Viņi noteikti ir diezgan ninki, jo pirms tam es viņus tā normāli regulāri apzagu. 28. oktorbī varbūt pat vairs nebūs mana ciema ^^ alliances masters teica, ja es tur vēlreiz vienam džekam prasīšu resursus, tad viņš manu ciemu nolīdzinās līdz 0, ko viņš arī vēsi varētu izdarīt. Resus jau es viņam prasijis nēsmu, toties pizdzijis gan es viņus esmu. Kr4 resi man nāk diezgan lēnu, galvenais resu ieguves veids man bija zagt, karavīru tik pat kā nav, visi ciemi izņemot tos divus manā apkārtnē ir ar beginners protection ^^ Cerams, ka viņi mani tikai nāks zagt, nevis ciemu arī postīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 nu GALATIA bosam ir 2500 iedzivotaji un 5 ciemi, takā secinājumus izdari pats bet nu viņš atrodas ap 250 lauciņu attālumā no tevis un gaulu bombardetāji iet 3 lauciņus stundā. (kāds palabo, ja kļūdos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Man ir divi Phalanxi. Varu aizsuutiit kaadam paliigus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Clay Pit 10lvl Costs for upgrading to level 11: wood13500 |clay 6750 |iron 13500 | crop 8435 | 2 | 12:32:00h Tas jau ir smiekliigi :D kur lai es ko tadu dabunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Es arī sāku būvēties. Man ir jāgaida, kad mani ielūgs aliansē? Pats nevaru pieteikties? Sorry par stulbu jautājumu, ja tas jau ir kaut ku atbildēts. Slinkums tam palagam cauri lasīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Jap. vincister tevi ielūdz, tu uzbūvē embassy un apstiprini ielūgumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Man to croppu nav kur likt - Mainu 2000 cropp pret 500 lumber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 mainam noderes Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Eh es pārtērējos, tagad visam trūkst resursi. vincister, ielūdz mani tajā aliansē. Niks: allworth Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Raksti viņam ingame PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 26, 2007 Author Report Share Posted October 26, 2007 bļe es divas dienas kodu un esmu šo to palaidis garām ak tad smakulis bija techa accounts, lol un visiem kas atsūtīja ingame PM esmu uzlicis ielūgumus aliansē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 Veciit eskodu 3dienas bet tiku lidz notikumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Es tik esmu vecis. Izdomāju ar savu 3 leģionāru armiju apzagt vienu čali, kuram populācija 30. Nezinu, kas viņam tur bija, bet visus manējos nokāva. Tāds abloms, psc. resursu vispār tik pat kā nav. Bezcerīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 atkal man jautājums ^^ tātad, ja man pretinieks nāktu virsū ar clubswingeriem un reizē ar katapultu, kam ir atšķirīgi pārvietošanās ātrumi, tad kā man rādīsies tas laiks? Tie clubswingeri pagaidīs, kamēr katapulta atvilksies un nāks man virsū, vai vispirms atnāks clubswingeri, aiztīsies un tad atnāks viena pati katapulta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Vini atsitiis visus tavus armiiniekus un tad ar katapultaam kautko izniicinaas , tada ir stragedija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 un ja neapsitīs visus karavīrus??? Es gribu zināt, vai viņi ierodās kopā, vienlaicīgi, vai atsevišķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now